kokiu varikliu pirkti toyota avensis

Pradėjo amber, Kovas 20, 2012, 23:36:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Teisiog nusivaryk i rimta servisa pasitikrinti pries perkant ir viskas :)

Venza

Arba nemiegok darbe,pasinaudok paieska forume ir visus atsakymus rasi cia  :-)  .Dar ir kitiems galesi patart  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Raven

Sveiki,

Is kolegos suzinojau, kad siame forume yra zmoniu, padedanciu isigyti/apziureti/ivertinti numatoma pirkti automobili. Nusiziurejau pas privatu zmogu Kaune universala Avensi 2007 benzinas 1.8.
Buciau dekingas jei atsilieptu zinantis (idealu - viska apie minetu metu modeli) zmogus, su kuriuo galeciau pratesti diskusijas asmeniskai.

Aciu

Bemsas

2007m benzina nera ka ten ziureti. Neturi jis jokiu bedu. O jei ir yra kokios bedos - jos pigiai sutvarkomos. Cia juk ne dyzelis, kur be 100eur servise net kapoto neatidaro :D

Raven

kaip supranti, tu ne tas zmogus ir ne toks atsakymas man reikalingas ;)

kalava

Citata iš: Raven Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 21:39:40 PM
Bemsas - vienas is tu siame forume, kuris gali padet ivertint auto ir apsisprest. Zino, ka sako. Ir as zinau, ka jis sako - as siame forume jau kruva metu, taip kad jei prasai pagalbos, ramiau su apibendrinimais, jei tikrai reikia pagalbos.
O siaip nelabai zinau, kas Kaune tuo uzsiima. As pats gyvenu Kaune.
Paprasciausia butu i Autotoja nuvaryt ppatikrai, bet kad tu metu 1.8 benzinbai tikrai neturejo specifiniu problemu, tepalo rijimas berods 2006 metais buvo isprestas. Cia ne dyzelis. As pats tokia dyzeline turiu.
Ziureti reiktu bendra bukle.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Bemsas

Citata iš: Raven Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 21:39:40 PM

Jau seniai supratau, kad "portugalas" Kaunieciui ne lygis :D

Raven

Citata iš: kalava Įrašytas Lapkritis 15, 2015, 01:45:34 AM
Bemsas - vienas is tu siame forume, kuris gali padet ivertint auto ir apsisprest. Zino, ka sako. Ir as zinau, ka jis sako - as siame forume jau kruva metu, taip kad jei prasai pagalbos, ramiau su apibendrinimais, jei tikrai reikia pagalbos.
O siaip nelabai zinau, kas Kaune tuo uzsiima. As pats gyvenu Kaune.
Paprasciausia butu i Autotoja nuvaryt ppatikrai, bet kad tu metu 1.8 benzinbai tikrai neturejo specifiniu problemu, tepalo rijimas berods 2006 metais buvo isprestas. Cia ne dyzelis. As pats tokia dyzeline turiu.
Ziureti reiktu bendra bukle.

butent man ir reikia zmogaus, kuris gali (ir sugeba) maksimaliai ivertinti bendra bukle. ir tada po tokio ivertinimo, planuociau dar papildomai vezti i autotoja. tai ar yra zmogus siame forume, kuris gali pagelbeti tokiais klausimasi?

PGiedrius

Citata iš: Raven Įrašytas Lapkritis 15, 2015, 10:52:22 AM
butent man ir reikia zmogaus, kuris gali (ir sugeba) maksimaliai ivertinti bendra bukle. ir tada po tokio ivertinimo, planuociau dar papildomai vezti i autotoja. tai ar yra zmogus siame forume, kuris gali pagelbeti tokiais klausimasi?

Perki dvieju atlyginimu vertes aparata, o kalbu ir surmulio uz milijona  ;)

kajima

Geras tas 1.8 po 06m. Dalys pigios, rimtesniu bedu nera. Negenda , bet ir nevaziuoja. Pats toki turiu nesiskundziu . Per 50000km pakeiciau komplekta naujos sankabos, su darbu ir detalem 180eu ) su dyzeliu net nera ka lygint.

MindaugasB

Ikelk nuotraukas ar skelbimo nuoroda.

O siaip tai kiek moketum uz tokia paslauga, kad atvyktu zmogus ir padetu apziureti ir pan?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Gonzalez

Vistiek rekomenduociau i Autotoja vaziuoti, vien tam kad pagal VIN numeri suzinotumei tikra rida (jeigu istorija yra).
Nes jeigu prabeges 300-400k km tai gali jau ir nebebuti labai patikimas automobilis:)

Pats su 2006m 1.8, vazineju, kai rinkausi, tai pasirode kaip variklis nekeliantis problemu. Pries pirkdamas rida pasitikrinau ir ramu buvo. Ir pacioj Autotojoj kalba, kad jei visi su benzais vazinetu tada neturetu ju servisas iiek darbo:)

Gmc

O kiek jus manot, kad bus pravaziavusi 10m masina? 100k? :)

Gonzalez

Citata iš: Gmc Įrašytas Lapkritis 19, 2015, 14:56:51 PM
O kiek jus manot, kad bus pravaziavusi 10m masina? 100k? :)

Gerai paieskojus benzinine galima rasti su panasia rida.
Apie dyzelius kita kalba.

Gmc

Ta prasme tu tiki, kad masina kasmet nuvaziavo po 10 000km? :)
Jei tokiu ir yra tai vienetai, ir ne LT :)