Purkštukų tarpinės

Pradėjo black avensis, Gegužė 30, 2012, 13:12:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Viktoras777

o per kamsti, turi pusti tik duma, ar jau kai nepritraukia kamscio atsukto, irgi pozymis kad tarpinem amen? siaip kaip susidariau vaizda su toyota d4d kaip suprantu geriausia nusipirkai masina sita, ir keiti dirzus ir tarpines purkstuku kartu,ir vaziuoji iki sekancio dirzu keitimo, tada vel jas keiti tokiais intervalais kartu.... dar beje maciau kad yra kitokiu tu tarpiniu pirkti sidabrines spalvos, nevariniu. tos kiek girdejau atsparesnes, ar tai tiesa?

Myjack

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Gruodis 15, 2016, 21:46:52 PM
o per kamsti, turi pusti tik duma, ar jau kai nepritraukia kamscio atsukto, irgi pozymis kad tarpinem amen? siaip kaip susidariau vaizda su toyota d4d kaip suprantu geriausia nusipirkai masina sita, ir keiti dirzus ir tarpines purkstuku kartu,ir vaziuoji iki sekancio dirzu keitimo, tada vel jas keiti tokiais intervalais kartu.... dar beje maciau kad yra kitokiu tu tarpiniu pirkti sidabrines spalvos, nevariniu. tos kiek girdejau atsparesnes, ar tai tiesa?
d4d 85kw vasara keiciau tarpines, prie to paties patikrinom purkstukus. Pradegusios buvo 2 tarpines, o akivaizdus pozymis - atsukus kamsti kartais dumelis matesi, bet geriausiai jautesi is kvapo. Atsuki ir kamstis smirda ismetamaisiais dumais, o ne tepalu (kiek vienam gal skirtingai, bet pas mane buvo taip). Keiteme ne i varines, bet i tas "naujesnes". Pagrindinis skirtumas tarp ju, kad tos naujesnes siek tiek storesnes ir platesnes.

Viktoras777

na gal ir pasiteisins tos atnaujintos tarpines......man tai dejo tas varines senesnes nes restauravo purkstukus. Pas mane nebuvo pramustos... visi veleneliai viskas blizgejo, jokiu suodziu nebuvo nuemus dangteli... dabar pravaziavau 10000km keisiu tepalus vel, galvoju gal ir karteri nusiimti pasiziureti kaip sietelis tas del viso pikto... nes ne karto dar nebuves imtas....

apple

Citata iš: Myjack Įrašytas Gruodis 15, 2016, 22:04:11 PM
d4d 85kw vasara keiciau tarpines, prie to paties patikrinom purkstukus. Pradegusios buvo 2 tarpines, o akivaizdus pozymis - atsukus kamsti kartais dumelis matesi, bet geriausiai jautesi is kvapo. Atsuki ir kamstis smirda ismetamaisiais dumais, o ne tepalu (kiek vienam gal skirtingai, bet pas mane buvo taip). Keiteme ne i varines, bet i tas "naujesnes". Pagrindinis skirtumas tarp ju, kad tos naujesnes siek tiek storesnes ir platesnes.

Na ir kiek toks malonumas kainuoja ?  :)

Myjack

Citata iš: apple Įrašytas Gruodis 19, 2016, 22:47:06 PM
Na ir kiek toks malonumas kainuoja ?  :)

Hm.., kiek pamenu, tai apie 400 eurų (visos tarpines+4 purkstuku restauracija+darbas).

guners

O mano purkštukų Kaune nesugebėjo patikrinti net du pakankamai žinomi dyzelių servisai , nes programa neatpažino tokių purkštukų.
D4d 2.2, 110kw, 150 AG.

Kur dar kreiptis??
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

arunaskeras

Citata iš: guners Įrašytas Gruodis 20, 2016, 14:58:49 PM
O mano purkštukų Kaune nesugebėjo patikrinti net du pakankamai žinomi dyzelių servisai , nes programa neatpažino tokių purkštukų.
D4d 2.2, 110kw, 150 AG.

Kur dar kreiptis??
Keista purkstuku darba galima net su autocomu patikrinti. O net servisas negali.???
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

robertas1993

Citata iš: guners Įrašytas Gruodis 20, 2016, 14:58:49 PM
D4d 2.2, 110kw, 150 AG.

Kur dar kreiptis??

pries isimant purkstukai bent veikia purskia ir aplamai dirbo variklis su siais purkstukais?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

toredo

Pas mane po saibu keitimo vistiek garai ejo pro tepalo uzpylimo kamsti

RDeEsser

Citata iš: toredo Įrašytas Gruodis 20, 2016, 19:49:53 PM
Pas mane po saibu keitimo vistiek garai ejo pro tepalo uzpylimo kamsti
Prie ko čia purkštukai?Eina garai o gal net dūmai pro užpylimo gerklę todėl kad išsidėvėję žiedai ir gilzės nelaiko normalios kompresijos.Rusų laikais buvo remontiniai komplektai tiek žiedams tiek stūmokliams tuometinėms tarybinėms mašinoms,gilzes šlifuodavo iki remontinės reikšmės,taip buvo atliekamas kapitalinis techninis variklio remontas berod tris kartus kas kažkiek K kilometrų,nepamenu.Ar dabar kas tai daro?Ogi ko gero niekas,varo kol tepalo 100km pradeda reikėt daugiau nei kuro ar vožtuvus užlanksto... :D
E

guners

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Gruodis 20, 2016, 19:01:55 PM
pries isimant purkstukai bent veikia purskia ir aplamai dirbo variklis su siais purkstukais?
Kadangi pradėjo mano mašiniuks baltus dūmus mėtyti + pradegė vieno purkštuko "šaiba", tai keičiant visų purkštukų šaibas, nutariau nuvežti ir patikrinti vienu išėmimu ir purkštukus. Ir pasirodo negali... teko suskuti atgal ir toliau važinėju.

robertas1993

Citata iš: guners Įrašytas Gruodis 21, 2016, 14:21:02 PM
Kadangi pradėjo mano mašiniuks baltus dūmus mėtyti + pradegė vieno purkštuko "šaiba", tai keičiant visų purkštukų šaibas, nutariau nuvežti ir patikrinti vienu išėmimu ir purkštukus. Ir pasirodo negali... teko suskuti atgal ir toliau važinėju.

hmm..  kokia cia firma negali tai padaryt? uab oro srautas? :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

guners

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Gruodis 21, 2016, 15:09:24 PM
hmm..  kokia cia firma negali tai padaryt? uab oro srautas? :)

Dizrida! Jei jie negali, tai kas tada gali....?

toredo

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gruodis 20, 2016, 20:32:25 PM
Prie ko čia purkštukai?Eina garai o gal net dūmai pro užpylimo gerklę todėl kad išsidėvėję žiedai ir gilzės nelaiko normalios kompresijos.Rusų laikais buvo remontiniai komplektai tiek žiedams tiek stūmokliams tuometinėms tarybinėms mašinoms,gilzes šlifuodavo iki remontinės reikšmės,taip buvo atliekamas kapitalinis techninis variklio remontas berod tris kartus kas kažkiek K kilometrų,nepamenu.Ar dabar kas tai daro?Ogi ko gero niekas,varo kol tepalo 100km pradeda reikėt daugiau nei kuro ar vožtuvus užlanksto... :D
Prie to, kad cia visi raso, jei eina dumas, reik keist saibas.

robertas1993

Citata iš: guners Įrašytas Gruodis 21, 2016, 15:16:24 PM
Dizrida! Jei jie negali, tai kas tada gali....?

Vilniui yra oro srautas gerai savo sarba ismano, turi ivairiausiu saibu po purkstukais, visu automobiliu purkstukus mato kuo puikiausiai ir isplauna zodziu viska gerai atlieka kaip ir turetu but :) bet tau tolokai nes esi is Kauno :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211