Trukčiojimas

Pradėjo Bodrov, Vasaris 19, 2009, 17:19:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bodrov

zodziu nauja beda :) variklis dirba gerai ir gazuojant viskas tvarkoje, bet vaziuojant  tarp 1.5 ir 2 rmp yra tampymas, tampymas tik siame intervale, gal bus kokiu minciu? zvakes pakeiciau nepadejo.. tik pakeitus pradėjo apsūkos dažniausiai nusistoti ant 2, gal kam taip buvo? daviklis koks?
Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo darbo!

ToyotaClub

Gal gazo nedadedi?:) jei tampo ? siaip ne spec sitam klausyme bet gal daviklis, skriejiko dangtelis , liamda zondas abejociau:) daugiau nuomones laukiam is kitu :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bodrov

nu gal susilaikykim nuo beprasmiu zynuciu, tikras Lietuvis, vienam blogai kitam linksma :) laukiu protingu atsakymu

ToyotaClub

Lietuvis nelygu Lietuviui. Del to gazo mano pazystamui, tas pats buvo kol ismoko pilnai gazo dadeti, dadedavo jokio tampymo masiniukes, o kol nemokejo tai tampydavo masiuke, o del kitu dalyku vardinti ir galimi varjantai, bet laukiam protingesniu minciu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bodrov

tai dabar papildei zynute tai bent i tema, o as atsakynejau i ta, kurioje buvo parasyta tik "gal gazo nedaduodi" ;) viskas ten su tuo gazu normaliai, vaziuot moku, tarpine mano tarp vairo ir sedenes gera :) tik vat idejau signalizacija, pakeiciau dirzus generatoriaus ir stiprintuvo bei tepala, ir poto prasydejo ta mistika, dabar nezinau ka ir kaltinti, ar elektrika, ar ta kuris dirzus ir tepalus keite, o gal cia tik sutapimas? tai pirma noriu isiaikinti kas per beda, ar cia ju kalte ar ne, o poto vaziuot velniu duot :)

Edvatronas

Cia benzas kiek suprantu...
Pamegink vakuuminias slangutes pasiziuret.
Man kazkada kazkas panasaus buvo.

mind

Iš vardo suprantu, kad su rusų kalba problemų nebus, tai paskaityk va čia:
http://www.vitz.ru/forums/index.php?showtopic=1983.
Kad nereiktų iki galo skaityt,tai pasakysiu, kad tą daviklį valo spiritu arba karbiuratorių valikliu ausų krapštuko pagalba,tik būk atsargus nepersistenk, tai gana kruopštus darbas ypač viduje tie du siūleliai.
Kaip žmonės rašo kaikuriems padeda, aišku ne visiems.
Sėkmės.;)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Bodrov

ačiū už nuoroda B) meginsiu sutvarkyti tai, o jai ne, vaziuosim i diagnostika, parasysiu artimiausiu metu kame šaknys :) aišku jai ras :|

Bodrov

Zodziu tas daviklis pas mane svarus, diagnostika parode klaida P1349 gal netycia kam teko susidurti?

Bodrov

visu pirma didelis ačiū forumiečiui MIND už nurodyta rusų forumą. Teko pora dienų pasedėti kol radau aprašyta identišką problemą, su kuria buvo susidures ir aprašes vienas rusas. Tai vo, bėda buvo OCV vožtuve, tas meistrelis kuris keite diržą generatoriaus, ikišo laužtuvą ne ten kur reikia, ir palaužė ta vožtuvėli (tiksliau išvis nulauže, galesiu nufotografuot jai prisiminsiu) todėl atsirado klaida P1349 ir trukčiojimas, apsukos pradėjo grybauti, tai gesti tai ant 2rmp laikytis. JËZAU JËZAU :) kiek man nervų, laiko ir pinigų kainavo tas jo nerangumas :) (~500 lt) pinigai aišku nėra milžiniški, bet kiek nervų sukainavo ir kai žinai jog tai galėjo ir nebūti tai pikta :@ aš dar pas jį nebuvau, bet kai nuvažiuosiu jis man rodos už tai "aš čia nieko nepadariau" metus laiko mašina už ačiū tvarkys :) jai kas kankinasi su sia beda ir kyla klausimų klauskit nesidrovėkit ;)