kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citataadelis parašė:
Citatahorn parašė:
CitataNNZ parašė:
gal ir klystu, bet vvt-i ir D4 skirtingai veikia.
taip, jie skirtingi. vvt-i iki 2003 turi problemų su žiedais, valgo tepalus ir tikrai ne po 1l, o po 4L/10000km. O D4 turi problemų Rusijoj dėl prasto benzino, per 100.000km išdyla purkštukų sandarinimas, pradeda perpylinėti benziną į variklį, o išardžius variklį paaikšėja, kad viskas negyvai išdilę ir variklis tinka tik metalo laužui.

Ten daug kas sako, kad nuo 2004 metų perkant Avensius jau tos bėdos nebuvo, kiti sako nuo 2003 metų. Gal kas žino tiksliau nuo kurių metų ar mėnesio jau galima kažkiek būti labiau ramiam perkant mašiną, kad nebus to variklio broko 1,8 vvt-i variklyje..?
nuo 2006 faceliftiniai jau neturi problemu,arba iki facelifto kurie buwo remontuoti garantiniu laikotarpiu

adelis

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citataadelis parašė:
Citatahorn parašė:
CitataNNZ parašė:
taip, jie skirtingi. vvt-i iki 2003 turi problemų su žiedais, valgo tepalus ir tikrai ne po 1l, o po 4L/10000km. O D4 turi problemų Rusijoj dėl prasto benzino, per 100.000km išdyla purkštukų sandarinimas, pradeda perpylinėti benziną į variklį, o išardžius variklį paaikšėja, kad viskas negyvai išdilę ir variklis tinka tik metalo laužui.

Ten daug kas sako, kad nuo 2004 metų perkant Avensius jau tos bėdos nebuvo, kiti sako nuo 2003 metų. Gal kas žino tiksliau nuo kurių metų ar mėnesio jau galima kažkiek būti labiau ramiam perkant mašiną, kad nebus to variklio broko 1,8 vvt-i variklyje..?
nuo 2006 faceliftiniai jau neturi problemu,arba iki facelifto kurie buwo remontuoti garantiniu laikotarpiu

Tai taip išeina, pirkdamas ir 2004metų auto su vvt-i 1,8 negali būti garantuotas, kad nebus to gamyklinio variklio broko.. Taip išeina, be broko buvo gaminamos tik nuo 2006 metų auto, po faceliftinimo kiek suprantu..
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

soundwawe

Citataadelis parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citataadelis parašė:
Citatahorn parašė:
CitataNNZ parašė:

Tai taip išeina, pirkdamas ir 2004metų auto su vvt-i 1,8 negali būti garantuotas, kad nebus to gamyklinio variklio broko.. Taip išeina, be broko buvo gaminamos tik nuo 2006 metų auto, po faceliftinimo kiek suprantu..

Sveiki,

Triu ta VVT-i 1,8. Susidejau dujas. Dar tiek tevaziuoju, kolkas patenkintas. Kiek as turiu supratimo varikliai vertesi po 2004.03 , bent jau taip raso TIS. Ir jei neklystu tie patys varikliai ejo iki 2009.

adelis

Citatasoundwawe parašė:
Sveiki,
Triu ta VVT-i 1,8. Susidejau dujas. Dar tiek tevaziuoju, kolkas patenkintas. Kiek as turiu supratimo varikliai vertesi po 2004.03 , bent jau taip raso TIS. Ir jei neklystu tie patys varikliai ejo iki 2009.

Dėkui už atsakymą, va būtent kažko tokio ir ieškojau tikslaus atsakymo, kad geriau dairytis po 2004 03 mėnesio gaminimo.. B)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

Bemsas

Turejau toyota su 1ZZ-FE 1.8VVTI 2003m. Pravaziavau 100.000km, jokiu papildomu tepalu dapilymo nereikejo. Bendra rida masinos buvo apie 200.000km. (Atsukau iki 100 ir pardaviau čiurkam B))

tadusia

is vokieciu forumo: atvaziavau su 1zz-fe 300tukst km,atsukau iki 100 pardaviau kazkokiam litauischui ;)
is ciurku forumo: nusipirkau is litovco 1zz-fe su rida 100 tukst km! variklis leeeeedas!
:D

Saulius SSS

Sveiki, senai kazka berasiau. Buvau per ta laika pakeites 3 modelius. Na vistiek sirdis linksta prie Toyotos. Ziuriuosi Avensio dyzelio apie 2008 metus. Rida bus apie 150 000km.(nepradekim apie atsukta spidometra). Varikliai D4D 2.0  ir D4D 2.2.   Kuri rekomenduotumet?  Su visais pliusais ir minusais. Esu nesusidures su naujesniais modeliais,tai bijau del info trukumo netinkamai issirinkti(pries tai turejau Avensi 2.0 TD).Na,o po to jau kaip sakoma spresti paciam....
Is anksto DEKOJU VISIEMS  pagelbejusiems :)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

AVENSIS D4D CHIP

CitataSaulius SSS parašė:
Sveiki, senai kazka berasiau. Buvau per ta laika pakeites 3 modelius. Na vistiek sirdis linksta prie Toyotos. Ziuriuosi Avensio dyzelio apie 2008 metus. Rida bus apie 150 000km.(nepradekim apie atsukta spidometra). Varikliai D4D 2.0  ir D4D 2.2.   Kuri rekomenduotumet?  Su visais pliusais ir minusais. Esu nesusidures su naujesniais modeliais,tai bijau del info trukumo netinkamai issirinkti(pries tai turejau Avensi 2.0 TD).Na,o po to jau kaip sakoma spresti paciam....
Is anksto DEKOJU VISIEMS  pagelbejusiems :)
2,2 smagiau traukia,bet 2,0 ant kokio litro maziau dyzelio vartoja o siaip is principo tai tas pats variklis ir tos pacios bedos tokios kaip galvos tarpines praputimas:)

Saulius SSS

kazkur skaiciau ,kad D4D 2.0 turi dirza, o D4D 2.2 grandine tai tiesa?

LinasR

kazkur skaiciau ,kad D4D 2.0 turi dirza, o D4D 2.2 grandine tai tiesa?

Panašu kad ne viską perskaitei:) Jei kalbam apie Avensis iki 2008 dyzelius D4D, tai truputį domėjausi:
1. 2.0L  85KW, dirzas ir 5 pavarų greičių dėžė. Ëjo nuo pat pradžių. DPF neturi.
2. 2.0L  93KW, grandinė ir 6 pavarų greičių dėžė. Ëjo nuo 2006.06. DPF neturi.
3. 2.0L  93KW, grandinė ir 6 pavarų greičių dėžė. Kai kur rašo kad nuo 2007 pabaigos turi DPF.
4. 2.2L  110KW, grandinė ir 6 pavarų greičių dėžė. DPF neturi.
5. 2.2L  130KW (D-CAT), grandinė ir 6 pavarų greičių dėžė. DPF turi.

Mano supratimu geriausias pasirinkimas 93KW be DPF :
1. Ekonomiskumas,
2. naujesne karta,
3. grandine
4. 6 pavaros.
5. Nera kvailu bedu del DPF.

Be to ar dirzas ar grandine rodo AUTODATA.

Bet kokiu atveju su DPF nerekomenduociau. Kaip patikrinti ar yra DPF:
1. Raso cia http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=136&thread_id=2700&pid=49465#post_49465
2. Nepilnai patvirtintas varinatas. Kisi pirsta i duslintuva. Jei suodinas - be DPF, jei svarus - su DPF.
3. Davikliai ant duslintuvo. Turetu matytis atsidarius kapota tarp salono sieneles ir variklio.
4. Klausti dilerio pagal VIN'a.

Jei ka suklydau, taisykit :)

horn

Ziuriuosi Avensio dyzelio apie 2008 metus. Varikliai D4D 2.0  ir D4D 2.2.   Kuri rekomenduotumet?

2.0

Saulius SSS

dekui. kazka zinojau,kazka pataret. esu rades D4D 2.0 126 arkliai,6 pavaros. atrodo,kad bus 93KW ??? ( cia imperialistai viska skaiciuoja kitaip nei europoj )
LinasR tu 3 eilutej parasei:''3. 2. 2.0L 93KW, grandinė ir 6 pavarų greičių dėžė. Kai kur rašo kad nuo 2007 pabaigos turi DPF''  cia kazkutie skaiciai supainioti. tai butu 2.2 ar 2.0, o gal 2.2 ir 2.0 ????(nes tai jau liestu ir mano pasirinkta modeli :@). tiesa,i ka dar atkreipti ipatinga demesi? faru reflektoriai nebe? kas ten oro filtro plasmase dar barska? kas ten dar???

LinasR

dekui. kazka zinojau,kazka pataret. esu rades D4D 2.0 126 arkliai,6 pavaros. atrodo,kad bus 93KW ??? ( cia imperialistai viska skaiciuoja kitaip nei europoj )
LinasR tu 3 eilutej parasei:''3. 2. 2.0L 93KW, grandinė ir 6 pavarų greičių dėžė. Kai kur rašo kad nuo 2007 pabaigos turi DPF''  cia kazkutie skaiciai supainioti. tai butu 2.2 ar 2.0, o gal 2.2 ir 2.0 ????(nes tai jau liestu ir mano pasirinkta modeli :@). tiesa,i ka dar atkreipti ipatinga demesi? faru reflektoriai nebe? kas ten oro filtro plasmase dar barska? kas ten dar???

Taip 93Kw = 126arkliai.
Pataisiau, klaida :)

onyx

CitataLinasR parašė:

2. Nepilnai patvirtintas varinatas. Kisi pirsta i duslintuva. Jei suodinas - be DPF, jei svarus - su DPF.

pas mane dcat su dpf ir yra suodziu.

AVENSIS D4D CHIP

Citataonyx parašė:
CitataLinasR parašė:

pas mane dcat su dpf ir yra suodziu.
tai gal jau jo nera;)