Galinio diržo prailginimas

Pradėjo Faidras, Birželis 08, 2012, 19:19:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Faidras

Sveiki, norejau pasiteirauti, kaip pailginti galinius diržus. Bandžiau privirtinti vaiko kedutė ir neužteko ilgio. Ar reikia nuimoneti galines sedines panele, norint prailginti vidurini dirza? Ir kaip prailginti is kaires ir is desnes dirzus? Visuje yra plastikinis lizdas, kur dirzas sueina, bandziau ji istraukti, bet neisejo, nenorejau lauzti. Aciu is anksto.

ketvirtasis

Jo niekaip neprailginsi, gali su siuvimo mašina tvirtai ir atsakingai prisiūti, bet jis tuomet neveiks. Buvau perrinkęs keletą dairžų ir pilnai susipažinęs su diržu suveikimo subtilybėmis. Nebent prilgintum laikinu budu tai yra kolei vaikas kėdutėje. prailgintojas galėtu būti užsegimas viename gale, o kitame lizdas ar kas nors panašaus. Aišku visaks atrodo absurdiška ir tavame auto turėtų "Isofix" systema būti. Dar toks variantas gal ne taip priseginėji kėdutę, juk ne juokas.

dapsys

CitataFaidras parašė:
Sveiki, norejau pasiteirauti, kaip pailginti galinius diržus. Bandžiau privirtinti vaiko kedutė ir neužteko ilgio. Ar reikia nuimoneti galines sedines panele, norint prailginti vidurini dirza? Ir kaip prailginti is kaires ir is desnes dirzus? Visuje yra plastikinis lizdas, kur dirzas sueina, bandziau ji istraukti, bet neisejo, nenorejau lauzti. Aciu is anksto.
http://www.ebay.com/sch/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Seat+Belt+Extender&_sacat=See-All-Categories ;) Šiaip esu matęs pas kolegų (volvistų) ir Lietuvoje pagamintų "praiilgintojų" B)

Faidras

Aciu uz info, bandysiu ieskoti prailgintojo

Faidras

Kedute prisegineju tikrai gerai. Man truksta kokiu 15 cm. Yra viena galimybe, pakelti apatines sedynes dali i virsu ir ideti i idubima kedute ir tada tvirtinti (uz vairuotojo), bet tai, manyciau, tikrai nera geras sprendimas. Kedute - Navigator. Tai pries isigijant "Navigator", siulau atkreipti demesi. Keista, kad Toyota knyguteje yra parodytas butent toks prisegimo budas ir butent tokio tipo kedute, matomai ji zenkliai mzesne.

Faidras

Kedute - Navington, o ne Navigator:)