TURBINA

Pradėjo Jegeris, Gegužė 29, 2012, 20:04:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Jegeris

Sveiki, aš čia naujokas. Turiu bėdą su Toyota Avensis Verso D4D, manau, su variklio turbina. Važiuojant automobiliu pakėlus apsukas iki 3000 aps/sek, atleidus akseleratorių kartais pasigirsta garsus kaukimas. Kelis kartus buvo dingusi galia. EGR tvarkingas, oro srauto matuoklis geras. Laukia ilga kelionė, baisoka, kad išvis nesustotų. Gal kas turėjote tokią bėdą? Ką daryti - restauruoti turbiną ar kitaip?

egariukas1

Ne turbina,buvo tema apie tai,paieskok fuel filter cup ar panasios temos

Smac

Siaip atsakynedami i tema, visada galite pakoreguoti Pavadinima, jei jis Jums atrodo nevisiskai teisingas arba netaisyklingai parasytas :)

Kas dar tes OFFtopika sioje temoje gaus BAN'a :)

Sekmes! B)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Artūras Alytus

O negali būti kokia šlanga kiaura, patikrink nesandarumus įsiurbimo trakte.  Esu skaitęs, kad pakeitus tepalus kartais išlenda turbinos problema. O kokį dūmą meta ?

Jegeris

Sveiki, jokio dūmo nemeta. Vakar buvo atsitikusi tapati situacija važiuojant keliant apsukas 3 pavara apsukos kilo virš 2000 aps/s automobilis pradėjo trukčioti ir dingo trauka. Automobilis važiuoja sakytum avariniu rėžimu. Netoliese buvo Kemi auto servizas užvažiavau pajungė kompiuteri išmeta klaida kad negeras SLËGIO daviklis ir neįjungia turbinos ir nėra traukos todėl, bet patikrinus SLËGIO davikli jis veikia bet turbina nepučia. Tad daugiau nieko taip ir nepasakė servize nežino kas gali būti. Tačiau jau buvo taip buvę ir seniau kelis kartus užvedus užgesinus klaida dingo ir atsirado trauka vėl viskas gerai. Ir tas kaukimas nėra, bet truputi pavažiavus vėl kaukimas atsirado retkarčiais. Ir taip tas garsas vis dažnėja kol galiausia dingsta trauka taip kartojasi kas 2 savaites. Nežinau kas gali būti. Ar turbinai kas ne taip, ar davikliai iš kur tas kaukimas ir po galais kas sustabdo trauka.