Parduodu dauzta Avensi

Pradėjo Henris, Balandis 29, 2012, 18:39:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

biški nusipezejo meistrai,2 coroloj verso jau nerydavo tepalu:)

Henris

Na tikiuosi, nes su 81kw nenoreciau tampytis su tokia auto :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

bladas

Benzininių Corola verso pas mus nedaug. Paskaityk rusu Corola ir Corola verso forumus. Jie rašo, kad 2005 metais keitėsi varikliai ir tepalo neberydavo.
Jie turi kitą problemą-keikia robotizuotą pavarų dėžę MMT
http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/verso/
http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/corolla_2003/
Dėl šventos ramybės ieškok 2006 metų mašinos su mechanine deže

Bemsas

Na turejau Toyota 1.8 motoru 1ZZ-FE 2003m, kuri turi ryti tepala, bet nuo keiitmo iki keitimo dapilineti nerekejo, rida buvo apie 200t km. Atsukta iki 100 ir vazineja ciurkos toliau. O del dezes tai visiska teisybe. Corolla Verso neturi automatu, tik robotizuota mechanika, kur sankaba maigo motoriukas elektrinis. Tad geriau pasirinkti paprasta mechanine deze.

Henris

Nu va taip ir gaunasi, niekas nezino kaip is tikro. Aisku imciau 1.8, na jei rytu ta tepala pilciau pusiau sintetika ir dapilineciau. Bet nemeskit i mane akmens kaip Toyota myletojai, radau siokia tokia atmaina Corollai Verso, tai Honda FR-V, siaip labai visu ispaikintas modelis, kaip seimyninis ypac. Bet as asmeniskai i sia auto is priekio ziureti dar galiu, bet is sono ar galo, nu tai ka as zinau Verso dizainas zymiai geresnis, bet kas liecia komplektacija tai FR-V gundo labiau. Eina dubenz varikliai 1.7 ir 2.0, 6 pavaru mechanine deze, 3 vietos priekyje 3 gale ir zinant Honda vaziuokliu ir varikliu patikimuma, tai jos nenusileidzia Toyotom. Ir beje kainos kaip Corolla Verso panasios tu paciu metu na +- 500Lt
Aisku man sirdyje visada bus Toyota, bet klausiu jusu objektyvios nuomones, ar verta ziuret ir i Honda ar neverta net sukt galvos i ta puse?

Bemsas

Man irgi dizajnas nepatiko FR-V, ir tos 3 vietos priekyje. Toyotoi patogiau sedeti priekyje, bei galine pakaba labai paprasta, o FR-V labai daug svirciu ten.

Renis

Del FR-V nezinau. Kazi kaip su patikimumu jos. Siaip nepopuliari masina visai, lyginant kiek gatveje verso vazinejanciu ir FRV ;] Siaip Honda simpatiska, bet as tikrai imciau corola verso (jei nuspresciau atsisakyt avensio)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Henris

tai kiek suprantu man lieka rinkits is dvieju variantu Corolla Verso 1.6 vvti (kai ises keli zmogai, nevalins visai) arba 1.8 vvti (viskas bus ok, tik netycia gali valgyti tepala kibirais :) Svarbiausia neimt automato, na as autamato ir nenorejau. Kazkaip mechanika man vis dar patikimiau, zinai kaip ant lenkimo pasielgs auto ar siaip kazkur kur manevringumo labiau prireikia... Ehhh, na aisku dar laukiu dideles sumos is draudimo kol perves, bet sniukstinejuos....

Gmc

Kadangi kaip supratau dyzelio vistiek nebus :D tai imk tik 1.8, net jei ir rytu biski tepaliuko, tai dasipilsi ir ramu :) O sanaudos bus panasios ,bet vaziuos tikrai smagiau.

kalava

Nezinau, as 1.6 benzino tikrai neimciau - ziurinejau deveta Corolla Verso autotojoj 1.6 benzinas, tai net man, "ne sportininkui", VISISKAI netrauke, buka ne tas zodis...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Bemsas

Po 2.2D4d 100kw pasirodo ir 1.8 labai buka buvo :D

pinokis

na sendien pavazevau su draugo 1,8 benzu tai kaip paspaudi dugna ir atrodo kad stovi ant vietos ir visai buka bet jai kokia savaite pavazineciau priprasciau tai gal ir normaliai butu.

Kestutis777

Citatacorolla verso parašė:
na sendien pavazevau su draugo 1,8 benzu tai kaip paspaudi dugna ir atrodo kad stovi ant vietos ir visai buka bet jai kokia savaite pavazineciau priprasciau tai gal ir normaliai butu.

O ka, jei nepriprasi? :| As irgi galvojau apie avensi automata 2ltr, bet islipus is D-CATo, tas bendzinas labai jau bukas pasirode...

arunaskeras

CitataKestutis777 parašė:
Citatacorolla verso parašė:

O ka, jei nepriprasi? :| As irgi galvojau apie avensi automata 2ltr, bet islipus is D-CATo, tas bendzinas labai jau bukas pasirode...
Teisingai hebryte sakot Teko pavaziuot su 1,8 benzinu.Kol pradejau vaziuot tai tris kartus uzgesau. Nors pas mane ne D-CAT bet po to  negalejau atsidziaugti savo masinos trauka:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Gmc

Turbo yra turbo :) Sukimo momentas daro savo :)