dega abs,trc,vsc

Pradėjo kestasima, Balandis 15, 2010, 00:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

kiek kainavo tikrinimas purkstuku? Vezei isimtus ar jie viska arde?

Liutukas

CitataRalfas parašė:
kiek kainavo tikrinimas purkstuku? Vezei isimtus ar jie viska arde?
Veze isimtus, bet kiek zinau, tai jie ir patys ardo. Pirminis tikrinimas buvo apie 200 Lt.

Ralfas

jo pasiskambinau jiems, blemba padariau promacha as, keiciau tarpines po purkstukais galejau gi tada nuvezt ir purkstukus pasitikrint, bet jas keiciau tik nusipirkes auto tai dar nezinojau kaip ir kas cia yra :)

Liutukas

O kodel keitei? Cia rekomenduojama kas kazkiek pasikeisti ar nedirbo variklis svariai?

Ralfas

rekomenduojama pasikeisti, nes po to gali but daug bedu, kiek man sake patartina keisti kas 100k, nes jeigu pradegs baigsis liudnai.

Bion

CitataNNZ parašė:
Bion jei yra įrankiai keiskis pats, jei nulauši tai tada jau ir veši į servisą, o jei servisas nulaž vistiek iš tavęs pinigų paims už papildomą tvarkymą.

Aleliuja, pats pakeiciau prie -10C :) Nenulauziau, ten norint nulauzt, tai nezinau, turi zvakes baisiai but nudege.

Bion

CitataBion parašė:
Pas mane 2004 m. Avensis 2.0 D4D. Dega VSC, TRC ir check'as, Kemi padare diagnostika, sako klaida del pakaitinimo zvakiu. Galvoju wtf kaip zvakes gali su stabilumo kontrole but susije, nesamone. Griztu namo pagooglinu ir kazkur kitur forume lietuviskam radau, kad bicui buvo analogiska situacija, zvakes pakeite ir problema dingo.  

P.s. pasitvirtino man tai, ka isskaiciau kazkur kitame forume, t.y. kad zvakiu klaida uzdega check engine, vsc ir TRC lemputes. Savaitgali pakeiciau zvakes, siandien (gal ir vakar) lempos uzdege, TRC normaliai issijungia/isijungia su knopke.

stjustas

Liutukas, kur tu pirkai purkštukas ir juos keitei? Kaip suprantu pagal kainą (po 800 lt), jie naudoti buvo?
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

Liutukas

Citatastjustas parašė:
Liutukas, kur tu pirkai purkštukas ir juos keitei? Kaip suprantu pagal kainą (po 800 lt), jie naudoti buvo?
Taip, naudoti. As pats neieskojau. Viska padare servisas. Zinau, kad pasieme daugiau purkstuku, veze i Vikrus patikrinti. Tada is visu issirinko geriausius ir tuos idejo. Man draugas rekomendavo, vyrai gan gerai dirba ir padoria kaina. Kol kas vaziuoju be problemu, o ir per salcius be problemu vedes.

siigiis

as pries pussantru metu purkstukus susiradau po 400 lt. tiesa kodas buvo nebetoks kaip ant senu pukstuku bet isvaizdos tai tokios pat. paskui dar buvau nuvaziaves i toyota (tokvila) klausiau del adaptavimo tai sake jei vaziuoja normaliai, normalios kuro sanaudos tai nereik, tai ir vazineju taip jau 1,5 metu.  

foxiuks

Sveiki, pas mane avensis 2004m D4D 2.0l dega abs, vsc ir trc off lemputės, abs neveikia, manau ir kitos sistemos taip pat. Nuvažiavau pas elektriką, pasijungė kompą ir sako kad VSC daviklis nusprogęs, meta klaidas C1332, C1249, C0371 i6trynus klaidas liko degti viena C0371 Elektrikas sako, kad tas daviklis kažkur po keleivio priekine sėdyne. Gal kas esate su tokia situacija susidūręs ir ar teisingai jis man tą klaidą nustatė iš kodo? Ačiū už pamąstymus.

tamsa

bus nepamelaves meistriukas, jei klaida teisinga. yra ir daugiau klaidu, susijusiu su siuo davikliu:
http://share.qclt.com/%E4%B8%B0%E7%94%B0Toyota%20RAV4%20Repair%20Manual/Brake%20Control/Vehicle%20Stability%20Control%20System/0370019.pdf
tik meistriukas sumelavo del jo vietos-angliskose masinose daviklis po keleivio sedyne, europoetiskose-po vairuotojo sedyne (t.y., po ta pacia sedyne, tik vairuotojas sedi kitoj, o ne daviklis :).
tik pries puolant keisti siulau apziureti laidus. tada pabandyti nuimti fyske ir vel uzdeti (gal nera kontakto, kartais padeda). ir tik tada bandyti keisti. tarp kitko, zmones sako, kad kartais padega kelias dieneles ir nustoja, ir vel vaziuoja kelis menesius ramiai. nes pats daviklis tai brungus ne tas zodis.. ir svalkeje nepigus. jei nori pigiau-bandyk ieskotis per skelbimus ardomos masinos,gal zmogus nezins, kas tai per daiktas, ir uz 20litu paimsi (sakyk, kad tai smuginis daviklis apsaugai). tik as susiduriau, kad ne visose buna.
galimi tarpusavyje keiciami kodai-pradzia ta pati, o galas 02020 arba 05020. Dar raso, kad 08020 tinka, bet toks nepasitaike.

Nerastas

Sveiki,

Sandien uzsikuriau masina ir visos sitos lemputes uzsidega ir dega iki siol, gal zinot kas cia gali buti?

Egis_

Citata iš: Nerastas Įrašytas Sausis 11, 2017, 20:00:32 PM
Sveiki,

Sandien uzsikuriau masina ir visos sitos lemputes uzsidega ir dega iki siol, gal zinot kas cia gali buti?
tai reiskia, jog reikia pasinaudoti forumo paieska :D