Noriu Avensio :)

Pradėjo daeras, Balandis 03, 2012, 23:07:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Citatavaldasantonis parašė:
Merso sankabos gabaritai yra didesni todėl ir laiko. O su 124 nelabai ir "padraguosi". Visos toyotos pradedant D4D varikliais (apie benzinus nežinau) iš gamyklos išeina su plaukiojančiu smagračiu. Jeigu radote vienos masės smagratį, vadinasi jis jau pakeistas. Þinoma, su protu važinėjant, ir paprasta laikys šimtą metų.
Ir dar, aš dirbu autoservise, todėl ir rašau iš savo darbo patirties. Þinoma kitų patirtis kitokia.
Parasyk kokiam servise dirbi ir as i ta servisa niekad nevaziuosiu :D .
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

valdasantonis

CitataVenza parašė:
Merso sankabos gabaritai yra didesni todėl ir laiko. O su 124 nelabai ir "padraguosi". Visos toyotos pradedant D4D varikliais (apie benzinus nežinau) iš gamyklos išeina su plaukiojančiu smagračiu. Jeigu radote vienos masės smagratį, vadinasi jis jau pakeistas. Þinoma, su protu važinėjant, ir paprasta laikys šimtą metų.
Ir dar, aš dirbu autoservise, todėl ir rašau iš savo darbo patirties. Þinoma kitų patirtis kitokia.
Parasyk kokiam servise dirbi ir as i ta servisa niekad nevaziuosiu :D .
Tu turi savo nuomonę, o aš savo ir neverta ginčytis.

Venza

Nuomone visada galima tureti,bet gincijantis isaiskeja tiesa :) .As manau,kad dempferinis smagratis tikrai yra silpnoji Toyota automobiliu dalis ir apie ji pridiskutuota bene didziausia tema siam forume.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

valdasantonis

Mano nuomone visų ne tik toyotų. Tik su toyotom aš dar nesusidūriau, todėl ir manau, kad toyotos gal yra patvaresnės.
O temą pabandysiu susirasti.

kubilas

imk sena Audi arba Passat. ir vargo neturesi. neišvaizdu, bet važiuoja. o mano graži Toyota buvo, bet stovi, eis dalimis, skersiu kaip paršą. be gailesčio.

ketvirtasis

Oho:o:o:o:o ir tu dar dirbi autoservise, nelabai norisi tikėti.

batu_pardavejas

As ir norejau ir pasiemiau pries pora savaiciu - liuks. Galvojau imt 2.0 d4d, bet pralekiau su 2.2 110 kw tai teko daugiau pinigine pakrapstyt ir be abejonu pasiemiau 2.2. tik vienas dalykas glumina paneles girdzdesiai, reiks kai silti orai tvarka pasidaryt tada isvis apsipatenkines busiu.

daeras

Tai nuo kokiu metu avensis jau su gera sankaba??

valdasantonis

Su paprasta sankaba iki 98m su paprastu turbo dyzeliu (ne D4D). Nors mano avensio pirma registracija 99m balandį, bet iš gamyklos išėjo 98m rugsėjį.

valdasantonis

Citataketvirtasis parašė:
Oho:o:o:o:o ir tu dar dirbi autoservise, nelabai norisi tikėti.
Matau jūs gatavi "suvalgyti" kitą, jeigu jo nuomonė ne tokia kaip jūsų.

gytis13

Nieko tokio, čia yra padorus forumas, visi gana kulturingai rašo. Nueik į autobanginius, ten chebra daug agresyvesnė, jei ką ne taip parašysi tuoj kokia dvidešimt atsakymų gausi koks tu durnas, kaip trukdai žmonėms gyventi, kam klausi nereikalingų klausimų, išaiškins apie tavo lytinę orentaciją ir t.t..

ketvirtasis

Matau jūs gatavi "suvalgyti" kitą, jeigu jo nuomonė ne tokia kaip jūsų.
Nuomonė dzin niekas nieko nevalgo

JM

Citatabatu_pardavejas parašė:
As ir norejau ir pasiemiau pries pora savaiciu - liuks. Galvojau imt 2.0 d4d, bet pralekiau su 2.2 110 kw tai teko daugiau pinigine pakrapstyt ir be abejonu pasiemiau 2.2. tik vienas dalykas glumina paneles girdzdesiai, reiks kai silti orai tvarka pasidaryt tada isvis apsipatenkines busiu.
kazkaip pas mane jokiu panelės  girgždesių nėra... :)  o gal muziką per garsiai klausau ;):D

Hausas

CitataJM parašė:
Citatabatu_pardavejas parašė:
kazkaip pas mane jokiu panelės  girgždesių nėra... :)  o gal muziką per garsiai klausau ;):D
Gal buvo smarkiai lupta ir prastai surinkta?
Nes tikrai labai tylus Avensio salonas.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Gincius

Jeigu Avensio panelė neardyta ir neperrinkinėta, ji begarsė. Nei brakšt.
[mail][/mail]