kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

kapsis

Citata iš: LM Įrašytas Kovas 28, 2019, 15:28:56 PM

Pilni skelbimai parduoda LT važinėtus avensius gal čia tik sutapimas ar čia visi atsikandę toyota  :think:
Aš pats su 2006 Priusiu birzgiu, man jis gerai, brangioji nenori...

automobilis sensta,  kai pirkau 5 metu avensi , tai  autopliuse ju atsirasdavo vos vienas kitas per diena....nes kainavo apie  8-10 tukst eur, (tada aisku litais), normalu,  isigijus  as  buvau antra savininkas , ir isnaudojau automobilio resursus  po garantinio eksplotavimo,  remontavau minimaliai, bet turejau dideli   nuvertejima  6-7 tukst eur lyginat su dabartine verte..... Dabar automobilis  parduodamas, nes  paseno, jau  neatitinka lukesciu, ir aisku savaime suprantama, dar  po 50-100 tukst  kuo toliau tuo labiau reikalaus daugiau investiciju :) (  tas past galioja ar lietuvoj droztai ar parvarytai is  uzusienio.....) , ir  parduoda  visi del vienos ar kitos priezasties,  bet normalu, kad 13 metu masina perkama  pigiai  ir i ja investuojama jau gerokai daugiau i eksplotacija.....  kiti isvis daugiau 2 metu su vienu automobiliu nevazineja, todel ir pilna  skelbimuose avensiu  nes jie jau pigi  ir sena preke  :)   

LM

Vyrai teisingai kalbat, viskas tvarkoj. Visi pasiūlymai tinkami ir svarstytini. :smoke:
Tik yra toks reikalas kaip turimas biudžetas, numatytas šiam reikalui.
Man draugas siūlė iš jo pirkti Wolt'ą iš amerikės už 15000 eur, nu kaip "tau tipo"  :think: :goodboy:
O koks auto kam patinka irgi skonio reikalas  (H-) ;)
Avulis ir Numavičius nėra artimųjų tarpe, taip kad...

tunks

Citata iš: Venza Įrašytas Kovas 28, 2019, 21:33:59 PM
jokiu budu ne 2-4 metu senumo apynauja kompaktines klases masinele.Todel daugybe tokiu mazu masineliu remontuojamos cia ir isvezamos atgal i Vakarus.Ten mastymas kitoks.
prie ko tas mastymas. paprastas tas mastymas kaip dvi kapeikos, vakaruose zmones neisgali draudimu susimoket  didelem galingom masinom, arba gyvena susigrude didmiesciuose ir nera kur dideles masinos padet. va ir visas mastymas.
ka man veikt realiai su kazkokiu prius? man jis absoliuciai niekam netinka, kad ir veltui butu dalinamas. kaip man su seima ir vezimais i ji tilpt? aisku galima jei labai stengies, bet kam reik gyvent sikna suraukus , kai butinybes nera?  turim dabar seimai town&country , vaikai sulipa, patiems ilipt is paskos ir juos prisekt diskomforto beveik nera, vezimukas nelankstytas pro gala ivaziuoja, ir jokiu parkiu. benzo paryja, bet ka darysi, komfortas kainuoja.
i norge vazineju su avensiu universalu, nes noriu atsilenkes galines sedynes normaliai issitiest ir pasnaust kelionej.
tai man ta kompaktine masina butu kankyke  bet kokioj situacijoj, ir cia visai ne mastyme esme...

slashas

Prius netinkamas Pvz, labai talpus automobilis ir kas per palyginimas su autobusu t&c? Kažkaip nesiriša :)
Prius 2 bagažinė 408ltr plius erdvus salonas
Prius 3 bagažinė 445ltr
Prius 4 bagažine 501ltr
Tad labai nedaug skyriasi jau nuo avensio ;)

LM

As su Prius vazineju praktiskai uzmiestyje daugiau. Lengvas auto kai paskutiniu metu vejai tai net sumeto kai geras gusis tenka. I bagazine gali krauti bet gi slenkstis aukstai reikia kelti , universale viskas zemiau, gal patogiau. As su sveikata turiu problemeliu tai kartais ir is tos puses pasiziuriu.
.Aisku auto lyg ir zmonai  :think: bet seimojo visko prisireikia...
Manau kiekvienas pagal savo poreiki ir veikla kazka renkasi kam ko reikia. Draugai visoku auto turi  ir kiekvienas savo niuansus sneka. Toks meistriukas sako neturiu ka parekomenduoti kad stai pirk tokia auto ir nebus problemu kaip pasiseks nupirkti. O genda jos visos. Man toyota kazkaip asocijuojasi su geru patikimumu bet as gal gyvenu IX a. istorijomis (H-) :goodboy:

tunks

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 29, 2019, 23:46:06 PM
Prius netinkamas Pvz, labai talpus automobilis ir kas per palyginimas su autobusu t&c? Kažkaip nesiriša :)
turejau omeny tai, kad ir kokie butu talpus tie  kompaktines klases automobiliai, jie vistiek yra per mazi seimai, jei nori vaziuoti nesusigrudes. 
o tu sakai vakarieciu mastymas kitoks, jie geriau pirks kompaktine naujesniu metu, o va lietuviai perka senesnes bet dideles. cia ne mastyme esme, jei reikia didesnes ir perki ja, o ne bandai susigrust i koncerva

LM

Sveiki,
D cat motorai. Kalba kad su jais bėdos ir t.t.
Tai kokios konkrečiau jų bėdos?
Purkštukai, galvos tarpinė, DPF?
Mūsų kuras per prastas šiems purkštukams?
Kodėl tarpinė pradega? Perkaista ar kas? Nei iš šio nei iš to ima ir pradega?
Pakaitinus motora tur kompresija aušinimo skystyje būti?
Jeigu motoras dirba gražiai, nedūmija, neparuoja negaruoja, tai kada tos bėdos išlenda?
Kažkokia specifinė variklio aptarnavimo tvarka?
Ar tai gamyklinis konstrukcijos brokas?

slashas

Galvos varžtai lyg išsitampo ir tarpinę prapučia, o ne pradega ;) gamyklinis brokas.

LM

Tai kiek laiko tos tarpines 150-200 t.km? Tai jeigu virs 200t.km prabeges auto tai turetu buti keista jau tarpine  :think: nors kazin ar tai gali buti taisykle :think: daug auto pardavime su DCat motorais... Tai lyg ir uzprogramuoti remontai..?
Bet zmones vadinasi perka tas auto ir tokisi kad gal mano auto neuzlinks ar tiesiog visai nieko apie tai nezino  :-{
Yra snekanciu kad stai vaziuoju su Dcatu ir nieko nenutiko...
As Mazda 6 dyzeli pirkau, zmones nenorejo sveikintis, gimines isizadejo svarste kad gal pilietybe reikti atimti uz toki poelgi... :-{
Bet vaziuoja ta Mazda su Iabai problemoniu motoru ...kad tik neprisisnekejus
Gal ir tas Dcat ne toks jau baubas...
Kazkad buvo vw 1,6 turbo dyzeliai irgi atvykdavo kaip sako dakalti bet pilnos gatves buvo tu dakaltu volwagenu :think:

Rolkis72

Keikia ir aš girdėjau,bet vat pas mane darbe du 2006 metų RAV4 D-CAT yra,tai nieko su varikliais nedaryta,purkštukai irgi dar originalūs,vienas jau beveik 300 000 k. Kitas apie 250 000 k. Abu pirkti nauji lietuvoje

tunks

kad ir pirmiesiems avensiams su d4d irgi ta pati beda islenda 150-200km prabegus...tipo pakeiti ir tiek zinu, vaziuoji toliau

o del d-cat irgi nemazai prisiskaites kad ne koks motoras

kapsis

Linksmiausia bus,  kai reiks d-cat purkstukus keisti, kurie nerestauruojami, nauji  kainuoja kosmosa ( pasidokem kiek, tiksiai nezinau)   o srotuose   kai  didele paklausa kainos irgi  kosmines ir didelis deficitas nes masinu tai daug yra :)   vienas zmogus  turejo cipiuota d-cat, padaryta buvo apie 150-160 kw, tai patenkintas kad  gavos   totyota kuri bent jau normaliai  "vaziuoja " :D  tikrai zinau kas vaziuoja be remontu, bet irgi zinau kas  problemu  turi kruvas, tai cia kaip pasiseks.   O kai man meistriukas keite tarpine, tai butent akcentavo kad problema pacioj tarpinej, rode pradegusia,  ir kad jau nauja, kuri keiciama ,visai kitokia :)   o jei nori galingo variklio rekomenduoju  amerikoniskus modelius  su 3,5l 200 kw benzinininiu,  finansiskai dujomis vartos  tiek pat ar net maziau nei bet kuris  toyota dyzelis,  o vaziuoja smagiai, mini tapke kiek tik nori ....

LM

Sveiki,
Tesiu auto paieškas...
O kaip tie motorai D4 vvti 2,0l benzininiai auto 2007 metų? Kažkokie retesni variantai.

maaz

Saulius SSS

Sveiki, lankausi laaaabai retai. Neturiu apie ką papasakoti. Realiai turint tokią mašiną žmogus atitolsti nuo technikos naujovių. Avensis 2  2.0 D-4D 2008 metų. Pirkau kai dar nebuvo 4metų. Tada buvo prabėgus ~83.000 mylių (133 000km) . Tepalai, kaladėlės, stabdžių diskai, lemputės.  Prieš pusmetį pakeičiau vandens pompą. Dabar prabėgus ~150 000 mylių (240 000km). Daugiau nesu nieko keitęs. Nei sankabos, nei dar ko. Tai va pamąstymui: kiek turi būti pravažiavus mašina, kad reiktų pusę jos perrinkti nupirkus su "standartine" lietuviška rida...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai