Priekiniai saugos diržai sunkiai susisuka atgal

Pradėjo simveck, Kovas 30, 2012, 20:24:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

simveck

Sveiki, turiu tokia problema, priekiniai dirzai sunkiai susitraukia kai lieka apie 50cm.
Esme ta, kad dirzas nera persisukes, spyruokle traukia gerai, bet kai eina per virsutine kilpa pradeda strigti. Jei istraukiu dirza iki galo jis buna svelnus nesimato mazu issipasymu, o pabaigoje kur daugiausia devisi jis net toks lyg storesnis ir stringa toje kilpoje.

Sakiau bandysiu su lygintuvu lyginti ta dirza gal, kazkiek jis suplones.

Gal kas esate susidurę su tokia problema?

zibalas

Pas mane taspats.Galvoju kad ten nuo ranku riebalais apaugo .reiktu isplauti
gold

Venza

Jeigu dirzai ne pirotechniniai,gali autolauzyne nauja nusipirkt uz kokiu 20 lt ;) .Net ir pirotechniniam gali persivyniot dirza is kitos masinos,net ir kito modelio,svarbu ilgis atitiktu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

previs

pas mane tas pats irgi. As ir manau reikia isplauti, nes buvau ta kilpa isvales pro kuria eina dirzas tai porai dienu buvo gerai, vel apsinese. Reikia prisiruosti islupti lauk ir praplauti. Turetu 90% padeti
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Raiforas

Buvo ir man ,ten ant tu plasmasiniu kilpu purvas uzsidenge tad per ta purva ir neslista, isvaliau ir viskas ciki piki!

simveck

Kai ratus keisiu ir dirzus bandysiu isplauti (isskalbti). Kilpa buvau pravales padejo ne ilgam, kaip previs rase padejo kelioms dienoms. Imti dirzus ir pervynioti kitus nelabai noreciau, nes gali reikti kirpti gale ir vel uzsiuti, na aisku ir baderio daug.

Dekui uz atsakymus.