Avensis II valytuvai

Pradėjo kajima, Kovas 18, 2012, 12:56:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

ruta_

nusipirkau Tokviloj valytuva 47lt, tik pardave ne denso, o originalu Toyotini, prasiau denso, matyt pardave, ka turejo..kai montavo, pasake, kad ne denso.. :-]na, svarbu pasikeiciau, dregmes surinkejo nepirkau, vietoj supratau, kad nereikalingas daiktas (+)
Today is the last day of the rest of your life.

MindaugasB

Ar salono filtras dregme sugerineja kazkiek?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ruta_

taip, bet rytais tenka palaukti kol masina apsyla, ir nurasoja langai..negaliu sest ir vaziuot;) kai nuima rasojima, kelyje viskas ok., nes vaziuojant ventiliatoriu palieku ant 2-3 padalu prie 20.5 - 19.5 sildymo, uzsisakiau is nanoteko skysti nuo langu rasojimo, laukiu prekes..idomu koki man ten valytuva pardave, gamintas Italijoj, kai prasiau denso :-{, konsultantai kazka tarpusavyje apsitare, ieskojo prekes kataloge, o po to paklause, ar perku, galvojau , kad montuoja denso, o pasirodo neturejo. nieko nepraradau?
tiesa, pasirupinau druska:) laikysiu dezutej bagazinej ir salone:)

katana7

Citata iš: ruta_ Įrašytas Lapkritis 23, 2014, 12:29:19 PM
taip, bet rytais tenka palaukti kol masina apsyla, ir nurasoja langai..negaliu sest ir vaziuot;) kai nuima rasojima, kelyje viskas ok., nes vaziuojant ventiliatoriu palieku ant 2-3 padalu prie 20.5 - 19.5 sildymo, uzsisakiau is nanoteko skysti nuo langu rasojimo, laukiu prekes..idomu koki man ten valytuva pardave, gamintas Italijoj, kai prasiau denso :-{, konsultantai kazka tarpusavyje apsitare, ieskojo prekes kataloge, o po to paklause, ar perku, galvojau , kad montuoja denso, o pasirodo neturejo. nieko nepraradau?
tiesa, pasirupinau druska:) laikysiu dezutej bagazinej ir salone:)

Nėra skirtumo, kur pagamintas valytuvas. Pats tavo Auris bus surinktas Didžiojoje Britanijoje arba Turkijoje.

Bemsas

ruta_ , sprendziant is tavo pasiruosimu ziemai - cia tavo pirmoji ziema?

MaXas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 23, 2014, 21:42:53 PM
ruta_ , sprendziant is tavo pasiruosimu ziemai - cia tavo pirmoji ziema?
Arba labai atsakingai ruošiasi  (y)

ruta_

Citatasprendziant is tavo pasiruosimu ziemai - cia tavo pirmoji ziema?
taip, Bemsai :-]

MindaugasB

O tai valytuva galini ar priekini pirkai?
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ruta_

galini, bet buciau iki Mototojos palekus..

MindaugasB

Tai galinis nera Denso ir mano. Paziuresiu kai sviesu bus.

ruta_

ok, o priekiniu kaina kazkas apie 126 ir 46..

ToyotaClub

As tai 15 litu priekinius va nusipirkau ir ramu. :)  buvau lenkiskus nusipirkes puse metu atlaike sakyciau gan netrumpai, ismeciau kitus nusipirkau. Galvos nesuku.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Donis7

Jei pusę metų atlaiko, tai sakyčiau labai gerai. Kiek aš esu pirkęs tų pigiųjų po 15-20 litų, tai kokybiškai valo 3-4 mėn., o vėliau pradeda chaltūrinti. Todėl šį kartą irgi nuspręndžiau išbandyti dilerinius. Bus proga palyginti.

gts

Manau nebūtina galinio lango valytuva pirkti labai brangų, kiek dažnai prireikia valyti galinį langą..? Aš maximoj per akciją nusipirkau valytuvą galiniam langui už 4 lt. man šiai žiemai tikrai užteks, pavasarį galėsiu vėl kita nusipirkti jei reikės, o priekinius tai pritariu, kad reikia gerus pirkti.

ToyotaClub

Taip puse metu atlaike pries isvaziuojant i Uk nusipirkau. Anksciau ir pirkdavaus gerus. Bet nei puse metu neatlaikydavo terliot pradeda. Tai kam mesti pinigus vistiek dar duoda ir oro salygos. Dabar ir spec paimaiu pigiausius bus aisku kiek laikys. Bet as galvos nesuku terlios pakeisi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas