trumpu sviesu lempos keitimas

Pradėjo Trolis, Vasaris 10, 2009, 16:41:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

PN

o senukuose nepatariat pirkt? visada ten pirkdavau senesnei masinai. dabar kaip tik pastebejau kad perdege ir reiks keist

fennix

o koks skirtumas kur pirkt? Perki ne parduotuve o preke... ar dabar jau atvirksciai pas mus?
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

PN

klausiu del to , kad diskutuojama cia apie kazkokias spec pardas ir spec lempas, kai pats nusinesdavau parodydavau kokia buvo ir man pardavejas paduodavo :D

NNZ

nu tai man atrdodo ir tuose senukuose būna tos lemputės visokio šviesumo, arba longlife. Jokio skirtumo, kur pirksi, pasiėmiai kur pakeliui ir viskas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Animal

Jei nori nusinest lempute tai lemonoj rasi tinkamu lempuciu. Seip philips geros lemputes.

horn

CitataAnimal parašė:
Jei nori nusinest lempute tai lemonoj rasi tinkamu lempuciu. Seip philips geros lemputes.
tik perkant lemonoj reiktų atkreipti dėmesį, kad už tą patį daiktą sumokėsi gerokai brangiau negu kitoje parduotuvėje prekiaujančioje tokiomis pačiomis lemputėmis, pvz philips h4 +80% ryškumo lemonoje 75lt, šiaurės prospekte 60lt

Henris

Neburkite su tais philipsais, pas mus Toyota atstovybe parduoda philips trumpuju zibintu lemputes idetas i Toyota Genuine Parts dezute ir lupa po 35lt, as emiau Osram uz 17lt. Sviecia tiek Philips tiek Osram teik pat, keiciu ko gero kas pusmeti, nes jei nudega viena, reiskia po poros savaiciu perdegs ir kita. Iskart keiciu abi. Tik bijau pameluot reik paziuret ant lemputes pas mane man rodos H7...
O jei pasitaiko zmogui, kad kokios kitos firmos nuciupineja riebaluotais pirstais, o Philipsa ne, nes ji pasaugo bo brangiau kainuoja, tai zinoma nudegs ta kuri apciupineta... Beje sekmes kaiciaint jei tai avensis II, daugiau to pats nedarau, nes turiu meistra plonom rankom, duodu 10Lt ir pakeicia abi :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Renis

Jibitute, atsiprasant, avensiui II keist lemputes.. Vienoj pusej akuma reik islupt, kitoj pusej prieit neina... Pries kelias dienas keiciau tai nagus kelis kartus nusalt spejau.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Linas112

Aš jau įsigudrinau nieko neardes pasikeisti lemputes, bet čia garažo sąlygomis. Jeigu prie -10 tai net nebandyčiau :)

Animal

Jo as ir atsimenu praeitais metais gruodi kai keiciau tai irgi prasikeikiau, ypac nepasiseke tiems kieno rankos dideliu gabaritu :) o apskritai bet man jau lygiai metai laiko idetos lemputes stovi ir nieks dar ptfu ptfu neisdege :)

Beje, horn gal gali tiksliau kur ten siaures prospekte ir ten elektronikos parduotuve ar ivdairiu detaliu?

Henris

Na lempuciu degimo laikas priklauso nuo to kiek jas naudojam, gal cia as irgi neobjektyciai pasakiau, kad kas pusmeti perdega. Vienas gali per pusmeti nuvaziuoti 10k km kitas tik 5k km, tai ir lempuciu tarnavimo laikas skirasi, o jei dar daznai uzgesinejamas variklis, tai ir lempos daznai junginejamos, tai ju tarnavimo laikui irgi itakos turi.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

horn

CitataAnimal parašė:
Beje, horn gal gali tiksliau kur ten siaures prospekte ir ten elektronikos parduotuve ar ivdairiu detaliu?

Šiaurės prospekte-vien tik lemputės, kairėj pusėj šalia fordo-mazdos salono

horn

Dabar nusipirkau philips x-treme +100%, šviečia labai gerai. Prieš tai turėjau +30%, atlaikė 1,5 metų, perdegė dviejų dienų skirtumu.

GALLANT

Na man philips +50% perdege per puse metu, tai susidejau xenon, jau 2m vis dar sviecia. Kadangi Philips kainuoja apie 70lt komplektas, o xenon mokejau 180lt, tai manau, kad jau kainos susilygino.

Animal

GALLANT, o kaip su xenon ar nebus problemu varant TA paskui su jais?