jungtukas prie pavaru svirties

Pradėjo Homer, Gegužė 20, 2013, 11:34:43 AM

« ankstesnis - sekantis »

Homer

Sveiki,
Taigi teko nuimti viduryje esancia plasmase ir po ja radau fyskute.
Labai idomu kam ji skirta. taigi noriu paklausti kas per jungtukas buna prie pavaru svirties, pas mane toj vietoje tik dangtelis.

horn

Mano manymu čia dedasi imobilaizeris, nes pas daugelį toyotų toje vietoje jis stovi. Prie raktų būna pakabukas, buvau išardęs, ten spec. ampulė viduje, jį reikia prie daviklio toje vietoje priliesti. Prilietus užgęsta lemutė ant daviklio ir leidžia užcesti variklį.
Čia radau panašų paveiksliuką

Punkevil

Pas manes toj vietoj tai priešrūkinės lempos įsijungia priekyje.:)
Toyota yra Toyota

Homer

gali buti, nes pas mane nera priesrukiniu priekyje. Gal gali nufotkinti kaip atrodo tas jungtukas?

Saulius SSS

Pas pirmą avensį (mano) ir priekiniai ir galinis priešrūkiniai žibintai jungiasi nuo posūkių / šviesų svirties. Čia gal  sėdynių šildymas...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

horn

kad man rodos, priešrūkinės 1 avensiui turėtų įsijungti virš mago, kaip ir carinai-jų panelės beveik nesiskiria.

zibalas

gold

egariukas1

Citatahorn parašė:
kad man rodos, priešrūkinės 1 avensiui turėtų įsijungti virš mago, kaip ir carinai-jų panelės beveik nesiskiria.
Pirmo avensio priesrukines,kaip ir mineta,jungesi ant posukiu svirteles,kaip ir sviesos.O tarp sedyniu pagal manuala raso sedyniu sildymas

Homer

jeigu po plasmase fyske atvesta iki ten reiskia galima sildomus sostus isideti...

egariukas1