Toyota Avensis Padangos [2007m]

Pradėjo Naujokelis, Gegužė 21, 2012, 20:53:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokelis

Dbr yra 215/50/R17
Ar galima ant toyotos uzsideti 235/60/R17? Nekabins ratas sparno ar ka nors kitka?

Naujokas

Klonis

jokiu būdu netiks. 60 yra % aukščiui nuo padangos pločio. paklaida bus 10.36 %, t.y. paklaida bus 110.36 km prie 100 km/h. dar iki 3% galima paklaida. o kodėl nori keistis? galima galbūt 225/45/17 dėtis.

Angelinio

turiu ir as klausima del padangu. Dabar vazineju su R-17 universalais, bet jie jau arteja prie pabaigos, tad ziemai pirksiu jau ziemines padangas. Ar galiu deti R-15? nebus kokiu problemu? Gal kas vazinejate tokiomis? kokius aukscius ir plocius rekokenduotumet? Aciu.

Andriusa321

CitataAngelinio parašė:
turiu ir as klausima del padangu. Dabar vazineju su R-17 universalais, bet jie jau arteja prie pabaigos, tad ziemai pirksiu jau ziemines padangas. Ar galiu deti R-15? nebus kokiu problemu? Gal kas vazinejate tokiomis? kokius aukscius ir plocius rekokenduotumet? Aciu.
visu pirma tai masina gerokai pazemes, as ziemines turiu 16 tai istikro jauciasi, su 17 gal truputi kieciau vaziuoja,
 kaip pirkau padangas vienas man pasake taip, turi deti tokias kokias gamintojas rekomenduoja, nes jei uzdesi per mazas tai ir spidometro rodmenys nebeatitiks tikroves ir gamintojo optimalaus slegio negalesi palaikyti padangose to pasekoje susidevejimas gali buti greitesnis ir ir padangu efektyvumas mazesnis extremaliom salygom. bet manau bus ir daugiau nuomoniu, bent jau as manau kad skupas moka du kartus geriau pridet prie tu 17kiniu ir nesuk sau galvos, man ir masina su jais geriau atrodo :)

Renis

Kitas klausimas, ar isvis uzdesi 15" ratus. pas mane (2.2 variklis) netelpa priekyje 15 coliu ratai (trukdo stabdziu suportai). Nezinau kaip ten su tais 93 kw dvilitriniais.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

arytis

Ant 85 kW irgi per suportą netelpa 15" ratai.

Angelinio

nu jo, paskaicius pirmuosius atsiliepimus panasu, kad nepavyks man sitas reikalas...

Naujokas

as uzsimoves vasarai 17/215/45 ziemai 16/205/55   auksciai atitinka, nieks niekur nekliuna

dainilandija

as vazineju su 225/45R17 viskas ok.

Naujokelis

Kaip manot ar tiktu 225/55arba 60/R17. Noriu biski aukstesniu padangu.

dainilandija

atsidaryk skaičiuokle, ir paziurek kas gaunasi jei rekomenduoja 215/50R17, tai gali skirtis apie 2-3 proc.

svolaciai

R15 ant avensio nuo 2003 metu neuzmausi, pats bandziau.
Del padangu tai dabar vazineju su 215/50R17, pirkau federalus SS-595 tai isvada: vandens isstumimas - puikus; triuksmas - kol kas pakenciamas; ilgaamziskumas - galesiu pasakyti po keliu sezonu.
Ant kitos masinos uzdeti continentaliai contisport - tai pagal visus parametrus isskyrus devejimasi (tam reikia laiko kad patikrinciau) super.
Pirma Toyota

vitiok

vytska

d-catui ir kitiems dyzeliams:                                  kPa (kgf/cm2)
vaziuojant iki 160 km/h - visos 240 (2,4);

vaziuojant virs 160km/h:
1-4 keleiviai -270 (2,70) visoms padangoms;
pilnai pakrauta -priekines 280 (2,8), galines 290 (2,9);
tas pats galioja ir 215/50/R17
vytska