trumpu sviesu lempos keitimas

Pradėjo Trolis, Vasaris 10, 2009, 16:41:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

manes tai nenervina lietuvoj tie ruko zibintai bet tokioj svedijoj kaip jie isideda du ruko zibintus per visa prieki ir ijungtais vazineja tai jau apakina tikrai neblogai.

Kalapiziukaz

O as juos jungiu ne del grozio, o todel, kad neapsviestuose ruozuose geriau salikele apsisviecia, as jau geriau bauda susimokesiu, nei zmogu nukalsiu :P

tamsa

Yra tik vienas niuansas- o tu nebijai, kad ruko zibintu apakintas kitas vairuotas i tave atsitrenks? jei ant lempos parasyta, kad ji yra ruko, tai, matyt, tam ir skirta, o ne pesciuosius apsviesti, kuriuos, beja, su ruko lempa pamatysi tik tada, kai jau gules prie buferio.
ar nemanai, kad jei nebutu su tuo problemu, i masinos prieki prstatytu po kokius 6 halogenus i kiekviena puse, kad matytum 3 kilometrus i prieki ir vaizdelis butu kaip diena?
tiesa, pasiteisinimu galima surasti kiekviena karta, kai darai ka nors tokio, del ko kitiems blogiau:) bet si karta tai tikrai, pagalvok apie savo sauguma taip pat.

tamsa

Citatalooking4snow parašė:
1) Kokias trumpuju sviesu lemputes is Philips asortimento labiausiai tiktu susideti i pirma Avensi? Jeigu naudojate ne Philips ir esate patenkinti, irgi parekomenduokite. As tiesiog apie Philips ka tik paskaiciau ju tinklapyje ir tiek.
Yra tokios osram 3 metu garantija, nepriklausomai, kaip vazinesi, tik ceki reikia issaugot. sviecia tikrai neblogai. su trumpom vazineju visa laika ir dazniausiai diena, tai, manau, ilgas tarnavimo laikas cia svarbus aspektas.
3) Ar perdegus lemputei reikia keisti abi, ar tik ta, kuri perdege?
Nebutina, bet jei abi vienu metu sudetos, tai ju tarnavimas bus labai panasus (jei normalios firmos, o ne xhui znaj chia kompanijos), tai kad jau atidarei kapota, turbut verta tom paciom purvinom rankom viska padaryti, o dar veikianti halogena pasideti atsargai, jei kartais kada kelyje viena issijungtu. zmones sako, kad iki keliu savaiciu dar gali laikyti kita, o ilgiau dauguma ir kitos puses perdega.

Kalapiziukaz

Na, kad su ijungtais priekiniais ruko zibintais neimanoma apakinti is priekio atvaziuojancio vairuotojo, nes kaip ir tu sakei ju svietimo diapozonas yra labai trumpas. Aisku jei jie tvarkingai sureguliuoti ir nesviecia i debesis. Be to, kodel naujuose automobiliuse ruko zibintas yra ijungiamas kartu su posukio zibintu? Ogi todel, kad apviecia platesni kelkrascio kampa, kad nenumust pesachodo posukio metu. Jei tai keltu gresme saugumui tai tikrai niekas to nedarytu.
Cia zinoma kiekvieno asmeninis reikalas, kaip elgtis, bet as jauciuosi saugiau vairuodamas su ijungtais ruko zibintais (tai darau tik nakti neapsviestuose keliuo ruozose).
Beje mane labiau akina daylight sviesos nei ruko zibintai. Kad ir paemus nauja A6, man asmeniskai labai rezia aki tiek daylight tiek galiniai stopai.

looking4snow

Citatatamsa parašė:
Yra tokios osram 3 metu garantija, nepriklausomai, kaip vazinesi, tik ceki reikia issaugot. sviecia tikrai neblogai.

O gal modeli pameni ar gali paziureti, jeigu ceki turi? Ar nuejus i parduotuve supras ko niuriu, jeigu pasakysiu, duokit "H7 55W Osram, kur 3 metai garantija?" :)

tamsa

O gal modeli pameni ar gali paziureti, jeigu ceki turi? Ar nuejus i parduotuve supras ko niuriu, jeigu pasakysiu, duokit "H7 55W Osram, kur 3 metai garantija?" :)

Ar supras, tai jau nuo pardavėjo priklauso, o parduoda visur, kur tik gali parduoti, net ir senukuose. pirkau e-tanagroj, keliais litais pigiau isejo.
gamintojo kodas OSRAM 64150ULT H1 . buna po 2 arba po 1 supakuota
Nuoroda tanagroj(kaina uz 1 vnt, reikia imti 2) https://www.e-tanagra.com/lt/products/automobiliu-dalys/osram/lempute/12Y974922

tamsa

CitataKalapiziukaz parašė:
Na, kad su ijungtais priekiniais ruko zibintais neimanoma apakinti is priekio atvaziuojancio vairuotojo, nes kaip ir tu sakei ju svietimo diapozonas yra labai trumpas.
gal cia tik man taip, bet skirtumas, kai is priekio atvaziuoja su priesrukinem, ir be, yra nemazas. o jei sviecia i dangu, tai netgi ir labai didelis. o kai dar labai geri xenon sudeti, tai praktiskai uzsimerkiu prasilenkdamas, nes vistiek nieko nesimato, o akiu gaila.
 Be to, kodel naujuose automobiliuse ruko zibintas yra ijungiamas kartu su posukio zibintu? Ogi todel, kad apviecia platesni kelkrascio kampa, kad nenumust pesachodo posukio metu.
gal galetum kur surasti video, nes nesu dar mates tokio navaroto.
Beje mane labiau akina daylight sviesos nei ruko zibintai. Kad ir paemus nauja A6, man asmeniskai labai rezia aki tiek daylight tiek galiniai stopai.
tas tai tiesa.. galetu buti filtras ant priekinio stiklo, kuris uzjuodintu tokius zibintus..

Kalapiziukaz

Jo del aftermarket xenonu tai uzkala ir mane akina audzi ir bmw visokie. Bet del gamykliniu priesruku tai nesutinku :)
O del posukiu tai susimaisiau, pagooglines radau kad ne nuo posukio jie suveikia o nuo vairo pasukimo :)
http://www.youtube.com/watch?v=YbubF5aVyYE
Siaip dauguma dabar deda si navarota, esu mates nauji pasatai skodos fiatai turi.

mind

as jauciuosi saugiau vairuodamas su ijungtais ruko zibintais (tai darau tik nakti neapsviestuose keliuo ruozose).

Taip ir aš priešrūkines dažniausiai naudoju šiuo atveju.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

looking4snow

Citatatamsa parašė:

Nuoroda tanagroj(kaina uz 1 vnt, reikia imti 2) https://www.e-tanagra.com/lt/products/automobiliu-dalys/osram/lempute/12Y974922

Tai bet cia H1... Man tai reikia H7. Jau nebesvarbu - nusipirkau siandien. ;) Osram Ultra Life 64210ULT H7 12V 55W Twin Pack is Autoaibes uz 55 Lt. Tikiu, kad permokejau, bet tingejau ieskoti kitur. Kuras gi irgi kainuoja vazinetis.

Saulius SSS

Citatatamsa parašė:

Tai bet cia H1... Man tai reikia H7. Jau nebesvarbu - nusipirkau siandien. ;) Osram Ultra Life 64210ULT H7 12V 55W Twin Pack is Autoaibes uz 55 Lt. Tikiu, kad permokejau, bet tingejau ieskoti kitur. Kuras gi irgi kainuoja vazinetis.
pervėlai perskaičiau.būtent šitas ir būčiau rekomendavęs. osram +90% ultra life H7. vazineju jau apie 2 savaites tik tamsiu paros metu tai labai gerai šviečia. net ilgūjų nebūtina jungti.beje kaina panaši.
o tiems, kuriuos akina priešrūkinės: normaliai sureguliuota priešrūkinė šviečia kokius 5 metrus (+-) į priekį. visas jų spindulys eina į plotį.tai kaip jos gali akinti??? trumposios šviesos šviečia žymiai toliau tai kaiptik jos turėtų akinti.
ir dar: yra posūkio halogeniniai žibintai, kurie šviečia įjungus tos pusės posūkį,bet tik iki tam tikro greičio. jie sureguliuoti taip,kad šviestų daugiau į šoną.jie nėra priešrūkiniai žibintai.(čia nešneku apie tuos kurie pasisuka nuo vairo pasukimo).
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

looking4snow

Siandien isbandziau ir prie sviesos, ir jau sutemus ekstremaliomis salygomis per pustyma. Patenkintas. Ziuresim dabar ar tikrai 3 metus atlaikys. :)

Saulius SSS

Siandien isbandziau ir prie sviesos, ir jau sutemus ekstremaliomis salygomis per pustyma. Patenkintas. Ziuresim dabar ar tikrai 3 metus atlaikys. :)
o tu tokias pirkai?   http://www.ebay.co.uk/itm/120829047421?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

looking4snow

Nea, toje nuorodoje turetu buti daug geresnes. As tai emiiau del ilgaamziskumo, o ne del padidintos sviesos. Koda juk buvau parases: 64210ULT Pvz.: http://www.autoaibe.lt/index.php?route=product/product2&product_id=4519 tik dviguba pakuote (Twin Pack) turetu buti.