Purkštukų tarpinės

Pradėjo black avensis, Gegužė 30, 2012, 13:12:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kalcifer

Sveiki. Turiu analogiška problemą. Gal žinote kiek paprastai kainuoja pakeisti vožtuvų dangčio tarpinę, purkštukų tarpines ir vožtuvų riebokšlius? Iš anksto dėkoju.

UfO

CitataKalcifer parašė:
Sveiki. Turiu analogiška problemą. Gal žinote kiek paprastai kainuoja pakeisti vožtuvų dangčio tarpinę, purkštukų tarpines ir vožtuvų riebokšlius? Iš anksto dėkoju.

Su dalių kaina turėtum į 200-300Lt laisvai įtilpt (gal net ir pigiau), o darbų kaina - tai kaip susirasi.

black avensis

Gal kas žinote kodą tu guminių tarpinių (kaušelių),kurios yra purkštukų viršuje, kaip suprantu prieš tai pateiktame paveikslėlyje jų nesimato. Man būtent per jas ir varo tepalą. Nelabai kas turi pardavime jų.

UfO

Štai, tau reikalingos detalės 23681A (pilnas kodas 23681-17010)

Aš pirkau Mototojoje (Ukmergės g. 425, Vilnius). Nuplėšė neblogai :), mokėjau gal po 35Lt. Paskui mačiau Acuroje, Šiaurės miestelyje, berods po 16Lt už vienetą.

black avensis

Dėkingas už informaciją. Šiaip acuron skambinau tai sakė, kad vakar kaip tik kažkas paskutinį komplektą pasiėmė. Jeigu užsakinėt pas juos tai kainuotų kažkur po 15 litų, bet būtų tik po mėnesio kažkur, o jeigu skubiai reikia tai po paros už 25 litus. Taigi reikės manau  po 25 litus ir užsisakyt, vis pigiau nei pas toyota atstovus. Daugiau manau nelabai kas ir turės šias detales, nes kiek apskambinau tai visi tik tas apatines tarpines turi.

black avensis

Buvau šiandien acuroj, tai pasirodo kad turi jie tas tarpines, nors vakar dar neturėjo. Už tarpines norėjo po 28 lt, bet paprašius nuolaidos pardavė kaip didmenine kaina po 20 litų. Kai pasakiau, kad jos kainavo po 16 tai atkirto kad tokių kainų nėra buvę. Beje pas juos yra ir tų apatinių tarpinų, bet ne varinės o aliumininės ir originalioj pakuotėj, kaina jų kažkas apie 15 lt, bet manau pakalbėjus padarytų nuolaidą.Visos tarpinės pas juos originalios ir tikrai pigesnės nei pas atstovus. Taigi jei kam reikės užsukite į šiaurės miestelį acuron.

looking4snow

Sveiki, siandien Klaipedos Solorinoje dariau kuro sistemos diagnostika ir prie to pacio pasake, kad prapustos purkstuku tarpines. Kaina pasake 741 Lt uz tu visu tarpikliu komplekta (berods keiciasi ne tik po keturiais purkstukais, bet ir dar kazkur) + 363 Lt darbas (iskaitant PVM). Tos tarpines butu jau kazkokios siuolaikines, nebe kaip originalios buvo vien is vario ir del to neilgai laikydavo (kazka tokio aiskino). Be to, sake kad nuemus gali pasirodyti labai prapustos ir teks isvalyti karteri, tai ten vien jo klijavimas po to sake 4 val uztrunka, uztat imtu 194 Lt uz ta karterio valyma.

Mano klausimai tokie: 1. Ar galeciau kur nors Klaipedoje gauti pigiau ta tarpiniu komplekta. 2. Ar kur nors Klaipedoje daro tokius remontus pigiau nei Solorina uzsiprase?

p.s. savaime suprantama netaupant nei medziagu, nei darbo kokybes saskaita.

druidas

su solorina yra tokia patirtis permoki jiems paskui spjaudaisi,.dėl rimto variklio remonto www.stanius ir ko,dėl kainu nezinau ,gali buti brangu nes teko girdėti kokios vertės auto buna remontuojamos,ju gamybos lėktuvas skraido v.lietuvos padangėje.,jus pasiskambinkite bet pasiklausti kokias tarpines dėti,nes po keliu metu jums vėl pramuš.

looking4snow

Dekui, bet galvoju kad nelabai yra logikos del to vaziuoti 60 km i viena puse... Ar as cia kazkaip ne taip suprantu ta tarpiniu keitima ir ten viskas ant tiek sudetinga, kad reikia tik paciu paciausiu meistru? Man atrodo cia kazkas forume net patys keitesi.

Gal galima patikslinti sita sakini: "jus pasiskambinkite bet pasiklausti kokias tarpines dėti". Ar cia turejo buti "bent" vietoje "bet"?

Ir ka turetu reiksti "nes po keliu metu jums vėl pramuš. Tipo visi kas du metus tarpines keicia??? :o

dtinas

pas sita savo ex avensiui d4d 110 kw esu keites tarpines. Kokybe ir supratimas yra. Kainos neuzlaustos.
http://www.dyzelistas.lt/

looking4snow

Dekui visiems uz patarimus. Jau radau ko reikejo. ;)

muncis

Tai parašyk, kuom viskas baigėsi...
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

looking4snow

Vienas purkstukas buvo anglimis apejes. Ir katalizatoriu nuemus buvo tu sudu ant dugno. Todel ir sietelis jau neblogai buvo apkepes. Paciu laiku pakeiciau tas tarpines ir visa sistema isblizginome. :) Tepalas seniau iskart po pakeitimo pajuoduodavo, o dabar prasukau ~15 km ir koki supylem gintarini, toks ir tebera. :D

lllm

kokioje vietoje keitei tarpines ?kas atliko darbus

Kostas

As keiciau pas vladimirą Durpių gatvėje, Vilniuje. Papildomai keičiau dar bendeksą starteriui, tai viso kainavo apie 450 Lt