del duju irangos avensiui 2006m

Pradėjo brolis123, Sausis 09, 2010, 13:45:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gincius

Citatanowickei11 parašė:
kas nori mano avensio? :)

Galiu tik užjausti. Jeigu labai daug važiuoji, tada negerai.
 Kai man pakliuvo šis apynaujis, mažos ridos D4 108KW Avensis su puikia komplektacija, dar nežinojau ar dėsiu dujas, bet galimybėmis pasidomėjau. Gal ir gerai, kad negalima, o tai dar būčiau susigundęs. Mašina pilna prikišta elektronikos ir dar brautis į ją su dujomis. O ir po kapotu labai jau tiršta. Trauka puiki. Kuro sąnaudos irgi pakenčiamos. Pirmo tūkstančio km vidurkis man gavosi 7,8 l(pagal supiltą kiekį). Tiesa miesto neperdaugiausiai. Antro bus daugiau. Þiema. Plente nesidraskant ir laikant 100 km/h kompas rodo vidurkį apie 6,5l. Mieste šalta trumpais atstumais srebia apie 15l. Bet ir šaltas dyzelis srebia atitinkamai. Per metus važiuoju iki 10k. Kasdien važiuoti nereikia.
Be to benzininei atpuola visos problemos su plaukiojančiais smagračiais, purkštukais, paskirstymo diržais, variklio vibracijomis ir kitomis dyzelio problemomis. Be to benzininis žiemą geriau šyla. Nors kaip pastebėjau, šildymas galėtų būti geresnis. Šiaip savo benzininiu Avensiu esu visai patenkintas.
[mail][/mail]

fennix

Citatanowickei11 parašė:
kas nori mano avensio? :)

Uz dyka paimu iskart... :D turiu laisva 7a-fe motora su greiciu deze, ruosiama turbo komplektacijai siandien jau didiji karteri uzdejau, dziusta... tavaji lauk, nauja i vidu, duju irangos komplektas... ir smagaus kelio :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

nowickei11

na as irgi kolkas labai patenkintas, sanaudos nedideles kaip minejai, bet nuo pavasario tenks minti per savaite apie 2000 km, tai ieshkau kazhko pigesnio :)

dainilandija

del variklio 1AZFSE D4 benz, dirzas ar grandine?

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

horn

CitataJordan parašė:
 Su pirmaja auto (2.4 v-tech) pravaziavau nuo sumontavimo 15 000 km. nei vieno gedimo, nieko, jokiu zvakiu keitimo ir pan.

pas mane pravažiavo jau 110.000km garantuotai, nors autotoja man pasakojo, kad toyotos daugiau kaip 70.000km nepravažiuos su dujom :D
Turbūt ir tu esi matęs anksčiau mano toyotą, jei neapsirinku, su celikų klubų buvom susitikę.

MAIKIS

o kodel ant duju tureti maziau nuvazuoti?
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

niuniauskas

jei per diena nuvaziuoji 70-100km, dek ir nesuk galvos, didziausiu duju skeptikai daznai ju net nebuna tureje...kaip sakant vaziuosi ir taupysi :)
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

horn

CitataMAIKIS parašė:
o kodel ant duju tureti maziau nuvazuoti?

Jie matyt paprasčiausiai nesusidūrė su padujintom toyotom. Draugelio darbe buvo anksčiau gazikai krovininiai, su dujomis iki kapitalinio 2 k. daugiau pravažiuodavo, negu benzininiai.

sauliakas

Sveiki. Gal kuris zinot kur Klaipedoj kokybiskai dujas deda?

Venza

Nueik i www.uscars.lt ir paieskok temose apie dujas.Ten kazkas rekomendavo gera meistra Sventojoje.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

soundwawe

Sveiki,

Sventojoje yra Romas, giriamas kaip geras meistras +37068399741, pats tai dejausi Siuliuose Flameryje, kolkas esu patenkintas (pries 6 metus I kartos i nissana dejausi) irgi vazinejau sau patenkintas.