Smarkiai vercia dumus

Pradėjo Markoz, Gegužė 26, 2012, 08:35:42 AM

« ankstesnis - sekantis »

Markoz

Sveiki, vazineju su 2010 avensiu dyz 2 ltr. Neimanoma nepastebeti, juodu/ pilksvu dumu... Kartais lyg ir melsvi....visa tai nutinka labai neprognozuojamai, bet pastebejau kazkoia tendencija, kai tarkim po ilgos keliones, sustoji ir palieki ant laisvu padirbti, tada pradedi vaziuoti ar pergazuoji normaliai, tai viskas kas uz masinos, paskesta dumuose... :)
Vakar pavyzdziui, kazkoks dede i mane labai piktai net pasiziurejo :)

Servise aiskina, kad cua tipo normalu ir kad taip iseginamas kietuju daleliu filtras. Tipo ten stovi kazkoks purkstukas ir varo dyzeli i duslintuva... Nepykit jei nusisneku :)

Gal kas nors man normaliai paaiskintumet ar cia nomalu ?B)
Markoz

Renis

Taip ir yra, kaip aiskina servise ;] Valosi dpf filtras periodiskai
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Markoz

Markoz

dtinas

arunaskeras

Citatadtinas parašė:
ka atsakysi?
Taigi nuorodoje viskas paaiskinta;)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

bio

Baltas melinas dumas, tai lambda zondas .

Naujo kaina apie 750 LT detales numeris 89467-20100 Denso d4-d 2.0 ir programos atnaujinimas.

Nera analogu , kiek ieskojau.

spybr3ak

man atsirado panasi beda. kartais gazuojant numeta pilka duma. tepalas lygtai nedingsta, bent jau nesmarkiai mazeja, ausinimo skystis nemazeja. tai dabar spelioju kas cia gali but: turbina, variklis ar minetas liambda zondas. dar pastebejau kad kuro suvarojimas didesnis ne priklauso. vaziuojant autostradom turetu but 4.7 litro, o man ekonominiu rezimu pavyksta i 5.3 l itilpti.

kalava

Citata iš: spybr3ak Įrašytas Rugpjūtis 02, 2014, 16:02:36 PM
man atsirado panasi beda. kartais gazuojant numeta pilka duma. tepalas lygtai nedingsta, bent jau nesmarkiai mazeja, ausinimo skystis nemazeja. tai dabar spelioju kas cia gali but: turbina, variklis ar minetas liambda zondas. dar pastebejau kad kuro suvarojimas didesnis ne priklauso. vaziuojant autostradom turetu but 4.7 litro, o man ekonominiu rezimu pavyksta i 5.3 l itilpti.

Bet cia taip ir turi buti, nes dpf sitaip valosi.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

spybr3ak

keista kad vos ne kasdien vazineju i trakus, trasoje stabilios apsukos 2000, ir dumu nera. o jeigu mieste pradedu vaziuot nuo sviesoforo, tai gazuojant ir musant 1-2-3 begius pradeda valytis filtras. kazkur skaiciau kad filtras turetu valytis tada kai yra pastovios aukstos apsukos.

naujas32

jau amen tavo tam filtrui yra greitkeliu nepastebi tu dumu o mieste nera tokio greicio kad juos isklaidytu. varyk pjaut ir uzmirsi

spybr3ak

supratau. registruotis pas "Startline", ar Vilniuje yra gerai ta reikala daranciu?

kalava

Citata iš: spybr3ak Įrašytas Rugpjūtis 03, 2014, 15:58:50 PM
supratau. registruotis pas "Startline", ar Vilniuje yra gerai ta reikala daranciu?

Betgi jei trauka nekrito, as neskubeciau pjaut.
Is esmes DPF'as veikia, kaip jis or padarytas.
Pas mane irgi esant karstiems orams dazniau matau pilku dumu pliupsnius spustelejus gaza.
Bet po pliupsnio kuri laika ramu.

O pas tave dabar pastoviai dumija, ar tik pvz viena kart dienoj, kai uzkaista variklis?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

naujas32

centre turetu pasakyti kiek % uzsikises filtras tada bus tikrai aisku, nereikia laukti kol jau traukos ir avariniai rezimai isijungia

ToyotaClub

O kaip patys centrai su tokia problema tvarkosi? ka daro
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

naujas32

normaliam centre patars ka daryti ar pjauti ar dar priverstine regeneracija atlikti. asmeniskai nesusiduriau tad negaliu komentuoti. Bet pasiskambinus manau gali sita info gauti