DUAL

Pradėjo Edvinas, Balandis 20, 2010, 14:46:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edvinas

Ka si knopke duoda?

Tuziukas

typo kad atskirai kiekvinam keleiviui temperatura valdytusi kaip suprantu:)

AVENSIS D4D CHIP

CitataEdvinas parašė:
Ka si knopke duoda?
dvieju zonu klimato kontrole ,reguliuoja atskirai k/p ir d/p temperatura:)

gisas

Ar būna taip, jog "pabega" oro reguliavimo sklendės? pas mane nustačius žema temperatūra keleivio pusėja pučia šalta orą, vaiduotojo pusėje šiltesni. Jei yemperatūra nustatai ant LO padėties ir įjungi kondicionieriu, tai kelevio pusėje vos ne sniegą pučia, o vairuotojo pusėjė pučia tokį drungną orą. Kryptys(veidas, kojos, langas ir t.t) reguliuojas tvarkingai, kažakas negerai tik su temperatūra. Kažkur skaičiau kad audinėm tos skelndės kalibruojas kažką suspaudžius ant klimos, kaip reikalai su avensiu?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Saulius SSS

saab 9-5 irgi kalibruojasi. Pries gera savaite apie tai kalbeta pas previa. Tai ten buvo temperaturos jutiklio laidelio problema. Pasiziurek previa.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

CitataSaulius SSS parašė:
saab 9-5 irgi kalibruojasi. Pries gera savaite apie tai kalbeta pas previa. Tai ten buvo temperaturos jutiklio laidelio problema. Pasiziurek previa.
dekui, maciau ta tema tik neskaiciau ;)

Nu va paskaičiau tą tema, bet nieko nepadėjo :( ten kitokia situacija, pas mane viskas veikia tik bėda tame kad vairuotojo pusė pučia šiltenį orą nei kelevio, grynai toks jausmas kaip silto oro sklendė neužsidarytų iki galo:(
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

nu va, patikrinau tą sklendę, kuri yra prie vairuotojo kojų, tia viskas veikia kuo puikiausiai, buvau ir traukę iškabinęs, darinejau su ranka ir uždarius iki galo vistiek pučia ne tokį šaltą orą, kaip kad keleivio pusėje :(
Avensis '04 2.0D-4D

JM

Citatagisas parašė:
nu va, patikrinau tą sklendę, kuri yra prie vairuotojo kojų, tia viskas veikia kuo puikiausiai, buvau ir traukę iškabinęs, darinejau su ranka ir uždarius iki galo vistiek pučia ne tokį šaltą orą, kaip kad keleivio pusėje :(
man analogiška situacija buvo tik su karštu oru - pusė salono nešilo..
sklendės vaikščiojo, servise sakė, kad užsikimšusios šlangos, tipo  todėl kad buvo pilamas H20 į aušinimo sistemą..
 pravalė sistemą ir viskas ok  :)

gisas

CitataJM parašė:
Citatagisas parašė:
man analogiška situacija buvo tik su karštu oru - pusė salono nešilo..
sklendės vaikščiojo, servise sakė, kad užsikimšusios šlangos, tipo  todėl kad buvo pilamas H20 į aušinimo sistemą..
 pravalė sistemą ir viskas ok  :)
nu va o man atvirksciai, pucia silta :)
Avensis '04 2.0D-4D