Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gyconis

Sveiki kolegos,paskaitinejau cia visa tema ir reziume ar galit man pasakyt,yra 2.2 D-catui sankabos komplektas su vienmasiu smagraciu ar nera? nes taip ir nesupratau...  ff
gal is keitusiu gali pakomentuoti koki pokyciai isidejus vienmasi smagrati?
kokio gamintojo yra ir kuri geriau rinktis?
gal komplektelio sankabos vienmases koda kas turit?

augisz

AS tuoj keisiu magrati, bet is dvimasio i taip pat dvimasi. Atkalbejo mane servise. Sake yra atveju kai i avensi ideda vienmasi ir gryzta klientas nesuprasdamas is kur per vibracija atsiradus. Sake, kad vibruot stipriau gali pradet ir pan. Bet keiciant i vienmasi tada ir visas komplektas keiciasi sankabos. Paziurejau LT kainas tai is ebay uzsisakiau per pus LuK firmos dvimasi. Gaunasi zyyyymiai pigiau is ebay+idejimas negu musu LT piktas. Siulau ir tau ebay paieskot.

Labai idomu kiek kainuoja vienmasis+sankabos komplektas. Jeigu tiek pat kiek is ebay dvimasis naujas tai kazin ar verta su vienmasiu praisdet.

ginciavas

Vienmasio komplektas kažkur apie 250 eu.

augisz

na reiskias nebuciau praloses kainos atzvilgiu ir su vienmasiu, bet kazi kaip su vibracija po perejimo i vienmasi.

ginciavas

Kažkur jau esu rašęs, vibracija jaučiasi tik pradedant važiuoti, o toliau skirtumo jokio. Su vienmasiu važiuoju jau daugiau kaip pusantru metų, kol kas viskas tvarkoj.

Zaroliz

O kie mokėjai už dvimasį?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Gyconis

Citata iš: ginciavas Įrašytas Rugpjūtis 23, 2016, 18:34:25 PM
Kažkur jau esu rašęs, vibracija jaučiasi tik pradedant važiuoti, o toliau skirtumo jokio. Su vienmasiu važiuoju jau daugiau kaip pusantru metų, kol kas viskas tvarkoj.
pas tave D-Cat?
gal pameni kokios firmos komplektas buvo?
kur pirkai gal gali nukreipti?

ginciavas

Citata iš: Gyconis Įrašytas Rugpjūtis 23, 2016, 18:36:39 PM
pas tave D-Cat?
gal pameni kokios firmos komplektas buvo?
kur pirkai gal gali nukreipti?
Ne, pas mane 2.0 d4d. Tada kai keičiau, berods kitiem varikliams ir nebuvo vienmasių, kaip dabar yra nežinau.

augisz

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Rugpjūtis 23, 2016, 18:34:36 PM
O kie mokėjai už dvimasį?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Jei manes klausi tai su DHL paslaugom 380GBP(441eur).

MindaugasB

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 23, 2016, 21:32:34 PM
Jei manes klausi tai su DHL paslaugom 380GBP(441eur).

Nu nepykit kolegos, bet man MMT sankaba susiremontuoti pigiau atsieina  :O
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

augisz

Ruosiuos suvazinet auto, tad tenka investuot. O ir ant auto del gedimu pykt negaliu-ne is salono perkam :D siaip apart purkstuku tarpiniu bei maxavyko nereikejo taisyt nieko. Ka pakeiciau tai generatoriaus dirza ir vairo stiprintuvo siurbli, nes uzt pradejo. :)

MindaugasB

Purkstuku tarpines, maxavykas (nzn kas per daiktas), smagratis, P/S siurblys. Tai ka, mazai cia skaitosi? :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

augisz

Machavykas tai ir yra smagratis :) 450eur, purkstukai 120, siurblys 50. Palyginus dar puse velnio, uztat paskiau sypsotis ir vaziuoti lieka :D siandien kaip tik parvaziavo jau :)

Servise kai uzsiminiau, kad tuoj keist smagrati atvaziuosiu tai graudziu veidu uzuojauta pareiske del kainu :D bet pavyko pigiau rast. Vakar ziurejau tai vel pas ta pardaveja pabrango ir jainuoja virs 500e :) laiku nupirkau dar.

Gyconis

kokia nuomone zmoniu apie http://smagresta.lt/ ir ju teikiama paslauga,smagraziu restauravima?
gal kas vaziuojat restauruotu smagraciu?

Artūras Alytus

Yra visokių nuomonių. Vieniems ilgai nelaikė. Kitiems tikrai patiko. Bet ne visus smagračius restauruoja. Pvz mano 2001 avensio D4D nerestauruoja jie.