Ar 2.0 d-4d galima DPF regeneracija?

Pradėjo Blieka, Gegužė 14, 2012, 21:08:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Problema tame, kad DPF buvo statomas netik gamykloje, bet kaip ir papildoma iranga. Tada nesuprasi pagal vin bei modelio numeri nieko.

katana7

Citatabemsas parašė:
Problema tame, kad DPF buvo statomas netik gamykloje, bet kaip ir papildoma iranga. Tada nesuprasi pagal vin bei modelio numeri nieko.
Kaip suprasti, statomas kaip papildoma įranga? Užrašo nėra, bet pats katalogas tai rodo, kad DPF yra.

katana7

Be to kiek teko bendrauti su oficialiais atstovais, tai nebuvo tokios galimybės pasirinkti DPF kaip papildomą įrangą, DPF yra arba jo nėra ir viskas.

Bemsas

S_Kulikauskas

Katana, apie koki kataloga kalbi? Tai gal jame bus tiksliausia info.

pinokis

sendien vazevau is kauno iki siauliu ir sugalvojau regeneracija padaryt. taigi variau ketvirta pavara magistrale apie 130-140 apsukos netoli 4000 koki40km, nieko neivyko. paskui dar 30km trecia pavara irgi nieko neivyko nei dumelio neismete tai pagailo variklio ir baigiau sita seansa. gal ka ne taip dariau? gal reikia mazesniu pavaru ir didesniu apsuku?

katana7

CitataS_Kulikauskas parašė:
Katana, apie koki kataloga kalbi? Tai gal jame bus tiksliausia info.
toyodiy

MnDs

Citatapinokis parašė:
sendien vazevau is kauno iki siauliu ir sugalvojau regeneracija padaryt. taigi variau ketvirta pavara magistrale apie 130-140 apsukos netoli 4000 koki40km, nieko neivyko. paskui dar 30km trecia pavara irgi nieko neivyko nei dumelio neismete tai pagailo variklio ir baigiau sita seansa. gal ka ne taip dariau? gal reikia mazesniu pavaru ir didesniu apsuku?
filtre nera prisikaupe tiek suodziu kad vyktu regeneracija ir viskas :) manau kad tokiu apsuku tikrai nereikia, pamenu kai 6ta pavara ~140km/h kuo graziausiai vyko, kazkur intervalais kas 5s po dumu kamuoli ismesdavo ir viskas, tik kartais ir mieste esu mates kaip vyksta, tada be perstojo meta duma ir is paskos vaziuojanciam buna trosku :D

pinokis

sendien buvau atsidares kapota ir ieskojau to penkto purkstuko, nemaciau ir neradau is siurblio vamzdeliai irgi neina niekur kitur tik i keturius purkstukus. klausimas toks. ar gali but kad pas mane nera to suodziu filtro?

S_Kulikauskas

Visko gali buti, bet lengviausias budas tai suzinoti tiesiog paziureti.

Jai nezinai kaip tas turi atrodyti, be problemu imesiu pora nuorodu ir paasikinsiu kas prie ko. Nes tikrinima pagal VIN numerius ir pan,, Katana labai sekmingai paneige ir panasu kad jis teisus. Tose svetainese visko pasitaiko, taip kad geriau paziurek vizualiai.

Bemsas

Citatapinokis parašė:
sendien buvau atsidares kapota ir ieskojau to penkto purkstuko, nemaciau ir neradau is siurblio vamzdeliai irgi neina niekur kitur tik i keturius purkstukus. klausimas toks. ar gali but kad pas mane nera to suodziu filtro?

Penktas purkstukas stovi tik D-CAT. Jei yra dpf, tai ant variklio pertvaros desineje puseje stovi juoda dezute.

pinokis

na duslintuva apziurejau lig visa ir nieko ten nesimato tad man rodos nera to velnio dpf. nera nei juodos dezutes.

katana7

Citatabemsas parašė:
Citatapinokis parašė:

Penktas purkstukas stovi tik D-CAT. Jei yra dpf, tai ant variklio pertvaros desineje puseje stovi juoda dezute.
Penktas purkštuvas stovi ir pas 2,0 D4D jei yra DPF, jei tiksliai nežinai tai nerašyk ir neklaidink kitų.

S_Kulikauskas

Va stai cia detale Nr. 23710B ir yra tas nelemtas purkstukas :

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200711_TOYOTA_AURIS+%28HYBRID%29_ADE150L-DHFNXW_2201.2.html?hl=23710B

Jai atsidares kapota bandysi jo jieskoti sunkiai seksis, nes jis pakankamai zemai, desineje puseje randasi. (bent jau Auryje)

Tau pagelbeti galia slangele 23901E kuri nuo virsau eina butent i ta purkstuka, si detale matosi tikrai puikiai, juolab kad ta slangele turi specifini snapiuka ir is virsaus prisukta prie detales 22100 (kas tai per detale net nesakysiu :) ) siame paveikslelyje :

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200711_TOYOTA_AURIS+%28HYBRID%29_ADE150L-DHFNXW_2202_2201.html