Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Sonixas

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 24, 2016, 10:30:10 AM
Machavykas tai ir yra smagratis :) 450eur, purkstukai 120, siurblys 50. Palyginus dar puse velnio, uztat paskiau sypsotis ir vaziuoti lieka :D siandien kaip tik parvaziavo jau :)

Servise kai uzsiminiau, kad tuoj keist smagrati atvaziuosiu tai graudziu veidu uzuojauta pareiske del kainu :D bet pavyko pigiau rast. Vakar ziurejau tai vel pas ta pardaveja pabrango ir jainuoja virs 500e :) laiku nupirkau dar.
tai tik smagratis kainavo 440 eur?
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

augisz

Cia jau su siuntimu. Gavosi 360 svaru smagratis ir 20 svaru DHL paslaugos. Cia brangu ar pigu turejai omeny klausdamas?  :V

Sonixas

brangu net labai sakyciau.pirkom visa komplekta smagratis diskatorius ,sankabos diskas ir isminamasis 510 eur.ir irgi smagratis lukas.

augisz

Vienmasi pirkot ar dvimasi klausimas. Lietuvoj tikrino per parduotuves tai visur nuo 600eur ir tai didmena kur ne kiekvienas is gatves atejes gaus. Jeigu ateisi is gatves eilinis zmogus tai 800eur  (z)  :G

katana7

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 25, 2016, 19:04:17 PM
Vienmasi pirkot ar dvimasi klausimas. Lietuvoj tikrino per parduotuves tai visur nuo 600eur ir tai didmena kur ne kiekvienas is gatves atejes gaus. Jeigu ateisi is gatves eilinis zmogus tai 800eur  (z)  :G

netiesa yra neviena parduotuve, kur mažmeninė dvimasio smagračio kaina apie 650 Eur. Pvz.autoaibė, o didmeninė dar mažesnė.

augisz

Bet kokiu atveju gavosi pigiau negu musu parduotuvese. Yra begale parduotuviu ir visu tikrai nepatikrinsi del kainu.

Sonixas

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 25, 2016, 19:46:37 PM
Bet kokiu atveju gavosi pigiau negu musu parduotuvese. Yra begale parduotuviu ir visu tikrai nepatikrinsi del kainu.
pirkom dvimasi.na zinoma ejau ne kaip paprastas mirtingasis:D jau vaziuoja avensiukas puse metu bedu ne mato:D tai galima ir lietuvoj gaut pigiau zinoma ne visiem.

Inteligentas

Keičiau aš savajai toyotai D4D / 2.0 / 2003 m. sankabos komplektuką (vienmasiu, firma valeo), kaina atsiėjo 450 e už visą komplektą ir tai per savo meistrelį suderinus.. Kai domėjausi gal pigiau Lietuvoj kažkur gaut tai be šansų (na bent jau man tuo metu taip buvo), o apie dvimasio kainą nebekalbu net  (-) Dvejojau ilgai, bet nebuvo kur dingti ir keist reikėjo visgi, 2 mėnesiai jau tuoj bus, tai dabar džiaugiuosi. Kaip kažkas anksčiau minėjo, tai pirmu bėgiu labiau grobia iš vietos ir tiek, daugiau asmeniškai jokių vibracijų nieko nepajaučiau.  :V

ginciavas

Citata iš: Inteligentas Įrašytas Rugsėjis 28, 2016, 20:26:16 PM
Keičiau aš savajai toyotai D4D / 2.0 / 2003 m. sankabos komplektuką (vienmasiu, firma valeo), kaina atsiėjo 450 e už visą komplektą ir tai per savo meistrelį suderinus.. Kai domėjausi gal pigiau Lietuvoj kažkur gaut tai be šansų (na bent jau man tuo metu taip buvo), o apie dvimasio kainą nebekalbu net  (-) Dvejojau ilgai, bet nebuvo kur dingti ir keist reikėjo visgi, 2 mėnesiai jau tuoj bus, tai dabar džiaugiuosi. Kaip kažkas anksčiau minėjo, tai pirmu bėgiu labiau grobia iš vietos ir tiek, daugiau asmeniškai jokių vibracijų nieko nepajaučiau.  :V
Čia 450 su darbu, ar tik pats komplektas?

augisz

Reikejo ebay patikrint, as uz tokia kaina dvimasi parsisiunciau. Pas mus LT viskame kainos dirbtinai uzvarytos i aukstumas.

Viktoras777

Kazkaip brangokai kaip uz vienmasio komplekta. o tai kiek kainuoja dvimasis komplektas lietuvoje tokiam modeliui?

Inteligentas

Darbas papildomai kainavo 90 e, siusti iš užsienio ir laukti nebegalejau, nes buvo pridroztas jau gerokai, taip pat po 3 dienų nusimatė kelionė į Vilnių (pakeliui sustoti ir gadintis nervų nesinorėjo papildomai), o ir tuo metu buvau atostogose, tai kaip ir patogu buvo viską vienu metu išspręsti. Kaip su meistru žiūrėjom išimtą senąją sankabą, jau buvo pamėlinavęs smagratis ir diskatorius (kontaktinių dalių paviršius), kas važinėjo anksčiau su ta mašina, greičiausiai moteris (neįžeidžiu tik toks pastebėjimas)  :D  kadangi buvau pirkęs iš moteriškės. (Neteiskit, dėl to, kad prieš perkant nepajaučiau ir panašiai, nes tikrai drebinimų, vibracijų ar buksavimo nebuvo, bėgius junginėjo skalndžiai, pastebėjau tik autostrada važiuodamas po kiek laiko kad ant 130  ++ lenkiant automobilį sušokdavo apsukos ir sunkiai traukdavo mašina), vairuotoja, matyt pastoviai sankabos normaliai neatleisdavo perjungiant bėgius ir šaudavo ant viršaus gazų. Tik dabar pakeitus sankabos komplektą forume vat ieškau atsakymo, kažkaip iškart po to, borto kompas pradėjo streikuoti, vėjus rodyt, sanaudos rodo pakilo iki 10 l / 100 km maždaug pastoviai mieste, kuro ale iš 850 l betelpa tik 656l , na bet tikiuos, kad sankaba dėl to nekalta. Taip pat dvimasio smagračio kaina berods būtų buvusi 630 - 650 europietiškų, tad šiek tiek rieboka ta kaina pasirodė, nors skambinėjau į Klaipėdos autodalių parduotuves, tai ten kainos nuo 750 eur. Pigesnis variantas gal ir būtų koks išėjęs, tačiau nežinomų firmų vardais nemėgstu pasitikėti, tad kaip minėjau dėjau "VALEO" vienmasį ir nesigailiu. Žinoma, jeigu būčiau turėjęs daugiau atliekamų lėšų būčiau dėjęs dvimasį, dėja, šį kartą teko rizikuoti :)

ginciavas

Nereikėjo ir užsienio, Vilniuje iki 300 eu galima surast. O darbo gera kaina. Aš dėjausi blueprint komplektą. Tuoj bus 2 metai, kolkas jokių problemų.

Inteligentas

Nesiginčysiu, gal ir įmanoma.. bet, kadangi esu Klaipėdietis Reikėjo žiūrėti iš artimesnių vietovių tąkart. Na tikiuosi ir aš tokį stažą pasiekti su savąja :D