D4D chiptuning*

Pradėjo unholy, Vasaris 08, 2009, 17:46:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

unholy

jusu nuomone. ka zinot ? ka girdejot ? pliusai minusai ir t.t.
zinau, kad nesunkiai galima 81kW pakelt iki 95kW, sukimo momenta iki 50 ir daugiau nM. gan nebrangiai galima paciam nusipirkti chip'a siam modeliui, nes tie universalus, kur tinka daugumai yra visiskas sudas. dar daug kas priklauso nuo meistro ziniu.
dar girdejau, kad sitie varikliai tam netinka. o apskritai dyzeliams tai visu pirma turbina kencia.

Smac

galima, galima, o paskui netinka :) kur logika?
kazkur inete maciau, kad yra chipai grynai d4d varikliams, o daugiau man rodos ir pats jau zinai :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

unholy

smac, as niekur neparodziau savo nuomones ar as uz, ar pries. tik pateikiau zinias kurias zinau, tokia ta logika.
vieni is rimtesniu kurie uzsiima chip'ais yra cia
http://www.tte.de/cm_avensis_T22_Facelift.htm spaudziant ant "Diesel Performance Kit"

kitas konkretus pvz su kitu chipu:
http://www.maxpower.cz/index.php?chiptuning=43/model-/1664

tik foto manau ne ta, bet esme rezultatas idejus chip. ka manot apie tai ?

ar detumetes uz jums prieinama kaina, pvz 1k litu ?

zally

Turėjau įsidėjęs chipą į Golf TDI. Galios padidėjimas jaučiamas prie didelių apsukų.Sumokėjau 1,400 Lt.-pinigai kaip į balą, kadangi dyzeliuką varinėt tokiai greičiais yra pilna nesąmonė. Ir dabar galvoju kaip savo Corollos 1,6 VVTi galią padidinti. Kiek šnekėjau su Tokvilos vadybininku, lyg yra galimybė keisti gamyklinius variklio parametrus prisijungus PC. Tik tokviloje to nedarys, nes auto garantinis.Gal kas žinot ar tikrai įmanoma taip keisti variklio parametrus.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

NNZ

o tai kaip tu galvoji ką tas čipas daro? Jis ir keičia tuos parodynus tik kad jis jau suprogramuotas tam skirtui auto ir viskas, o pajungus, jei turi gerų pažystamų, tai asmeniškai nustato parametrus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

zally

Tai ar benzininis vvti čipuojamas?

NNZ

visos transporto priemonė čipuojamos.

zally

Gal žinot kas Vilniuje tuo užsiima?

Minju

NNZ

http://www.vimota.lt/ čia šitas gali sunkiai pasirašyt ant japonų, o dėl tokvilos tai jei vimota nepasirašys ir norėsi į tokvila duok žinią pabandysiu surasti tel.Nr. kuris tokviloj tai daro.

Smac

Citataunholy parašė:
zinau, kad nesunkiai galima 81kW pakelt iki 95kW...
dar girdejau, kad sitie varikliai tam netinka...

as apie situs tavo pamastymus... nesakiau, kad tai tavo galutine nuomone, bet tavo rasytas tekstas, kuris man pasirode keistas... Sorry, jei uzgavau... Norejau tik patikslinti...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kaktusas

Aš tai neinvestuočiau į tokius dalykus.
Dar girdėjau reklamą kad yra kažkoks galingas.lt

zally

NNZ , jei gali parasyk vyruko is Tokvilos, kuris cipuoja auto, tel. nr, bei nuo ko prisistatyt. Dekoju.

ToyotaClub

Na ka galeciau pasakyti draugas pasakojo  cipavo Toyota corolla bet cia senai jau. Tai be reikalingas buvo darbas nes masinos galia net nepadidejo kaip liko taip liko o zmogus tiek stengesi:) Ir patys liko nsuprate kodel taip atsitiko:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

NNZ

zally, tu dar kartą pabandyk su tokvila vadybininku pasišnekėt, bet pabandyk rimtai, nes chebra ten per chebra iki tokvilos savininko sūnaus, tai jau rimtai nori ir tikrai vadybininkai nepasirašys. Tada duok žinią.