SROVES NUOTEKIS Reikalingas ELEKTRIKAs

Pradėjo Biskit, Birželis 07, 2012, 09:13:43 AM

« ankstesnis - sekantis »

Biskit

Sveiki Kolegos, atsitiko taip,

ziema pirktas akumuliatorius naujas. Siom dienom savaitgali per para, dvi issikrove akumuliatorius. Uzvedus ir pavaziavus 100 km Voltmetras rode ant isjungtos masinos 12,5 o uzvesto ir su visais el prietaisais. 14,25.

REISKIAS GENERATORIUS ok krauna, bet del akumo gal nelaiko jis?

Galvojau kad palikau kazkur blogai uzdarytas duris ir dege lempute. bet akurat. PO  paros vel silpnas akumas ir matosi issikroves.  KAZKUR juntamai yra sroves NUOTEKIS.

GAL kam taip yra buve?   REKOMENDUOKITE PRASAU VILNIUJE gera elektrika kuris galetu issiaiskinti kur beda?

aciu labai :)
Fly with Toyota smile :)

Venza

Uzsuk i bet koki servisa ir elektrikas pamatuos kokia srove ima masina ramybes busenoj.Cia ir pats gali ta atlikt,jeigu ampermetra turi (kaip supratau turi,nes voltus matavai :) ) .
 Uzdaryk visas dureles masinos,uzrakink ir nuimk viena klema nuo akumo.Tarp klemo ir laido jungi testeri pastatyta ant amperu.Apie minute ar dvi kazkiek sroves masina dar ims,bet paskui turetu likt labai mazai miliamperu.Jeigu srove didele,tai reik ieskot bedos,jeigu maza,tai akumui galas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Ramybes busenoje turi buti naudojama apie 20mA. Vienas nelabai ka padarysi, reikia bent 2 zmoniu. 1zmogus turi pastoviai sekti ampermetro parodymus, o kitas traukyti saugiklius.

gytis13

Gal bagažinėj lemputė visą laiką žiba? Man pačiam buvo tokia baika, vienam pažįstamam taip pat.

Biskit

Sveiki ryt varau paliksiu masina del sroves nuotekio, parasysiu kaip sekesi ar ras beda ar ne. bagazineje lempute nedega.

akumas ziema naujas pirktas, ar gali jis tiap greitai nusibaigt. abejoju. kazkur tiesa uzkasta :) giliau:@

dapsys

CitataBiskit parašė:

akumas ziema naujas pirktas, ar gali jis tiap greitai nusibaigt. abejoju. kazkur tiesa uzkasta :) giliau:@
Kad akumas pirktas žiemą, tai dar nerodiklis, kad jis geras (gal būt lentynoje prastovėjo kelis metus), ar atitinka galingumas akumo?
Kokiais atstumais važinėji, gal nespėja pasikrauti?
Pamenu, turėjau panašią bėdą su S40, per savaitgalį išsikraudavo akumas, o pasirodo bėda buvo paprasta, langų pakėlimo mygtukai būdavo apšviesti visą laiką, net ir išjungus degimą ir užrakinus auto.
Beje, dėl akumų, nesu 100% garantuotas dėl info tikrumo, bet esu girdėjęs, kad pakeitus akumuliatorių yra būtina "apkatkė" pravažiuot bent jau 100 km (vienu kartu), kad akumas pilnai pasikrautų (man pačiam skamba juokingai, bet čia iš agentūros VBSB))

Biskit

Akumuliatorius 85 Ah itampa 800. beje pries perkant akumuliatoriu butinai buvo tikrinamas prietaisu laikymo itampos. viskas ciki ir nuo sausio men. nebuvo bedos su juo ir prie - 23 laipsniu ryte vedesi.  o del akumo galingumas nebutinai turi sutapti su gamintojo rekomenduojamu.

gerb DABSYS tavo atveju tu ir aprasiai savo masinos ELEKTROS VAGY lemputes pakelimo langu. todel ir siurbe elektra. mano atveju siurbia irgi kazkas, ryt zinosiu viska arba kaip juokin gai beskambetu NIEKO :D

jei neras. slieku, bandysiu det nuo senutes CARINOS AKUMA, ziuresiu kas kur.B):@

egariukas1

Pasitaiko broko,pas drauga audi 80 buvo atvejis,apynaujis akumas per kelias dienas nusesdavo,matavom parazitine srove,viskas normoj(nepamenu kiek miliamperu),nuvazevo pas pardaveja,nerado nuotekio.Buvo likusi gal svaite iki garantijos pabaigos,pardavejas pasilauze ir pakeite i nauja,naujas pora menesiu palaike ir gavo gala,turbut visa partija tokio slamsto buvo

ketvirtasis

Citatadapsys parašė:

Beje, dėl akumų, nesu 100% garantuotas dėl info tikrumo, bet esu girdėjęs, kad pakeitus akumuliatorių yra būtina "apkatkė" pravažiuot bent jau 100 km (vienu kartu), kad akumas pilnai pasikrautų (man pačiam skamba juokingai, bet čia iš agentūros VBSB))
O toji ar kita agentūra nesakė kad dabartiniai akumuliatoriai gaminami taip kad vos tik iki garantijos datrauktų.
  Tai man sakė žmogus daug metų, prekiaujantis tais pačiais akumais. Ir kas įdomiausia toji tendencija ne tik mūsų LT bet visur.

arunaskeras

Citataketvirtasis parašė:
Citatadapsys parašė:

O toji ar kita agentūra nesakė kad dabartiniai akumuliatoriai gaminami taip kad vos tik iki garantijos datrauktų.
  Tai man sakė žmogus daug metų, prekiaujantis tais pačiais akumais. Ir kas įdomiausia toji tendencija ne tik mūsų LT bet visur.

Pirkit normalios firmos akuma ir laikys. Kai mano pazystamas pardavejas atsake klijantui - pas mus geru daliu nera nes ju niekas neiperka-:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Venza

Pries kazkiek metu pirkau Varta Silver ir atlaike tik du metus ir lygiai menuo po garantijos padvese.Tai kokia firma laikyt normalia?Ir Toyota oginalus,kur atvaziuoja is Amerikos,daznai buna issikrove ir nebepasikrauna.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ketvirtasis

Citataarunaskeras parašė:
Pirkit normalios firmos akuma ir laikys. Kai mano pazystamas pardavejas atsake klijantui - pas mus geru daliu nera nes ju niekas neiperka-:)

Ne kainoje esmė, visi akumai dabar yra blogesni nei anksčiau.
Galim tą pačią Vartą nusipirkti žymiai brangiau, bet kokybė nuo to tikrai nepagerės.
Pvz.: http://www.autopriedai.lt/pulsar-12_4.html
        http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=85853
Kuri iš šių prekių yra kokibiškesnė, nes kaina skiraisi du kart, buvau radęs ir virš 420 lt. Taip išeina toji dar kokibiškesnė?
Asmeniškai aš sumokėjau 115 lt, tai "sako" kad pirkau visai nekokybišką prekę. Nes už 420 neiperku.

Biskit

Taigi kolegos. Siandien pasiemiau Avensis is elektriko. tai per ampermetra pamatavo sroves nuoteki jis buvo 0,03 su ijungta signalizacija. tai cia yra idealus rodiklis, persasi nuomone kad vagies elektros masinoje nera.

KALTAS AKUMULIATORIUS pirktas sausio menesi, atlaikes 5 men.
firma buvo kazkox GALAXY 85ah ir 800a startine.

Galutiniam isitikinimui istrauksiu senuka banery 4 metu. ir apkeisiu vietomis, jeigu per dvi dienas iskraus ir ant carinos reiskias tikrai akumas. \garantija yra jauciu nesiu atgal ir pirksiu gal kazkas parekomenduos.