Avensis autogarsas

Pradėjo jarkalt, Balandis 10, 2012, 12:40:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

jarkalt

Sveiki!

Gal galetumete patarti kas kokybiskai daro garsa. Noriu pasidaryti vibroizoliacija visu keturiu duru ir isideti naujus garsiakalbius. Veiksmas Vilniuje.

GALLANT

O pats nenori pabandyt ? Izolecioja visom durim kainuotu 100lt o komponentai jau pagal kisene....nuo 250lt uz komplekta iki........

jarkalt

Gal ir butu pigiau, bet as nelabai zinau kaip tai daroma teisingai. Arba daryt gerai arba isvis nedaryt - as taip galvoju. Pirma karta darant uztruksiu tikrai ilgiau nei patyre zmones ir kazin ar geriau padarysiu, prie to nei turiu kur daryti, nei labai zinau kaip daryti ir nelabai turiu kada daryti. geriau jau sumokesiu zmogui, kuris zino kaip tai padaryti kokybiskai. Tik vat nezinau kur rast toki zmogu :) Kiek esu skaites yra tokiu "specu" kurie padaro bilekaip, keleta juosteliu bitumo priklijuoja ir bus gerai, o yra tokiu, kurie padaro kokybiskai, kai pastukseni i durys - tai garsas, kaip i betona ir garso skirtumas yra didziulis. Tai vat ir prasau Jusu pagalbos, parekomenduokit, kur tokie darbai yra atliekami kokybiskai. Kolkas esu nuziurejes soundservice.lt

zally

Neuzmirsk,kad vibroizoliacija prideda nemzai svorio ir tai durims yra aktualu.Buna specai tiek prideda bitumo, kad dureles nebeuzsidaro.Paskambink i ALTAS ar Tercija.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

jarkalt

Dekui uz patarimus. Buvau vienoj kontoroj, tai pasiule:

I prieki: AUDIO SYSTEM/GLADEN AUDIO MX 165 - 330lt
I gala: AUDIO SYSTEM/GLADEN AUDIO MXC 165 - 200lt
Stiprintuvas: AUDIO SYSTEM/GLADEN AUDIO M-LINE 75.4 - 520lt
laidai: 150lt
Darbas: 200lt

na ir pilna keturiu duru vibro-garso izoliacija: 800-900lt

Pakomentuokite prasau

GALLANT

Viskas kaip ir gerai, tik i gala reiktu 13cm det, nes su 16cm turesi vargo, originaliai ten dedasi kazkas panasaus i 14cm. Beto ir i gala reiktu det komponentus, nes pas T25 viskas jau yra, tai nematau prasmes det koksalus. Zodziu dinamikai i prieki M165, i gala M130.  Stipreka pasiziurek deveta, nematau prasmes deti nauja, uz 100Lt ideina neblogas 4 kanalu devetas. Beje is karto pasakyt, kad nedetu aliuminiu laidu, nes uz tokia kaina iseina variniai. Bendroj sumoj galima tilpti i 2000lt. Beje podiumus garsekalbiam sakyk, kad darytu is medzio dulkiu plokstes ir neklausyk ka tau pasakos, jokia fanera, ar baldine medzio drozliu plokste netinka. Podiumus reikia gerai nulakuoti, nes medis turi savybe traukti dregme, labai gerai butu, kad duru vidines dalies apacia nuteptu su bituku po to kai uzklijuos bituma, nes pries klijuojant bituma, reikia nuvalyti visas duris is vidaus irgerai butu, kad nepamirstu tuos skersinius gelezis priklijuoti prie isorines duru skardos su stiklo klijais vientisu sluoksniu, o ne keliais kleckais.

Ir nereikia isivaizduoti, kad ALTAS ar Terfcija daro labai gerai. Patys pagalvokit kaip gali dirbti zmogus gaunantis 1000lt algos......

O cia kaip viskas vyksta:

Cia tik mano patarimai ir praktika.
Daug ko gali rasti www.i-klubas.lt

jarkalt

Dekui, as buvau SOUNDSERVICE.LT firmoje, cia is ju pasiulymas. Gaila, kad GALLANT esi Siauliuose. butum Vilniuje, gal galetum padaryt.

jarkalt

Remontus geriausia daryt ziema ;) Remonto negalima uzbaigt - ji galima tik sustabdyti :) Gaila, metus neiskentesiu. Meistrai sake, kad jei siandien ryte atvarau masina tai rytoj po pietu jau galesiu pasiimti. Ar 1.5 dienos tikrai uztenka viska padaryti kokybiskai?

GALLANT

Na nuo nulio vienas prie vienu duru sedejau apie 9val neskubedamas, jei dirbs keli, tai iseis greiciau, bet darbo tikrai labai daug.

jarkalt

Fennix, tai tu jau pradejai remontus? Esu uzsirases pas soundservice vyrukus 25d, jei iki to laiko nerasiu nieko geresnio, tai vaziuosiu tenai.

Angelinio

Gal kas zinot kaip vadinasi tas dalykelis kur ikisi i prikurcika, nustatai radio dazni tam aparateli ir ant masinos radio ir klausai muzika is to aparatelio?

mega

tas daiktas vadinasi moduliatorius.

jarkalt

Na sudejo man viska. I prieki Audio system (Gladen) RS165 i gala MX130 na ir stiprintuva. Jauciasi, kad dureles pasunkejo, bet kazkaip as tikejausi geresnio rezultato. kai nusuki balansa i viena garsiakalbi - tai kaip ir liko toks kibirinis karsas. Tikejausi, kad labiau isryskes zemi dazniai ir bus svaresni. Jauciasi aukstu dazniu daugiau ir svariau groja, bet grazaus baso ner. Pries tai turejau Renault laguna, buvau imetes Hertz DSK165, magnetola Pioneer 5600 - tai be jokiu vibroizoliaciju grodavo zymiai geriau. kame cia problema, nu toks garsas, lyg tai garsiakalbis vos ne ore kabetu. dar toks klausymas, o tos gamyklines garsiakalbiu groteles issiima, ar tik su visa apdaila reikia lupt? Yta tokia teoria, kad to s groteles gali buti uzsikimsusios nuo visu purskalu. man Lagunoje panasiai buvo, nuemu groteles geriau groja, o ant groteliu porolonas kaskoks buvo tai su dantu krapstuku pravaliau kiekviena skylute ir tada garsas kitoks buvo. Patarkit kame cia problema? ar cia kazkas blogai padaryta? ar kame cia reikalas?

pinokis

na aparatura dejo tai manyciau ir groteles turejo pravalyt. o jai sudejo tau jas ir prastai vceikia tai varyk atgal ir tegul taiso