kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

nmeras

na vienas dziaugesi su corola verso d-cat tik nzn kiek kw jis ten bet sake bmw mieste visus dedu i vieta, va koks jam dziaugsmas gal ir tai porai panasus poreikiai, o gal jie ne varikliu dziaugesi o modeliu?

Donis7

O gal ta pora net nežino kas tas D-Cat....jiems tai TCV dyzelis ir viskas. ;)

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Spalis 31, 2015, 21:37:43 PM
Siandien Kauno turguj maciau kaip pora dziaugesi nusipirktu D-CAT (siuo atveju Corolla Verso)... Kam jiems tas D-CAT tai nezinau...

Jie pirko tiesiog dyzeli. 100% jie nezino ka nusipirko. Greit forume jau sedes :D

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 31, 2015, 21:45:58 PM
Jie pirko tiesiog dyzeli. 100% jie nezino ka nusipirko. Greit forume jau sedes :D
Faktas. Analogiska kaimynas jau pensininkas nusipirko. Pagyriau, kad Corolla Verso, bet kai pamaciau DCAT nenorejau gasdinti...

Donis7

Paranoja jums vyrai dėl to D-Cat....kitaip nepavadinsi.... :)

nmeras

na nejau jau su tais d-cat neina vaziuoti? jei randi nenudrozta tai gal ten labai jau problemu nera su jais? as girdejau tik kad lepesni kuro kokybes atzvilgiu, o jei normalu kura pilant vaziuoja jie normaliai.

Gmc

Sakai paranoja... :) Paprastai taip sako tik ju savininkai :D Aisku cia Toyota ir nera viskas labai blogai, tas tiesa. Bet tikrai labai blogiau uz D4D :D

Donis7

Tegul kitų D4D taip laiko, kaip mano D-Cat, tai čia daugiau nei pusės forumo žinučių nebebus. (y) Tik į GMC komentarą galiu atsakyti klausimu- "Kiek D-Cat teko tau važinėti, kad taip garantuotai gali pasakoti apie jų "labai blogiau"?" Ar čia VBS agentūros duomenimis remiesi?
Supraskite teisingai, aš nesakau, kad jie yra geresni ar geriausi, tiesiog sakau, kad jie yra normalūs ir gendantys lygiai taip pat, kaip ir kiti auto.

Venza

Kadangi Toyota centre daug pazistamu dirba,tai pasisnekam su jais atvirai  ;) .Net garantiniam laikotarpyje kisasi tie filtrai.Jie kaltina musu koloneliu kura su rapso priemaisomis.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Shelby-

Citata iš: Donis7 Įrašytas Spalis 31, 2015, 22:19:49 PM
Tegul kitų D4D taip laiko, kaip mano D-Cat, tai čia daugiau nei pusės forumo žinučių nebebus. (y) Tik į GMC komentarą galiu atsakyti klausimu- "Kiek D-Cat teko tau važinėti, kad taip garantuotai gali pasakoti apie jų "labai blogiau"?" Ar čia VBS agentūros duomenimis remiesi?
Supraskite teisingai, aš nesakau, kad jie yra geresni ar geriausi, tiesiog sakau, kad jie yra normalūs ir gendantys lygiai taip pat, kaip ir kiti auto.
Bet D4D kur kas daugiau yra ant Lietuvos žemės, nei D-CAT, todėl forumas ir pilnas užklausų. Ir kitas dalykas, D-CAT užsienyje perkamas labiau dėl asmeninių poreikių fizinių asmenų, o paprastajį D4D perka juridiniai, ir automobiliukai dirba iš petiės, ridos geros prisirenka. Žinau 2 atvejus, kokie "patvarūs" D-CAT. AUtomobiliai iš salono, užsilenkimo ridos 100-150k, vienam nesismulkinant pakeistas variklis garantinio.
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

kaktusas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 31, 2015, 10:18:56 AM
Taip, kainos dideles. Pamenu ~2003 metais Avensis 1 D4D kainavo 6000eur. Su TD motorais buvo kazkur po 5000eur.
Nu jau, tas d4d nuo 2000 antros pusės gaminamas, negalėjo 1-2 metų auto tiek kainuoti, aš 2007-ais daugiau mokėjau :)
Aišku tada ta suma kurią sumokėjau tai buvo pati brangiausia kaina buvusi rinkoje, dabar už tiek 5 metų senumo avensio išvis nenusipirksi... Tai ir nežinau ką daryt teturint kokius 4500 eur...na gal 5000 jei tikrai geros komplektacijos auto pakliūtų . Nors tuščio šiaip ar taip nepirkčiau :)

Bemsas

Nueikit i salona ir nupirkit nauja masina su D-Cat motoru :) Jei tokia pamatysit, butinai praneskit :)

kaktusas

...

Gmc

As dcat nepirkau ir niekada nepirksiu. Kaip ir Venza bendrauju su zmonem, kurie tokius tvako :) kaip manai, kodel Lexus atsisake dcat dyzeliu? :) jau nekalbu apie neadekvacias ju kuro sanaudas. O siaip, taip - viskas priklauso nuo ridos, bukles, bet patikimumu jie vistiek deja neblizga. Bet - kiekvienam savo, todel jei patinka - imi ir vazineji :)

EJ2

Sveki nusperndziau pirkiti avensi 2006 pabaigos 2007 su 93kw kiek cia skaitinejau pastebejau kad pats patikimiauses ir optimaliauses variantas. Skaotydamas pastebejau kad yra su PDF or be jo sie variantai ar yra koksnors budas suzinoti ar tas filtras yra ar jau isluptas ar uzglusintas ar jam dar kas pridirbta... Ar galima suzinoti is variklio kodo ar vizualiai matosi kazkas po kapotu. Duslintuvo suodziu stebejimas netinka...😊 gal pagal variklio ar kebulo koda kazkas matosi skiresi. Tada su ta galvos tarpine kokie reikalai kazka skaiciau kad gali but istaisyta klaida irgi kaip zinoti. Or ar jos keitimo kaina yra 900e... Mes turiu pazystama kuris uzsiima su motorais manau jis man padarytu zymei pigiau nors istikruju tuose reikaluose esu zalias... Dar skaiciau kad 110 kw isvis nera DPF gal tada tiesiog paimt ta... Manau kuro sanaudos daug nesiskirs ir riedeti bus maloniau bet gal tasai nera toks patvarus. Dar klausimelis dabar jau tipo pas visus ridos yra tikros ir pns nors vistiek visos jos nuvaziave po 200k su centais... Siu auto kainos labai sviruoja gali tapaty oe kw paimt uz 4.5 k o gali ir uz 6k ir daugiau o visu komentarai kad masinos ledines ir remontuotos toyota centre.
I klaidas prasau nekreipt demesio rasau sededamas darbe ir miegodamas 1h nakties 😃