Purtosi vairas

Pradėjo mind, Sausis 30, 2009, 17:13:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

zydrunasv

man irgi pradejo vibruoti isibegejant,tai radau galine pagalve itrukusia.pakeisiu paziuresiu ar kas pasikeis:(

GR

Na jeigu sitie gedimai,tai kaip galeciau isitikinti ar patikrinti konreciau del tu vid.grenatu ar pagalviu,gal zinote jei ka,kiek jos kainuoja(2001 Avensi. 1.8VVT-i) .acu is anksto
TOYOTA IR AFRIKOJ TOYOTA!!!

ketvirtasis

Centrinė skylė per didelė, turėtum dėti tokias "šaibas". Melgoje jas tekina pagal kliento išmatavimus, man padarė nes Picnicui ta payti situacija buvo.

zydrunasv

patikrinti galima pasikelus ir apziurejus.pagalve kainuoja 50 litu jei is lauzyno.jei is parduotuves tai neprotingai brangiai:)

GR

Na o sita vidine grenata kiek galetu kainuoti? (nes as save visada nuteikiu pciam blogiausiam atvejui :)

Edvatronas

CitataGR parašė:
Na o sita vidine grenata kiek galetu kainuoti? (nes as save visada nuteikiu pciam blogiausiam atvejui :)
Paskutiniu metu nesidomejau... siaip tam yra daliu parduotuves...
bet pobrangios...

GR

Su naujom kaip ir aisku butu,bet gerai butu suzinoti padevetu (lauzyno) kainas ,gal kam teko dometis,kad tureciau bent orentacine kaina pries ieskant.

NNZ

tai kai tau reikės keist tada ir klausk kainų, kam protą apkraut tu okuom nereikia, jei keisi tada ir spręsi ar dėvėtą ar naują imt. ;) Kai ieškosi tai ir sužinosi kokios kinos gi ne viena parduotuvė pardavinėja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

GR

Variklio pagalves tikrinau,ok! O kaip galeciau patikrinti tas vidines grenatas,geros jos ar i pabaiga eina(siaip traskejimu ar kokiu uzimu nera)

Homer

ziurau cia visiems bedos su vairo drebejimu :) pas mane vaziuojant jauciasi stabdymas ir vairas siektiek dreba greiciau vaziuojant, stabdant labiau dreba. kartais nesijaucia nei stabdymo nei drebejimo, pastabdzius vel drebet ima. Kaladeles jau i pabaiga. Kazin pasikeitus kaladeles issisprestu beda ar jau ir diskam amen? gal kas pirkot priekinius stabdziu diskus? ar labai brangus?

GR

Man su diskais taip pat buvo bedos,bet nutekino juos ir baigesi drebejimas stabdant,nutekinimo kaina 1vnt nuo 25 iki 30 lt. bet automatiskai reikia keisti ir kaladeles nors ir apynaujos buvo,bet taip reikia. kaladeliu priekiniu komlektas nuo 45lt iki 95lt,priklauso nuo metu,na ojeigu keisi naujus diskus tai vieno priekinio kaina apie 78lt.cia manau pigiausias varijantas kuri man siule,bet manau yra ir brangesniu.  Bet mano bedos manau yra su vidinemis grenatomis bet nezinau kaip jas patikrinti ar jos jau eina i pabaiga ar ne,gal kas zinot kaip? Dekui

NNZ

nu kaip tu jas gali patikrint , tik išėmus, o jei jau ardysi tai tik keisti.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

GR

O blinn... Ka padarysi,reiks vazinet kol vaziuojant jau suprasiu kad tikrai grenatoms galas. Dekui uz patarimus;)

Andrelis

siaip granata gali patikrinti pakelus masina ir su pirma pavara prauk rata jeigu ji bloga tai girdesis traskejimas, taip patikrink abi puses, bet siaip turetu girdetis traskejimas vaziuojant susukus vaira pries  vasara keiciausi tai tekstaroj mokejau jei neklystu apie 150lt uz japoniska.

dainius74

Ar pasikeitus vidines granatas problema issisprende?
Pas mane ta pati problema. Kai apsukos nuo 2 iki 2.2 masina vibruoja. Virs 2.2 vibracija dingsta.