Usidegė akumo, tep lygio ir vand lygio lemputes

Pradėjo Kesteliss, Gruodis 04, 2012, 21:19:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kesteliss

Sveiki, vaziavau, vaziavau, ziuriu dega vienu kartu akumo krovimo, tepalo lygio ir vandens lygio lemputes. Kas ce yra????
tel.868737941

Kesteliss

geras, tai usidegtu viena krovimo lempute ir viskas butu aisku, o dabar :)))) visos trys, isgazdino juodai. Tai ka ryt trauksiu generatoriu lauk, manau galimos dvi problemos, arba sankaba generatoriaus pasibaige arba angliukai
tel.868737941

Kesteliss

Gal kas žinot???? Ar tiesa, kad toyotistai, išėjus generatoriui šaibom keičia ne angliukus, o visą generatorių?????? Ar skiriasi d4d varikliu generatoriai previjai ir avensiui ir gal kas zinot kokia maždaug kaina????
tel.868737941

nmeras

tu pirmiau ji isitrauk paziurek kas jam negerai: angliukai, sankaba, guoliai ar dar kas sugede, tada matysi ar reikia visa keist ar tik sugedusia dali pakeist :) jei reiks visa naujom dalim pakeist tada aisku kad reikia det kita, bet jei tik angliukai sudilo tai pakeitus ir perziurejus kitus mazgus, dar vaziuosi ilgai man atrodo. Patikrink guoliu bukle arba pasikeisk juos tuo paciu ;)

diagnostikas

"toyotiskai" galima kiekviena genero dali uzsakyt atskirai, bet jei reikia keist tarkim rele reguliatoriu ir dar koki guoliuka - pigiau ir paprasciau uzsakyti restauruota visa generatoriu.

horn

pirma patikrink masinį laidą ir klemas prie akumo, po to jau visą kitą.

egariukas1

Awriuxx

CitataKesteliss parašė:
geras, tai usidegtu viena krovimo lempute ir viskas butu aisku, o dabar :)))) visos trys, isgazdino juodai. Tai ka ryt trauksiu generatoriu lauk, manau galimos dvi problemos, arba sankaba generatoriaus pasibaige arba angliukai

Generatoriaus sankaba? Dar ir tokių dalykų būna?

dtinas

Venza

CitataAwriuxx parašė:
Generatoriaus sankaba? Dar ir tokių dalykų būna?
Kai tau suges,suzinosi,kad toks daiktas yra ir dar kainuoja pinigu ;) .Pats generatoriaus skyvas nera paprastas,jis sukasi i viena puse laisvai,o i kita sukimba su generatoriaus rotorium.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Darius

Jo ta ju ismanyta sankaba ant generatoriaus tikras velnio ismislas.
Du kartus tvarkiau as ta sankaba,o ir kainele sankabos su darbais man 400lt atsistojo

Kesteliss

Va dabar tai taip :)))) previjom tinka tik previju generatotiai. Jokie avensis ar d4d. netinka tvirtinimo kronsteinai. Tai dabar turesiu grazu malonuma ieskoti previjos generatoriaus. Sankaba pas mano generatoriu gera, o jei butu bloga, buciau su kempu privirines. Draugas jau trecius metus vaziuoja ir nieko. As jau nemokesiu 300-400 uz ta sankaba. Bet generatorius tai aina sau. Net sokoladas privirintas. Iseje 5 didodai is 6iu, o jie dar ir ipresuoti, tai nezinau kaip ce baigsis sitas remontas. baigias man nervai del tu toyotu. Gal kas turit previjos generatoriu??? :)))))
tel.868737941

Kesteliss

gavau, pats isiedejau ir pats isisiepes vaziuoju :)
O yra taip: jei usidega vienu kartu krovimo, tepalo lygio ir vandens lygio lemputes reiskia problemos su generatorium . Isiemiau, aisku yra kebloka, bet jei kas imsit galit paskambinti papasakosiu. Praskambinom diodus. Kadangi diodai neislituoti tai jie turi nieko nerodyti, mano vienas rode tao reiskia jam hana, ir taip matosi ar nusaude ar ne. nezinau kaip butu buve jei buciau remontaves, nes diodai ipresuoti, vieno kaina apie 10 litu. Tai susiradau kita generatosiu butent tik previjos. man pasiseke as su sankaba gavau uz 150 litu. tai sankaba isploviau, sutepiau tai dabar turiu atsargine :)))), angliukus persilitavau 7mmX5mm, tik pritrumpinti reikia nedaug. isideti lengviau negu isimti, uzkuriu ogi viskas uzgeso, gerai krauna viskas ok. Tai jei kam reikes paratimo kreipkites. Aplamai tai radau Pakruoji vaikina, kuris ardo tik japonkes. Kreipkites, padesiu visada.
tel.868737941

rkazartas

sveiki gal zinot kas klaipedoj avesis verso 2003 2.0 d4d generatoriu patvarkytu turbut sankaba barska kai uzgesini varikli dar sekunde girdisi triuksmas