trumpu sviesu lempos keitimas

Pradėjo Trolis, Vasaris 10, 2009, 16:41:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatammersass parašė:
Jei saule sviecia jos blogiau matosi, bet jei debesuota tada gerai matosi :)
bet vistiek silpnai,tas pats š kas ir pas mane, esu sukišes 16w i gabaritus tai kaip ir sakai kai debesuota tai gal ir šiet tiek panašu i drl:)

16 W LED? :]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

AVENSIS D4D CHIP

CitataRenis parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatammersass parašė:
Jei saule sviecia jos blogiau matosi, bet jei debesuota tada gerai matosi :)
bet vistiek silpnai,tas pats š kas ir pas mane, esu sukišes 16w i gabaritus tai kaip ir sakai kai debesuota tai gal ir šiet tiek panašu i drl:)

16 W LED? :]
ne kaitrine 16w,nuo ledo 16w is žibinto nieko neliktu:D

Renis

Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

litunas

sveiki,
ar yra kur avensiams priek lempoms  skaidriu stiklu pirkti ?
kol siuntinys atejo suduzo........
dar klausimas , jei lempa H3 - europinis ar anglas ?
po kiek skaidrios lempos europines ne taiwanis ir ne UK , gal kas pirkot ?

egariukas1

Citatalitunas parašė:
sveiki,
ar yra kur avensiams priek lempoms  skaidriu stiklu pirkti ?
kol siuntinys atejo suduzo........
dar klausimas , jei lempa H3 - europinis ar anglas ?
po kiek skaidrios lempos europines ne taiwanis ir ne UK , gal kas pirkot ?
Tai kad tos skaidrios nuo 2001 metu tik dedasi,senesniam reiktu keist sparnus ir buferi su kapotu

litunas

ar tikrai i 98 neidesiu tu skaidriu gi ne antros kartos ........, ar maisau kazka ?

egariukas1

Pirmos kartos porestailingas su skaidriom.Toyotos zenkliukas ant groteliu,ne ant kapoto,kitokios groteles,sparnai,kapotas,salonas visiskai kitoks.Neidesi

Manfredas

O keičiant žibintą ant 2001 metų, reikia atkabinėt bamperį? Atsukus abu varžtus nejuda iš vietos žibintas.

Edit: O gal yra galimybė tik patį stiklą pakeist?

egariukas1

CitataTuxedo cat parašė:
O keičiant žibintą ant 2001 metų, reikia atkabinėt bamperį? Atsukus abu varžtus nejuda iš vietos žibintas.

Edit: O gal yra galimybė tik patį stiklą pakeist?
Senesniam nereikia,naujasniam gali visko but,ten reik groteles priekines isimt manau,tada ir lempa turetu isiimt

Manfredas

[/quote]Senesniam nereikia,naujasniam gali visko but,ten reik groteles priekines isimt manau,tada ir lempa turetu isiimt[/quote]

Reikėjo ir bamperio dalį atlaisvinti, ir groteles išsiimti... Trukau vos valandą laiko pasikeist.

looking4snow

Jeigu gali, imesk kokia fotke ka ir kur atsukai, kad prieitum. Ir kaip tos groteles issiima? Nes mano 2001 metu 06 men., tai cia turbut tokia kaip ir tavo bus ar ne? Dar sviecia lempos, bet noreciau is anksto suzinoti kas ir kaip. :)

litunas

ziurint i priekine lempa is virsaus du reguliavimo sesiakampiai balti matosi, kuris  (prie posukio ar link centro) aukšti reguliuoja ?

egariukas1

Citatalitunas parašė:
ziurint i priekine lempa is virsaus du reguliavimo sesiakampiai balti matosi, kuris  (prie posukio ar link centro) aukšti reguliuoja ?
Link centro auksti,link posukio kampa

looking4snow

Kad nekurti nauju temu, paklausiu cia:

1) Kokias trumpuju sviesu lemputes is Philips asortimento labiausiai tiktu susideti i pirma Avensi? Jeigu naudojate ne Philips ir esate patenkinti, irgi parekomenduokite. As tiesiog apie Philips ka tik paskaiciau ju tinklapyje ir tiek.

2) Tas pats klausimas del ilguju sviesu?

3) Ar perdegus lemputei reikia keisti abi, ar tik ta, kuri perdege?

4) Ar galima vazineti isijungtais priekiniais priesrukiniais zibintais kada tik panorejus (del grozio), ar tik ekstra atveju, kai buna rukas?

Venza

Atsakysiu i 4 tavo klausima,nes labai nervina tie,kurie vazineja su ijungtais ruko zibintais pastoviai :) (cia labiausiai liecia BMW markes masinas).Taigi ruko zibintai taip ir vadinasi,kad juos naudot esant rukui ar lietui ir blogam matomumui.Deja,musu policija nelabai grieztai i tai ziuri :( .
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...