Parduodu dauzta Avensi

Pradėjo Henris, Balandis 29, 2012, 18:39:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

CitataGmc parašė:
As irgi bandziau- man taip pat nepavyko. Bet mano atveju greitis max 50-60, daugiau nebandziau.

Na tai ir as prie panasaus greicio bandziau. Kazkaip bijau apledejusiu keliu varyti apie 100 ir dar bandyti uzsimesti :D

Henris

Dekoju uz info apie Corolla Verso, ko gero tai tik labiau sumazina abejones del benzinio varianto pirkimo :) Kadangi apie tepalo rijima irgi nebuvo pareiskimu, tai kogero 1.8 varikliam si ziedu grupes problema isspresta. Jei kas zinosit gera varianta tokio auto, kas noretu parduoti, susidomeciau, tik pirma reikia sulaukti pinigu is draudimo ir ziuret kaip issispres suauto pardavimu, nes besidominciu yra ir dar draudimas savo hodu bando ja prastumti. Man svarbiausia, kad nereiktu knistis, del likuso auto transportavimo is aiksteles, su pirkeju sutarsim del isregistravimo. Tik tokia biski gali buti kai kam painiava su manim, realiai geguzes menesi pats busiu vilniuje o auto bus klaipedoje, tai nezinau kur dokumentus su rakteliais turet. Bet speju, kad tevukui paliksiu viska klaipedoje, gal su jo pagalba ir dokumentus pavyks sutvarkyt man negriztant i klp, na bet jei reikes labai tai kazkaip parleskiu kokiai dienai. Siandien vakarop arba ryt ryte nuvarysiu sufotkint, tai tie kas siuntetn man i PM mailus, tureciau fotkes issiust.
Del vienmases sankabos, po keitimo, ant laisvu gal biski ir yra didesne vibracija, bet labai jau nezymiai arba man vaidenasi :) O siaip begiai junginejasi gerai, variklis uzsikuria lygiau nei pries tai...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

Issiunciau fotkes tiem kas buvo palike mail'us. Jei kazkuri praleidau, priminkit.

Henris

Beje Corolla Verso galines sedynes stumdosi ar ne ? Cia sneku apie vidurine eile, jei netycia butu 7vietis. Ta prasme ar bagazine galima pasididinti neuzvertus kedziu?

Kestutis777

CitataHenris parašė:
Beje Corolla Verso galines sedynes stumdosi ar ne ? Cia sneku apie vidurine eile, jei netycia butu 7vietis. Ta prasme ar bagazine galima pasididinti neuzvertus kedziu?
Stumdosi, bet sprindi pastumus kojoms nedaug vietos belieka, tad anokia cia nauda is to stumdymo.

Gmc

CitataKestutis777 parašė:
CitataHenris parašė:
Stumdosi, bet sprindi pastumus kojoms nedaug vietos belieka, tad anokia cia nauda is to stumdymo.
Nu kaip...Standartiskai kojoms vietos Verso tikrai daug, o pastumus lieka maziau, bet tada bagazines sone toks tarpelis gaunasi.

Henris

matot gale vazines vaikai kedutese, tai kojom vietos kol kas labai nereiks. Beje, issiunciau emailus kurie domejosi mano avensiuku. Tai va jis jau parduotas, per draudima. Aciu visiems, kas domejotes. O Corolla Verso vis dar domina, jei ka siulykit variantus :)

kalava

o uz kiek pardavei, jei ne paslaptis?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

kalava

siaip noriny maziau netiketumu - siulyciau Corollu atstovybese pasizvalgyti
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Gmc

Ir dar pasiziurek kainas, nes kai ieskojau zmonai Corollos, tai benzai automatai kainuoja brangiau nei dyzeliai :) Ir pasirinkimas ju l.mazas. Aisku gal labiau del AT, bet..

arunaskeras

CitataHenris parašė:
matot gale vazines vaikai kedutese, tai kojom vietos kol kas labai nereiks. Beje, issiunciau emailus kurie domejosi mano avensiuku. Tai va jis jau parduotas, per draudima. Aciu visiems, kas domejotes. O Corolla Verso vis dar domina, jei ka siulykit variantus :)
Ten toj trecioj eilej tos sedynes labiau ir pritaikytos vaikams nuo kokiu  7 metu. Nes mes su draugeliu tai dviese nelabai ten sutelpam, kol nepradedam antro litro:). O bagazines tai beveik visai nebelieka, kai sedynes islankstytos. Seip tai gaunasi, kaip privalumas reikia pasidarai sedynes, nereikia turi didelia bagazine.Masina tikrai labai erdvi ir vietos daug.Tik kaip ir minejau galetu buti matomumas geresnis.Nes kai reikia pastumdyti atbulom aiksteleje galo nesimato, gerai, kad yra parkingas. Ir posukio kampas truputi mazas palyginus su kitom masinom. Siaulieciam galiu, kaip pavyzdi pasakyti, kad nuvaziuojant nuo seno turgaus virsutines aiksteles reikia stumdyti atbula per vidurini posuki, o su reno scenicu ir  golfu susuku is karto. Tai tiek pastebejimu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

pinokis

tai kad as nuo seno turgaus virsutines aiksteles susisuku nereikia man stumdyti atgal

arunaskeras

Citatacorolla verso parašė:
tai kad as nuo seno turgaus virsutines aiksteles susisuku nereikia man stumdyti atgal
Na bandziau visaip nesusuku ir tikrai daug truksta
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

pinokis

na reikes vaziuoti dar karta pabandyti

pinokis

o dar henris kiek vaiku turi? corolla verso yra erdvi bet jai kokie du vaikai ir vienam reikes vezimeli pastoviai tampytis tai daiktu kokiai kelioniai nelabai ka ir ikrausi nera didele ta bagazine