Garsiai svilpia turbina

Pradėjo Andriusa321, Gegužė 17, 2012, 09:02:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Kol dar svilpia tol viskas gerai, kai nebesvilps tada reiks susirupint ;]]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

pauliusul

pas mane traktorius pradejo svilpt lyg butu su turbina tai tepalo siurblys pasirodo tai va pasiziurek mano itarimas kad tepalo siurblys arba vairo stiprytuvo arba variklio

zilwuxxx

turbina atjungus, svilpimas dingsta.

Andriusa321

Citatazilwuxxx parašė:
zinok pas mane tas pats buvo atjungus dingdavo, tai turba buvo

zilwuxxx

CitataAndriusa321 parašė:
Citatazilwuxxx parašė:
tai as pakeiciau turbina, nieko nepasikeite. o kaip pamatyt ar interkuleris geras, kaip ji ir kuo plaunat?

Andriusa321

Citatazilwuxxx parašė:
CitataAndriusa321 parašė:
Citatazilwuxxx parašė:
tai as pakeiciau turbina, nieko nepasikeite. o kaip pamatyt ar interkuleris geras, kaip ji ir kuo plaunat?
tai nepygus eksperimentai, jei tuba keitei tai gal i tokia pat pakeitei, na del interkulerio nelabai galeciau patarti man sake jei ji butu reiktu prislyfuoti, man servisiuke tikrino Kaune atmetete visas galimybes intekuleri, duslintuva, ir kolektoriu, tai jei ne pats remontavai reikalauk kad iki galo darytu, nes man buvo vienai masinai su kondiske,ne ten problemu ieskojo, pas speca nuvaziavau iskarto pasake problema o ten 4 dienas laike ir nieko nepadare dar 400lt prase, tikiuosi yra specu ir forume kurie supranta apie interkulerius, bet cia tik speliones vistiek reikia matyti,
beje rasei kad atjungus dingsta garsas, as manyciau kad tik turbina nes as taip pat tikrinau ir buvo turbina tik negalejau patiket kad tokiu metu masinai gali turba biret :P

1gnas

Nieko nesuprantu kas galejo atsitikti, siandien vaziuojant masinos salone atsirado papildomas garsas, uzia paspaudus per pedala nesmarkiai, itariu turbina, nes dar plius kaip visi rase kad papildomas rezonanso garsas yra atmetant gazo pedala, tai man paminejo kaip viena is bedu kas gali tai itakoti yra turbina. ar tikria taip gali buti kad atejo paskutines dienos turbinai? kaip suzinoti? daryti diagnostika?:|

dtinas

gal interkulerio slanga nusimove?

NNZ

Citatadtinas parašė:
gal interkulerio slanga nusimove?

aš ir pirmiau čia žiūrėčiau, plius, kad pačiam taip teko apturėt. Plius turėtų važiuojant gerai uždūminti nuo 110km/h
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

1gnas

bet idomu dar tai kad, is lauko to garso nera, ir salone, atrodo kad kas svilptu, gal tikrai nusimove tik slanga.

Tuziukas

man po filtro keitimo irgi atsirado svilpimas ar tox jausmas lyg turbinos asele tepimo negautu. nesuprantu, slangos lyg ir gerai

Andriusa321

Citata1gnas parašė:
bet idomu dar tai kad, is lauko to garso nera, ir salone, atrodo kad kas svilptu, gal tikrai nusimove tik slanga.
atjunk turbina ir jei garsas dingsta tai greiciausiai bus turbina, tikekis kad kas kita nes remontas tai nepigus esu jau rases sitoje temoje

1gnas

pasidomejau apie remonta, kaina ne tokia ir didele, bet idomu tai kad svilpimas dingo, trauka liko kaip ir buvus ir vel viskas atrodo kaip ir buve po senovei, vaziuosiu toliau kaip vaziaves jei islys reikes tvarkyti.
Beje del turbinos aiskinausi, tai pas sitas turbinas liuftas isilginis atsiranda del to gali taip buti, bet kad suzinot ar jis yra reikia nuimineti turbina, kadangi labai blogas priejimas iki aseles pacios.

ozalass

Sveiki, pasidalinsiu savo problemele, jei taip galima pavadinti :) masina turiu daugiau nei pusmeti,rida 215k. vazinejau ir negirdedavau jokio garso is turbinos, kol viena diena neuzsikiso dpf filtras, dingo trauka ir t.t. "safe mode"rezimu vaziavau gal apie 130km uzgesindamas ir vel uzvesdamas, nes tik tada trumpam atsirasdavo trauka. Tada vakare parkinge isgirdau lengva svilpima duodant lengvai gazo taip iki kazkur1.5 apsuku, prie didesniu apsuku nebesigirdejo.Zinau kad kitom masinom tai normalu, bet mano atveju pries tai nieko negirdedavau, taigi klausimas ar galejau kaip nors pazeist turbina, pvz palenkt sparnuote? nes kai buvo dingus trauka i kalniuka ropojau didelem apsukom, sakau gal tas ir pakenke. Kitas sposas islindo po dpf filtro pasalinimo. Tik uzvedus salta varikli ant laisvu apsuku girdisi tolygus negarsus svilpimas. Po kokiu 3min dingsta arba tiesiog pasilus ,mastau gal sitas garsas del to kad nebera dpf filtro? Jei turit koki minciu pasidalinkit, vaziuoja masina puikiai, nedumija, kaip ir normaliai butu, bet neramina tas kad pries tai to nebudavo. Avensis 2008 D4D 93kW
Toyota Avensis 2.0 D4D 93kW 2008m. sedanas

egariukas1

Citata iš: Andriusa321 Įrašytas Birželis 13, 2012, 10:14:34 AM
atjunk turbina ir jei garsas dingsta tai greiciausiai bus turbina, tikekis kad kas kita nes remontas tai nepigus esu jau rases sitoje temoje
Parasyk,kaip atjungi turbina,turbut daug kam ydomu