avensis d4d 2005 kruizo kontroles bedos

Pradėjo micha222, Kovas 31, 2012, 13:51:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

micha222

Sveiki,

beda su kruizo kontrole.

Toks jausmas kad ji veikti pradeda pas mane tik kai variklis pašyla.
T.y tik užsivedus badau jungti kontrole neveikia, pavažiavus kol variklis pašyla įsijungia.
Arba sustoju iš naujo užkuriu mašiną pradeda veikti...

Kas nors turėjot tokių bėdų, kaip taisėte?

upas

Gal kol šaltas lėtai važiuoji,pas mane pradeda veikti apie 50 km/h

ketvirtasis

Citatamicha222 parašė:
Sveiki,
beda su kruizo kontrole.
Toks jausmas kad ji veikti pradeda pas mane tik kai variklis pašyla.
T.y tik užsivedus badau jungti kontrole neveikia, pavažiavus kol variklis pašyla įsijungia.
Arba sustoju iš naujo užkuriu mašiną pradeda veikti...
Kas nors turėjot tokių bėdų, kaip taisėte?
O kaip kitkas, ar valdosi nuo vairo - garsas ir kiti dalykai? Gal "šleifas" durniuoja?:(
Nes tenais nieko papildomo nėra tik autopiloto rankenėlė per šleifą einanti tiesiai į atuomobilio kompiuterį. Tiesiog nėra kam gesti, na nebent kompas neduok die

micha222

Na visi kiti dalykai nuo vairo puikiai veikia

1gnas

As turiu klausima dar viena apie autopilota, pas mane pati rankenele atsisukus, ta prasme ji palaida beveik nesilaiko, nesuprantu,  gal yra kaip  galima butu ja paverzt? nes viena is ideju ardyt vaira, bet ten airbag ir t.t. nemanau kad verta tuo atveju. nes seip tai veikia, funkcija savo atlieka:)

ketvirtasis

Citata1gnas parašė:
nes viena is ideju ardyt vaira, bet ten airbag ir t.t. nemanau kad verta tuo atveju. nes seip tai veikia, funkcija savo atlieka:)
Neina suprasti ką nori paklausti

GALLANT

Citata1gnas parašė:
As turiu klausima dar viena apie autopilota, pas mane pati rankenele atsisukus, ta prasme ji palaida beveik nesilaiko, nesuprantu,  gal yra kaip  galima butu ja paverzt? nes viena is ideju ardyt vaira, bet ten airbag ir t.t. nemanau kad verta tuo atveju. nes seip tai veikia, funkcija savo atlieka:)
Nusiimi vairo SRS ir prisdisuki varztus, nieko ten sudetingo nera.

Venza

Rekomenduociau kaip pradedanciajam pries ardant vaira akuma atsijungt ;) .Tikrai nepakenks ir galimu problemu pades isvengt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

1gnas

ketvirtasis

Tik pasiimk šešiakampių raktų komplektą (žvaigždutės) ir atsukus 2 SRS-o varžtus biškuti juos patrauk laukan, nes jie kad ir atsukti vistiek "laiko":)

gossip

ijungiu kada noriu ir kokiu noriu greiciu ir viskas veikia. kitas klausimas ar zinai kaip veikia ta kruizo kontrole... gal ijungi ir stabdai, o po to tikiesi, kad vel isibeges pati (stabdzio paspaudimas isjungia sia funkcija)