Garsiai svilpia turbina

Pradėjo Andriusa321, Gegužė 17, 2012, 09:02:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

Andriusa321

Sveiki forumieciai, nieko nesupratau siandien, isvaziuojant is kiemo maniau kad greitoji atlekia, kaip turbina isijungia ji pradeda daug garsiau kaukti nei iprasta, gal kam buvo panasi problema, cia ar koks sutapimas ar cia dregme sita rytine, bet kuriuo atveju jauciu kazkas netaip, tikiuosi cia tik smulmena, nes kitaip gali smarkiai per pinigine kalti. laukiu pamastymu jauciu vistiek reiks lekti iki servisopatikrinti.

egariukas1

Gal pasiziurek,ar slangos   intercoolerio nenusimove,gali but radijatorius prakiures,turetu duma mest juoda smarkiau.O daugiau nelabai ka namu salygom patikrinsi

Andriusa321

na slanga paziurejau turbina atjungi garsas dingsta, buvau nuvares i 3 servisus (vienas is ju autotoja) isvada tokia kad galiu vaziuoti, bet geriau butu susitvarkyti ilgai netempiant. o problema 2 servisai pasake, kad menteles gali buti pasilankste, arba interculeris arba kolektorius. na ziuresiu pirmadieni sutariau palinkti geriau butu ne menteles nes remontas apie 1000 tada, manaiu bent pora trejeta metu tikrai investiciju nelabai reiks imesti, tik einamosios islaidos :( kaip paaiskes tikroji problema pasidalinsiu mintimis.

arunaskeras

Mano reno automobiliui tai pradejo svilpti turbina, kai prakiuro duslintuvo  lanksti jungtis prie kolektoriaus. Ten is pirmo zvilgsnio nelabai matosi, o del garso irgi negalejau suprasti, kad daugiau bursgia, nes atrode kad turbina tik svilpia.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Andriusa321

cia variantas yra, bet kaip patikrinti?

GALLANT

CitataAndriusa321 parašė:

Jei tas gofras bus prakiures, tai toj vietoj bus pajuodavimas.

kepure

Va gal kolegos kam reiks yra d-cato turbina labai tvarkinga:)

Andriusa321

CitataGALLANT parašė:

Jei tas gofras bus prakiures, tai toj vietoj bus pajuodavimas.
dekui tau, manau logiska, reiks panbandyti palysti po masina kai nustos lyti prasicekinti :)

Andriusa321

Sveiki forumieciai, atgavau vakar pagaliau masina, tai va veridiktas toks nuluzes turbinos ismetimo ventiliatoriaus sparnelis, sake kad nekokybiskas pervargintas metalas, galejau vaziuoti bet neaisku nes ant ismetimo bet kaip minejo neaisku kiek butu laikes nes butu isbalansaves per kuri laika asele,
kaina: pas drauga servise tvarkaiu, turbina restauravo Vilniuje 1200lt +tepalai Castrol 220lt filtras 30lt uz darba 300lt tai va kaip savam padare nuolaidike kur galejo, tai man sis remontukas atsejo 1550lt, linkiu kad niekam jos geriau negestu.

JM

Sveiki forumieciai, atgavau vakar pagaliau masina, tai va veridiktas toks nuluzes turbinos ismetimo ventiliatoriaus sparnelis, sake kad nekokybiskas pervargintas metalas, galejau vaziuoti bet neaisku nes ant ismetimo bet kaip minejo neaisku kiek butu laikes nes butu isbalansaves per kuri laika asele,
kaina: pas drauga servise tvarkaiu, turbina restauravo Vilniuje 1200lt +tepalai Castrol 220lt filtras 30lt uz darba 300lt tai va kaip savam padare nuolaidike kur galejo, tai man sis remontukas atsejo 1550lt, linkiu kad niekam jos geriau negestu.
Aš irgi tik šia savaitę pasiėmiau mašina po turbinos kapitalinio remonto...:|  panašiai kainavo, nes sostinėj turba tvarkė.. Į turbiną įtraukė guminę tarpinę, kuri būna po oro paėmimo šlanga.. Autotojoj teigė, kad čia dažnai taip nutinka, tai kolegos pažiūrėkit pas save, ar ten ta guma nemaskatuoja.. ir išvis, nafik ji ten reikalinga, jei tiek žalos  gali padaryt... :@

Tuziukas

CitataJM parašė:
Aš irgi tik šia savaitę pasiėmiau mašina po turbinos kapitalinio remonto...:|  panašiai kainavo, nes sostinėj turba tvarkė.. Į turbiną įtraukė guminę tarpinę, kuri būna po oro paėmimo šlanga.. Autotojoj teigė, kad čia dažnai taip nutinka, tai kolegos pažiūrėkit pas save, ar ten ta guma nemaskatuoja.. ir išvis, nafik ji ten reikalinga, jei tiek žalos  gali padaryt... :@
kur tiksliau ji yra?

egariukas1

Manau jis turi galvoj tokia tarpine,kuri yra ant filtro dezes ir paemimo slangos sujungimo.Bet jos itraukt i turbina niekaip negali,nebent isimtu filtru uzvedus varikli

Andriusa321

CitataTuziukas parašė:
CitataJM parašė:
kur tiksliau ji yra?
kas yra turbo ar menteles?
jei paimi turbina juk ir is vienos puses ir is kitos buna menteles :)

JM

Citataegariukas1 parašė:
Manau jis turi galvoj tokia tarpine,kuri yra ant filtro dezes ir paemimo slangos sujungimo.Bet jos itraukt i turbina niekaip negali,nebent isimtu filtru uzvedus varikli
ne ant filtro dėžės, o oro žarnos gale, kur maunasi ant turbinos.

zilwuxxx

pas mane irgi kazkas svilpia. garsas lyg is turbinos, pasikeiciau turbina, bet vistiek garsas yra, interkuleris geras. nieks nezino kas yra.