Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Citata iš: deficky Įrašytas Rugsėjis 13, 2018, 13:22:53 PM
koks variklis?? benzu varomas?

Dyzelis, 2.0, 93KW

kaktusas

Tai tikrai jokių minčių nuo ko gali purtytis mašina šiek tiek atleidus sankabą?

deficky

Snaige

Snaige

Parvaziavau virs 100t km su vienmasiu,ant 800apsuku siek tiek vibruoja taip buvo nuo pirmos dienos,dejau is benzininio variklio,seip netinka smagracio varztu skyles,bet idet galima,kadangi avensis ziauriai atpigo reiskia buvau teisus nes kainavo labai pigiai remontas,

deficky

Trolini tu cia per temas man rods

Snaige

Kam moketi trigubai,jei megstu pats pasikrapstyti su raktais, tuoj skersiu turbyna,yra tepalu viduje,fuck vel bus nujauciu remontas på pigiai,auto 400 000km,nulupau karteri,uzsviles stipriai siurblio tinklelis,starteris viduje sausas ,laukite tesinio,p.s. Galiu parodyti,yra nuotraukos :smokk

deficky

papuoliau

Sveiki. Smagratis pradejo barsketi pries metus su biskiu tai dabar jau laikas keisti. Stovi plaukiojantis smagratis gal kas galit patart ar keist i vienmasi ar vis delto pakrapstyt saskaita ir imt dvimasi kaip priklauso. 2.2D 130kw

Rolkis72

Aš vienmasį ysidėjau ir jokių bėdų,tik reikia kad geras meistras montuotų,tada su vibracijomis problemų nebus

GALLANT

D4D 85kw, pilnas vienmases komplektas 240€ su idejimu, komplektas naujas. Apie dvimasi net negalvoju. Lyg ir tuscia eiga didesne vibracija, bet speju cia daugiau isitikinimas. Reziume esu patenkintas.

Rolkis72

Pas mane jokių vibracijų nesijaučia,viskas sklandžiai,nejaučiu jokio skirtumo tarp dvimasio ir vienmasio,pas mane irgi lyg ant laisvų vibracija jautėsi,bet po purkštukų restauravimo,vibracija dingo,ir ta vibracija jautėsi dėl netinkamo purkštukų darbo

Henris

as kai ant savo buvusio Avensio 85kw keiciau i vienmasi, tai pacio vienmasio smagracio prekyboje dar nebuvo, tai is sroto emiau nuo 85kw avensis verso pati smagrati, o sankaba zinoma nauja komplekta is parduotuves, jokiu vibraciju nebuvo po keitimo, bet cia pas zmogu 130kw tai reiktu pasitikslint ar smagraciai tinka nuo 85kw motoru
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

papuoliau

Sveiki. dekui uz atsakymus. nuvaziavau sendien pas dar viena sankabu speca tai isai sako kad nesenai tokia pacia komplektacija remontavo ir sako kad ce visai ne smagratis barska o greiciu deze 5 ir 6 pavara ir ce yra 130kw lyga ir su laiku isvis dings 5 ir sesta pavara. ar esat ka nors tokio girdeja?\

Rolkis72

Jei smagratis,tai jis ant laisvų barška,jei pradžia,tai išmini sankabą,barškesys dingsta,bet jei meistras sakė,tai jis gal žino geriau,bet,aš kažkaip dėl greičių dėžės abėjoju,greičių dėžė mano manymų turėtű važiuojant barškėsį skleisti,o kaip tavo atvėju???