p1226 klaida

Pradėjo kasiliauskis, Sausis 22, 2012, 11:34:09 AM

« ankstesnis - sekantis »

kasiliauskis

problema: uzsidega engine lempute ir digsta trauka, ant laisvu apsuku dirba kokia 1min ir po to masina uzgesta. bandymas uzkurti uzsitesia ilgokai kokia 1min, uzsivedusi arba tapati situacija arba galima normaliai vaziuoti. ir siuo momentu kai uzsidega lempute meta balta duma. kai lempute nedega dumo nera net ir prie 3000 aps. vaziuojant 120km/h viskas labai gerai sustojus mieste prie sviesaforo viskas gerai, kol nereikia pradet vaziuot uzsidega lempute. patikrinus su kompu pas vietinius meistrus kompas rodo 1226 klaida.

gal kas susiduret su tokia problema?

arunaskeras

Jei anglu  moki gal cia rasi atsakyma
http://engine-codes.com/p1226.html

Kazkoks Valdymo jutiklio Sutrikimas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

mega

šiaip dar būtų pravartu gūglėj prie užklausos prirašyt Toyota Rav 4

Toyota Code 1226 = Excessive fuel pressure leakage

almaz

pas mane tas pats su corolla
gal pavyko rast bėdą

almaz

paskaičiau rusiška foruma
vienam padejo oro srauto daviklio praplovimas spiritu
kitam reikėjo forsunkes keist

kasiliauskis

sweiki,
issprendziau ta keista problema. Nuvariau i toyotos centra ten pasake, kad purkstukai nelaiko slegio ir tai man kainuos 5500lt( 1 purkstukas 1300lt sako kad pas mane visi 4 sugede is mechanines dalies, pakeitimo darbai 300lt). man kaina pasirode didoka tai nuvariau i Silute pas meista firma DYZELINES SISTEMOS. ten patikrino purkstukus ir pasake kad 2 jau visai kiauri o 2 pusetini (sako vaziuok jei iseis pasikeisi) pakeite tokias ploksteles ir problemos kaip nebuta.

sausis

sveiki . gal kas zinote kaip su purkstuku restauracija Šiluteje , nes labai leidzia igryztama :(

egariukas1

Nerestauruojami d4d purkstukai

kepure

kiek zinau kad restauruojami tik d-cat pjezai vadinami nerestauruojami.

sausis

labai dekui uz imfo ,2 purkstukus pakeiciau .Tik saltam varikliui girdis vieno purkstuko garsesnis darbas. :|

egariukas1

Citatakepure parašė:
kiek zinau kad restauruojami tik d-cat pjezai vadinami nerestauruojami.
Buvo tema apie tai,restauravo corolos 66 kw d4d purkstukus,tik jie ir restauruojasi

kepure

Kaune auturoi man siule restauruoti 2.0d4d 85kw purkstukus.Tai reishkiasi ne tik jie.