Ratu tarpai tarp skyliu ir centrines skyles diametras?

Pradėjo Jaroslav, Kovas 07, 2012, 10:09:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Citataasaka parašė:
Nusipirkau lietus ratlankius savo Avensiui R16 5x114,3, taciau ziuriu kad reikia veržlių kitu jiems tvirtinti, nes nuo skardiniu netiks. Gal kas zinot kokie veržliu parametrai, kokiu išmatavimu ieškot reikia?
tai su masina palek iki pardes, ir varztus pasimsi. tiksliau ten gal verzles..beje ant audi kai pirkau 5lt kaina vnt

kalava

CitataJaroslav parašė:
Po puses metu ieskojimo pagaliau radau originalius lietus ratlankius R16:)

o tai kiek kainavo?

Galvojau ir as pasiieskot, bet jei cia toks deficitas - tiek tos.

Jei kas turit gerus atliekamus originalius lietus R16 5x100 uz protinga kaina - duokit zinot i pm.
Dekui
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

capris

Citataasaka parašė:
Nusipirkau lietus ratlankius savo Avensiui R16 5x114,3, taciau ziuriu kad reikia veržlių kitu jiems tvirtinti, nes nuo skardiniu netiks. Gal kas zinot kokie veržliu parametrai, kokiu išmatavimu ieškot reikia?

Kinietiskikos konusines verzles po 2,5 lt. kainuoja varzles su saibomis po 6 lt. orginalios konusines verzles po 11 lt. kainuoja varzles su saibomis nuo 15 iki 25 lt.
Kinietiskas www.beriva.lt ziurek. O orginalios arba srote arba parduotuveje.

bladas

Evka

Ieškau lietu ratlankių R16, Avensis (chečbekas) 2003 m., 1,8 benzas. Orginalų.

kepure

Turiu R16 5x114 ratlankius kam reiks foto i privata.

gossip

turiu R16 (5x100) su Barum Bravuris (berods 225/45), norejau det si pavasari R18, bet lycnu lituku nepasitaike + "pagal forumu isminti" reiketu ir spyruokles det trupesnes, kad neiskiltu kaip visureigis. Klausimas kodel nededat r17/r18 ir ar tikrai reikia zemesniu spyruokliu, kad tarpai isliktu tie patys (pagal mane, tai uzdejus didesni diametra ir padangu auksti islaikius, tarpas tarp arkos ir padangos turi sumazet, tik pati masina bus aukstesne)?

mega

tas tarpas tiesiog tada labai į akis krenta, + pati mašina paaukštėja kažkiek. Šiaip labai priklauso nuo mašinos, netgi spalva turi įtakos bendram vaizdui. Auriui palikau standartinę pakabą - ir mano akim nėr taip blogai dar

dainilandija

Citatagossip parašė:
turiu R16 (5x100) su Barum Bravuris (berods 225/45), norejau det si pavasari R18, bet lycnu lituku nepasitaike + "pagal forumu isminti" reiketu ir spyruokles det trupesnes, kad neiskiltu kaip visureigis. Klausimas kodel nededat r17/r18 ir ar tikrai reikia zemesniu spyruokliu, kad tarpai isliktu tie patys (pagal mane, tai uzdejus didesni diametra ir padangu auksti islaikius, tarpas tarp arkos ir padangos turi sumazet, tik pati masina bus aukstesne)?

Pas mane at FL avensio R17 su 225/45 padangom

kalava

Na, turbut pavasaris man susuko smegenis, tai ir as nusipirkau lietus ratus savo avensiui. Uz nauja originala atstovybej su nuolaidom moket 600lt uz vnt pagailo, tad nusipirkau taiwanskus NANO DESIGN uz 240lt vnt. is helijo ratu su gamyklinem garantijom gamykliniam brokui. atseit tikrai geri, neskyla, remontuojami.
Nuotrauka avatare.
Vokiskas Dezent uz ta pacia nepatiko, vokisko norimo Enzo H neturejo.
Pavazinesiu - paziuresiu, ar cia pinigai i bala ar ne

mega

nu va, o po to ir netyla diskusijos šiame forume apie didesnių ratų valcavimą kas sezoną ir t.t.

kalava

:-)
Na, jei po sezono reiks remontuot tuos taiwanskus lietnykus, grisiu prie originaliu skardinuku.
Eksperimenta nurasysiu kaip nevykusi, taciau nauju originaliu uz 600-800lt uz vnt tikrai nepirksiu - tiesiog nesuprantu kam to reikia. Masina nuo to juk neprades vaziuot geriau :-)
visus kitus eksploatacinius mazgus keiciu arba originaliais, arba kokybiskais

Beje, ratu dydi emiau standartini r16, padangos ismieros -gamintojo nurodytos, nes padangos nuo praejusio sezono. kuom tai susije su valcavimu?

To mega - o ka susidejes pats?

arunaskeras

Paskaitau  ir dziauguosi, kad lietnykus pirkau velu rudeni, kainos buvo zymiai mazesnes ir varztus ir ziedus centrui uz ta pacia kaina dave.Tai manau , kad jau greit pradesiu rupintis zieminem padangom:):):)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

mega

Citatakalava parašė:
Na, jei po sezono reiks remontuot tuos taiwanskus lietnykus, grisiu prie originaliu skardinuku.
Eksperimenta nurasysiu kaip nevykusi, taciau nauju originaliu uz 600-800lt uz vnt tikrai nepirksiu - tiesiog nesuprantu kam to reikia. Masina nuo to juk neprades vaziuot geriau :-)

Beje, ratu dydi emiau standartini r16, padangos ismieros -gamintojo nurodytos, nes padangos nuo praejusio sezono. kuom tai susije su valcavimu?

pilnas pavadinimas - Keskin Tuning KT4 New Racer R18. Man Taivanis su kokybe mažai kuom susijęs, bet čia tik mano asmeninė nuomonė.

kalava

Citatamega parašė:
Citatakalava parašė:

pilnas pavadinimas - Keskin Tuning KT4 New Racer R18. Man Taivanis su kokybe mažai kuom susijęs, bet čia tik mano asmeninė nuomonė.

man irgi taiwaniwniskas brendas nera kokybes asociacija, todel ivardinau kaip eksperimenta.
Is kitos puses - kokia tikimybe, kad visi kiti atseit vokiski ir pan daiktai nepagaminti kinijoje?
Labai maza, nes del kastu beveik viskas gaminama kinijoje, esme tik gamintojo kokybiniu parametru ir medziagu sudeties uztikrinime