Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Laisvidas

Citata iš: toredo Įrašytas Spalis 13, 2016, 19:15:30 PM
Ar buna corolos su 81kw? Nereik bijot dvimasiu smagraciu, tuo labiau kad nebrangiai jie keiciami i vienmasius :)

Gyvai nesu mates ,bet skelbimuose kaip ir egzistuoja...

zexel

Prieš savaitę pakeitė man Corollai 2004 m. 85 kW vienmasį smagratį ir sankabą tai ką galiu pasakyti - sankabos pedalas mikštas, bet labai jautri sankaba - reikia dirbti su pedalu, kad švelniai iš vietos pajudėtų ir pan. Gali būti, kad ir atpratau aš, nes su mechanine nevažinėjau 1,5 metų, o dyzelio apskritai neturėjęs (gal čia taip ir turi būti). Visumoje sutaupiau 350 € ir sprendimu keisti į vienmasį esu patenkintas.

Arvis012

Citata iš: zexel Įrašytas Spalis 14, 2016, 10:15:39 AM
Prieš savaitę pakeitė man Corollai 2004 m. 85 kW vienmasį smagratį ir sankabą tai ką galiu pasakyti - sankabos pedalas mikštas, bet labai jautri sankaba - reikia dirbti su pedalu, kad švelniai iš vietos pajudėtų ir pan. Gali būti, kad ir atpratau aš, nes su mechanine nevažinėjau 1,5 metų, o dyzelio apskritai neturėjęs (gal čia taip ir turi būti). Visumoje sutaupiau 350 € ir sprendimu keisti į vienmasį esu patenkintas.

ir kiek sumoje sumokėjai už smagratį ir sankabos komplektą? kokios firmos ir kur pirkai? Pats darbas apie 100 eur kainavo?
Kokia rida buvo kai jau prisireikė keist? Gal kas žinot kiek corollose 2.0 D4d 85kw kilometrų maždaug laiko smagračiai? Ar praktikoje kaskart keičiant sankabos komplektą keičiasi ir smagratis ar čia būna pagal situaciją? Tiesiog žvalgausi Corolla savo panelei, vienas pardavėjas sako, kad tikra rida 250 000km, sankabos nebuvo keitęs kiek ją turi Lietuvoj, nebent buvo keista dar Italijoj. Parvažiavo iš Italijos su 180 000km rida. Ar jau galėjo žiūrint pagal ridą būti smagratis keistas Italijoje ar  jis gali būti atlaikęs originalus dar iki 250 000km ridos?
Klausiu, nes bijau kad iškart nu[irkus nereiktų tekti keisti.
Kokios Jūsų realios Corolla kuro sąnaudos su 2.0 D4D 85kw varikliu?
Koks maždaug būna šio variklio resursas iki rimtų remontų?

ginciavas

Tai, kad į visus šiuos klausimus senai jau atsakyta, tik reik netingėt ir pasiskaitinėt forume.

zexel

Nusipirkau pries pora savaiciu sia masina, pazistamas atveze is Vokietijos. Atlikus diagnostika paaiskejo kaxd sankaba jau link pabaigos. Nuemus pasimate kad ir smagratis pavarges. Norejau deti dvimasi bet atkalbejo tiek detaliu pardavejai tiek servise. Firmos nepa.enu, bet tipo is geresniu, pilno komplekto didmenine kaina 370, man atixave uz savikaina 225. Pameitimas 100, bet moketi nereikejo, apmokejo masinos pardavejas :)
Rida 247 000. Kuro sanaudos pagal kompa 5.7, pravaziavau dar tik 800 km, is ju pora kartu i Kauna, visi kiti km Vilniaus kamsciuose, pvz iki darbo 8 km bet buna kad 45 min vaziuoju. Kuro sanaudomis labai patenkintas.
Pavazinejus savaite islindo vienas gedimas, bet cia jau kitoje temoje rasysiu.

Arvis012

o ar pasireiškė kaip nors sankabos gedimas (vibracija - pulsavimas, sankabos prabuksavimas, "vėlus - ant galo" sankabos grobimas? O kaip atlikus diagnostika pamatė, kad sankaba į pabaigą?
225 Eur - įeina vienmasis smagratis, sankabos diskas, diskatorius ir išminamasis guolis?

Kokie šiaip pastebėjimai apie šią mašiną? Klausiu, nes rytoj žadu žiūrėt ir jei viskas ok pirkt 2004m Corolla 2.0 D4D 85kw ir noriu kuo daugiau apie juos žinot.

Venza

Norint daugiau zinot,reikia daugiau skaityt  ;)  As ne dyzelistas,bet man atrodo,kad Corollai 2004m paprasta sankaba eina.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

zexel

Citata iš: Arvis012 Įrašytas Spalis 18, 2016, 23:29:19 PM
o ar pasireiškė kaip nors sankabos gedimas (vibracija - pulsavimas, sankabos prabuksavimas, "vėlus - ant galo" sankabos grobimas? O kaip atlikus diagnostika pamatė, kad sankaba į pabaigą?
225 Eur - įeina vienmasis smagratis, sankabos diskas, diskatorius ir išminamasis guolis?

Kokie šiaip pastebėjimai apie šią mašiną? Klausiu, nes rytoj žadu žiūrėt ir jei viskas ok pirkt 2004m Corolla 2.0 D4D 85kw ir noriu kuo daugiau apie juos žinot.

Aš mašiną gavau jau su pakeista sankaba. Atvežus iš germanų sankaba buvo jau visai ant dugno, servise pasakė, kad max pusę metų atlaikys, tai nusprendžiau iš karto pasikeisti. 225 € kainavo visas pilnas komplektas: sankabos diskas, diskatorius, išminamasis guolis, smagratis.
Visumoje mašina patenkintas, nors, kaip minėjau, išlindo po savaitės gedimas - pradėjo knisti protą turbinos slėgio daviklis.

Laisvidas

Citata iš: Arvis012 Įrašytas Spalis 18, 2016, 20:38:13 PM
ir kiek sumoje sumokėjai už smagratį ir sankabos komplektą? kokios firmos ir kur pirkai? Pats darbas apie 100 eur kainavo?
Kokia rida buvo kai jau prisireikė keist? Gal kas žinot kiek corollose 2.0 D4d 85kw kilometrų maždaug laiko smagračiai? Ar praktikoje kaskart keičiant sankabos komplektą keičiasi ir smagratis ar čia būna pagal situaciją? Tiesiog žvalgausi Corolla savo panelei, vienas pardavėjas sako, kad tikra rida 250 000km, sankabos nebuvo keitęs kiek ją turi Lietuvoj, nebent buvo keista dar Italijoj. Parvažiavo iš Italijos su 180 000km rida. Ar jau galėjo žiūrint pagal ridą būti smagratis keistas Italijoje ar  jis gali būti atlaikęs originalus dar iki 250 000km ridos?
Klausiu, nes bijau kad iškart nu[irkus nereiktų tekti keisti.
Kokios Jūsų realios Corolla kuro sąnaudos su 2.0 D4D 85kw varikliu?
Koks maždaug būna šio variklio resursas iki rimtų remontų?

Pas mane 238k universale pravaziuota kolkas tiek smagratis tiek sankaba pakankamai geros bukles.... Pas pazystamu universale 300k praminta irgi su orginaliu smagraciu , bet sankaba jau prie pabaigos.

toredo

Laisvidas

Citata iš: toredo Įrašytas Spalis 21, 2016, 18:09:57 PM
Jus cia optimistai del ridos :)

nu corollos nebuna labai daug pravaziavusios :) As kaip ir tikras del savo ridos nes turiu israsus is prancuzu , nors siais laikais niekad negali but garantuotas :D

Toliarti

Sveiki forumieciai, klubo nariai. Itariu, kad atejo galas smagraciui :) biski pabandysiu papasokot kaip kas..  Uzkeliant apsukas ir staigiai atleidziant akseleratoriu, mazejant variklio apsukom yra garsas toks duslus metalo i metala kalenimas, ant laisvu apsuku jokio garso nera. Avensis 2.0 d4d 85kw .
Pridedu video  :     http://sendvid.com/30lezonn

aleks

Smagratis;-) kai turejau t22 tai su tokiais garsais vazinejau, kol masina negalejo is vis pajudet. Teko keisti visa komplekta.

sityR

Jaučiu, kad pareina reikalai su sankaba... Avensis D4D 85kw.
Žodžiu taip, nežinau kada tiksliai, bet pasigirdo garsai iš sankabos. Esmė tokia, išgirdau parkinge, kai buvau prasidaręs langą, nes viduje, kai uždaryti langai, nieko nesigirdi. Žodžiu, judant iš vietos ir perjungiant pavaras, kartais pasigirsta toks garsas kaip kad skardelė su skardele liestųsi, toks skardus, bet nėra garsus. Kažkaip iškart pamaniau, kad pipiec smagračiui. Kadangi važinėju uždarytais langais, neįsivaizduoju, kada tai prasidėjo. Tačiau, nuo rudens iki dabar jokių pokyčių, bėgiai jungiasi gerai, iš vietos važiuoja kaip važiavo, vibracija nepadidėjo. Ant laisvų jokių garsų, maigant sankaba irgi nieko. Tik judant iš vietos kelis kartus sučerška ir jungiant bėgį po vieną kartą sukleksi.
Tai galvoju, ar čia tikrai bus kaltas smagratis? Negali būti diskartorius ar tos vadinamos plunksnos ant disko ?. Nes labai panašiai buvo tėvo pasatui. Aišku aš jau nusiteikęs keist visą komplektą, bet galvoju, gal smagratis ne prie ko, vis tik pinigais nekakinu :D
Suprantu, kad tikslios priežasties nenustatysim per forumą, bet gal kam teko susidurt, įidomu. Vis gi jautri ta avieškos sankabikė :)

Viktoras777

As su ta barskancia ale skardele dar 40tuks nuvaziavau, kol jau pradejo stipriai vibruoti ir prabuksuoti sankaba ;)