Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mirro

Citatabioparo parašė:
sveiki, kiek dabar mazdaug kainuoja sankabos komplektas D4D?itariu kad pas mane irgi baiginejasi, nes kartasi ilgiau vaziuojant, sustojus apsukos pradeda sokineji nuo 0.8 iki 0.9 kaip koks laikrodis, poto vel gerai, turbut cia pirmas pozymis jau :/

siaip ka bendro turi apsukos ir sankaba?
ieskok problemos kitur, siaip apsukos sukyla nuo ijungto kondicioneriaus, cia normalu.

Bemsas

Citatabioparo parašė:
sveiki, kiek dabar mazdaug kainuoja sankabos komplektas D4D?itariu kad pas mane irgi baiginejasi, nes kartasi ilgiau vaziuojant, sustojus apsukos pradeda sokineji nuo 0.8 iki 0.9 kaip koks laikrodis, poto vel gerai, turbut cia pirmas pozymis jau :/

Jei nera jokios vibracijos - nesuk galvos

MND

Sankabos pabaiga dazniausiai simbolizuoja, atsiradusi vibracija (kartais prie tam tikru apsuku 1,2 ar 1,7), pasalinis garsas, kietesnis pedaslas (ferido i pabaiga).

bet dar del 0,8 - 0,9 sokinejimo negirdejau :) cia pabandyti siulyciau saltam varikliui esant sildyma isjungti ("vejali isjungti", klima)... manau taip ir sankaba susitaisys :)

naujas32

Sveiki, apie problema:
kartais kad ijungtum 1 ir R begi reikia dukart isminti sankaba, itariu, kad isminamasis guolis bus kaltas???
beto kartais ryte sildydamas masina ji pavibruoja ( kol salta ) siltai niekada nebuna vibracijos. (apsukos nesokineja purkstukai geri )
Itariu, kad smagratis jau sneka pagal visus isvardytus pozymius, bet turiu vilties, kad kas nors nuramins ir ka nors pakomentuos aciu
avensis 04m 2,0l 85kw diesel.

ToyotaClub

O jei apsukos biski pasokineja tai kame problema? Man kartais vaziuojant papulsuoja. O uzgesinant kartais variklis susikrato. Bet po mazesnio kruvio. Kaip siltas gaves didesni jokiu vibraciju. O del begiu ir buna pirma kelis kartus reik mesti. o tau nebuna kad vaziuojant ir mazinant begius, pirmas sunkiai vaiksto jei auto rieda
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kalava

Nesuprantu, kas cia dedasi su forumo postais - cia tema "plaukiojantis smagratis" pasikeite i "ats: Variklis gesta", pries keleta dienu is kitos temos dingo keli postai, iskaitant mano paties.

Cia serveris grybauja, ar kas cia?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

bioparo

ToyotaClub, pas mane taip buvo su apsukom is niekur nieko nuo 08 iki 09 sokinedavo poto vel nustoja, tai beda buvo purkstuku tarpines.

ToyotaClub

Citata iš: kalava Įrašytas Sausis 17, 2015, 18:22:59 PM
Nesuprantu, kas cia dedasi su forumo postais - cia tema "plaukiojantis smagratis" pasikeite i "ats: Variklis gesta", pries keleta dienu is kitos temos dingo keli postai, iskaitant mano paties.

Cia serveris grybauja, ar kas cia?

Gal, moderavimo sarase nematau kad kazkas kazka butu keites. Na dabar lyg susitvarke. Gal koks serveris, nzn ne IT spec negaliu pasakyti :) is forumieciu gal kas IT gali pakomentuoti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

edmundo22

Sveiki.
TOYOTA AVENSIS  2.0 85kw D-4D 2005metu.
Ar keiciant sankaba reikia keisti visa komplekta ar  smagratis nevisada keiciasi ?  :think:
Dekui uz patarimus  :)

GALLANT

As smagracio nekeiciau, nes jis dar geras buvo. o visa kita reiktu keisti, jei buksuoja.

edmundo22

kaip jy patirinti kad jis dar geras? ir kiek km panasiai nuvaziuojama su sankaba ( vazevimo stilius normalus ne piemenu ) :D

GALLANT

Sankaba keiciau kai masina buvo nuvazevus 180t km, nes buksavo, kaip belgas iki manes vazevo nezinau, dabar rida 270t. km dar viskas ok. Kai smagratis issiplaka atsiranda variklio vibracija.

toyotad4d

Edmundo > turiu neplaukiojancia sankaba tokiam varikliui visa komplekta arba yra ir plaukiojanti :)

edmundo22

TOYOTAd4d>
Kokia kaina komplektelio ? Su plaukiojanciu ir be plaukiojancio .  :)

toyotad4d