Freono purkstukas

Pradėjo Darius, Balandis 30, 2012, 20:23:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Darius

Sveiki,oras atsilo,norisi vesesnio oro masinoje. Ar kas esat susidures su freono purkstuko remontu?

Bemsas

Cia kalba eina apie ta,kur i salona purskia freona?

horn

Gal žmogus apie sistemos papildymą norėjo paklausti? :D

arunaskeras

Nesu girdejas kad kas pats taisytu.Vistiek reikes pildyti freono tai prie to pacio ir sutaisys kas negerai. Ir isviso kas tai per purkstukas?
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Darius

Taip kalba eina apie ta purkstuka kuris i salona purskia. Esme ta, kad sistema pilna freono ir viskas veikia gerai tik nesaldo taip gerai kaip turetu saldyti. Meistras sake ,kad gali buti uzsikises purkstukas ir ji reiketu prapusti.  Remonto kaina yra 200lt ,todel teiraujuos pas jus gal kam teko toki remonta atlikti,nes nemanau kad ten sudetinga paciam atlikti toki remonta ir sutaupyti kelis simtus litu.

mmersass

Man irgi po uzpildymo kazkaip silpnai saldo nei pirmai... pastatyta ant LO o sedziu ir karsta :(
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

AVENSIS D4D CHIP

Citatammersass parašė:
Man irgi po uzpildymo kazkaip silpnai saldo nei pirmai... pastatyta ant LO o sedziu ir karsta :(
tai gal per daug freono uzvare:)

mmersass

Ketvirtadieni kaip tik vaziuosiu ziuret kas ten prie dirzo uzia, tai pasakysiu apie kondiske :)

Venza

CitataDarius parašė:
Taip kalba eina apie ta purkstuka kuris i salona purskia. Esme ta, kad sistema pilna freono ir viskas veikia gerai tik nesaldo taip gerai kaip turetu saldyti. Meistras sake ,kad gali buti uzsikises purkstukas ir ji reiketu prapusti.  Remonto kaina yra 200lt ,todel teiraujuos pas jus gal kam teko toki remonta atlikti,nes nemanau kad ten sudetinga paciam atlikti toki remonta ir sutaupyti kelis simtus litu.

Nelabai pavyks tau cia sutaupyt.Reikes is sistemos issiurbt freona,isimt ta isgarintoja ir ji pravalyt,o po to vel uzpildyt sistema.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Jei rimtai, tai nera jokiu  freono purkstuku salone. Salone stovi tik radiatorius (garintuvas) ir viskas. Silpnai saldyti gali del mazo slegio sistemoje, kai truksta freono. Ar uzsikimses salono filtras ir nera oro srauto. O visai nesaldyti gali del kompresoriaus gedimo. Kai ijungi AC kompresorius veikia? Motoro apsukos ant tuscios eigos keiciais?

Darius

Kompresorius veikia,ijungus AC apsukos sukyla.Salono filtras naujas. Freono pilde buvo viskas gerai truko tik 70 gramu iki pilnos sistemos.
Man aiskina apie kazkoki purkstuka kuris i salona purskia freona,o kaip jis tiksliai vadinasi ir kas per velnias as tiksliai nezinau.
Remontas 200lt + 100lt uzpildymas naujo freono

Venza

Brangokai nori uz ta remonta :) .Jeigu sistema pilna,tai tereikia ispumpuot freona ir po to atgal supilt ta pati.Tam yra speciali iranga.O isgarintoja gali ir kita uz 50 lt nusipirkt ;)
p.s. isgarintojas nera vidinis peciuko radiatoriukas.Jis stovi pries radiatoriuka ir dazniausiai yra matomas ant variklines pertvaros.I ji ateina storas ir plonas vamzdeliai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Darius

Jei jis stovi ant variklio pertvaros,tai kodel man meistrai aiskina ,kad reikia ardyti viduje panele kad prie jo prieiti?

mmersass

Man tai reik keisti kompresoriu, nes guolis parejo, o to modelio neremontuoja...

kalava

Citatammersass parašė:
Man tai reik keisti kompresoriu, nes guolis parejo, o to modelio neremontuoja...

o Panevezio auksarankis netvarko tokiu "neremontuojamu"?
kolega Venza, kaip manot?

nes as kiek supratau, butent ta guoli pakeicia, ir dar kokias tai gumeles pakeicia, ir kompresorius kaip naujas :-)
dileriams jis neremontuojamas ir keiciamas nauju :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas