Kuro filtras

Pradėjo FUX, Vasaris 02, 2009, 10:25:28 AM

« ankstesnis - sekantis »

FUX

Kas kiek km ji rekomenduojama pasikeisti?
Ar patys keitet? Kiek paziurejau jis gana prieinamoje vietoje, gal nebus sunku pasikeist ?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

kaktusas

Yra kažkurioj temoj jau kalbėta apie tai,pasieškok.
Aš tai keičiau kai dusuliuot mašina pradėjo :) Vieta gal ir neblogai prieinama, kai netingi :) Tik pamenu išsukt  ten jam sunkiai sekėsi, į spaustuvus reikėjo įsistatyt.

kubilas

Jo, forume yra daug apie tai prirasyta:)

unholy

japonams gaminami kuro filtrai pakankamai gerai atlieka savo darba,vieni keicia kas antra tepalu keitima, man rimtas meistras sake, kad be problemu 60k tarnauja.zodziu susirask sia tema.

trolyno

nelabai randu apie kuro filtra info cia
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

valdasw

mano Picnike kaip keitė tai keikėsi meistriukas,nes labai sunkiai atsisuko,o ir priėjimas nėra labai idealus.Šiaip tai šį filtrą keičia kada jau su trauka kas negerai pasidaro ar šiaip jaučiasi kas negero su variklio darbu

trolyno

na aisku, maniske traukia kaip pasiutus, vos spusteli ant gaziuko ir jau 100 virsiji :P
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

GR

Prie to paties norejau paklausti kur randasi kuro filtras VVti 1.8 varikliui,siandien bandziau ieskoti,bet niekaip neuztikau,ieskojau po kapotu ir is apacios landziojau,nu niekur neuztikau,nejau zlibas esu,:|
TOYOTA IR AFRIKOJ TOYOTA!!!

ruzikas

kuro filtrai buna tik dizeliniam varykliam.

Vadimas

Citataruzikas parašė:
kuro filtrai buna tik dizeliniam varykliam.

tu tikrai tuo isitikines? :D:D:D

GR

Na kad benzinuose yra tai tikrai,bet klausimas KUR?  ypac manajam VVTi 1.8 motorui
TOYOTA IR AFRIKOJ TOYOTA!!!

audrius

benzininiuose auto kuro filtras buna prie bako, gali buti ir bake kitaip vadimas "nekeiciamu" filtru
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Gytyto

Pazek yra kazkur tokia pati tema. seip  iki 00 berods ejo filtras normalus desinej pusej pacioj apacioj uz oro filtro, poto jau nekeiciamas kuro bake.

Dar746

CitataGR parašė:
Prie to paties norejau paklausti kur randasi kuro filtras VVti 1.8 varikliui,siandien bandziau ieskoti,bet niekaip neuztikau,ieskojau po kapotu ir is apacios landziojau,nu niekur neuztikau,nejau zlibas esu,:|

Kuro filtras stovi bake, jis nera pigus (meistras sake, kad apie 100 Lt kainuoja), kadangi mano Avensis tik uzsikuria ir pasyla ant benzino (sumontuota duju iranga) kuro filtro nekeiciau.
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

oscar666

o tai kaip suprast kad nekeiciamas filtras?pas mane avensis 1.8 vvt-i 2002 metu ir jauciu,kad su trauka kazkas jau nelabai,galvoju filtra kuro reiktu pakeist,bet ziuriou cia idomiai priraset.taigi bake jis ar ne,bet manau vistiek kaip ir betkoks filtras uzsinesa.tai ka tokiu atveju daryt?
lygis