uzvedant "mirsta" akumuliatorius

Pradėjo looking4snow, Birželis 06, 2012, 23:46:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

echhhh, taip jau buna- viena beda nevaiksto:) bet stiprintuvo dirzas dzin, svarbu kad ne pagrindinis;)

egariukas1

Toyotos neblogai apsaugotas pagrindinis dirzas.Prancuzui reno ar pezo butu buve reikalu graziu,pakisa nutrukusi dirza po pagrindinio apsaugom ir remontelis nusimato:(Uzdetas turejo but gerai,jei skersai truko,jei isilgai isipjausto,juostom tokiom,tai greiciausiai neuzmautas buna i vieta.Gal tingejo sulaisvint nuimdami tai su montiruotem nulupo ir pazeide.Kad generatoriaus truktu labiau realu,nes ten ji sunkoka isimt,gali pasizeist kol islupi

Artūras Alytus

Sveiki. Kaip šiam akumuliatoriui pažiūrėti ar nereikia distiliuoto vandens ? kaip atsukti tuos kamštelius ? Lyg atrodo ir yra kažkokie dangteliai, kurie dengia tuos kamštelius, bet jie nei iš vietos nejuda. dar iš šonų yra tokius skylutės, kam jos irgi nežinau . gal kas žinote, nes noriu pasikrauti . Dėkui

egariukas1

Neaptarnaujamas,nebandyk lupt to dangcio,skylutes yra alsuokliai,pajungi pakroveja ir krauni.

Artūras Alytus

O ar galima patikrinti kiek Ah su paprastu testeriuku ? V rodo 12,6

egariukas1

Nepatikrinsi,cia jau reikia rimtesnes aparaturos.O ant sono neraso?

Artūras Alytus

Rašo 70 Ah ir 640 A. Kiek čia laiko reikia krauti maždaug ir ant ciklo daryti ar automat ? kai pajungiu ant ciklo tai pakyla apie 3 A ir vel krenta . kaip suprantu reikia palaikyti 7A. Kaip tai palaikyti ? :)

egariukas1

Jung automatini,ir matysi.Pasikrovus turi nukrist rodykle

vejas87

Sveiki,

Bėda panaši į temos pradžią:
Vedimo momentu mirdavo maniskis avensis. To problema buvo apsioksidave akumuliatoriaus gnybtai. Bebandant vis uzversti iki galo, pradejo varztas prasisukineti. O ir pats gnybtas pliuso pasidare persikreipes.
Kaip keiciasi pats gnybtas? Su visu laidu?

eceris

siaip yra tu gnybtu pirkt. nezinau ju kokybes, bet maciau kad buna. srote  dar paziuret gali

vejas87

Citatavejas87 parašė:
Sveiki,

Bėda panaši į temos pradžią:
Vedimo momentu mirdavo maniskis avensis. To problema buvo apsioksidave akumuliatoriaus gnybtai. Bebandant vis uzversti iki galo, pradejo varztas prasisukineti. O ir pats gnybtas pliuso pasidare persikreipes.
Kaip keiciasi pats gnybtas? Su visu laidu?

Jei kam nors kils panaši bėda, tai idealiai tinka pliusinis gnybtas nuo II avensio. Ir žinoma, jis pagamintas tvirtesnis, o ne iš skardelių kaip I avensiui.

Rolkis72

Sveiki forumieciai,nenoriu kurti naujos temos,noreciau paklausti kokio galingumo akumuliatorius geriausiai tiktu 2001m Toyota Avensis D4D T22 modeliui,nes mano senukas akumas buvo idetas 65 Ah 72 Aen,jei konkreciau,tai prie pirmuju rudeniniu saltuku pajutau,kad mano masiniuko akumas pradejo silpniau sukti starteri,nutariau nueiti i PC Senukai ir nusipirkti pilnai automatini masinini akumuliatoriaus pakroveja Deca Matikc 119,uzdejus krauti pakrovejas pradejo kazko blaskytis,diodines lemputes pradejo sokineti kad vyksta krovimas (geltona lempute) ir akumuliatorius pakrautas (zalia lempute) uzsiziebe kelias sekundes kad vyksta krovimas poto uzgesta ir uzsidega zalia lempute,kad tipo akumas jau pakrautas ir taip istisai jau antra valanda,manau kad akumas nepriima jau sroves,todel ir blaskosi taip,vat uztai ir nusprendziau,kad reikejo man geriau ne pakroveja pirkti,bet nauja akuma.

sinkleris

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Spalis 20, 2016, 11:38:00 AM
Sveiki forumieciai,nenoriu kurti naujos temos,noreciau paklausti kokio galingumo akumuliatorius geriausiai tiktu 2001m Toyota Avensis D4D T22 modeliui,nes mano senukas akumas buvo idetas 65 Ah 72 Aen,jei konkreciau,tai prie pirmuju rudeniniu saltuku pajutau,kad mano masiniuko akumas pradejo silpniau sukti starteri,nutariau nueiti i PC Senukai ir nusipirkti pilnai automatini masinini akumuliatoriaus pakroveja Deca Matikc 119,uzdejus krauti pakrovejas pradejo kazko blaskytis,diodines lemputes pradejo sokineti kad vyksta krovimas (geltona lempute) ir akumuliatorius pakrautas (zalia lempute) uzsiziebe kelias sekundes kad vyksta krovimas poto uzgesta ir uzsidega zalia lempute,kad tipo akumas jau pakrautas ir taip istisai jau antra valanda,manau kad akumas nepriima jau sroves,todel ir blaskosi taip,vat uztai ir nusprendziau,kad reikejo man geriau ne pakroveja pirkti,bet nauja akuma.

Panašumo yra, man irgi taip buvo kai bandžiau krauti mirusį akumą, prijungus pakrovėją durniuodavo lemputės, kol galiausiai supratau, kad mirė paskutinė viltis jį atgaivinti.

Rolkis72

As irgi taip manau,kad jam jau skaiciuojamos paskutines dienos,reiks pas kazka testeriuka pasiskolinti,manau jis visa tiesa papasakos,gerai,o tada kokio galingumo akumas geriausiai tiktu siam 2001 m. Avensiui 2.0 81 kw,kazkaip nesinoretu nusipirkti persilpna,arba per galinga,kad net generatorius jo nedarautu.

bladas

Yra akumuliatorių testeriai, kuriais galima patikrinti akumą su apkrova, nuvažiuok į rimtesnę audalių parduotuvę savo mieste, ir viską sužinosi. Akumuliatoriui parinkti yra daug tinklapių , kad ir toks: http://www.varta-automotive.com/en-gb/search-batteries