Toyota Avensis Verso

Pradėjo Jegeris, Birželis 27, 2012, 22:33:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Jegeris

Sveiki, ką galėtumėt pakomentuot papasakot apie Toyota Avensis Verso kaip trauka ar gerai važiuoja? Ir ar nemaža jėgos jai?

Reikalingi komentarai iš žmonių kurie turi ar teko turėti tokį ir ar teko susidurti su juo, o ne tie kurie girdėjo ar išvis rašo, kad tik parašyt savo durna nuomonę kurios negali argumentuoti.

IŠKARTO didelis AČIÛ

Venza

Labai keistas klausimas gaunasi :) .Apie trauka ir vaziavima gali komentuot tik lygindamas ta modeli su kazkokiu kitu.Jeigu tu vazinejai su silpnesne ir zemesnes klases masina,tai tau pasirodys ,kad viskas super,o jeigu pries tai vazinejai su aukstesnes klases masina,tai sakysi,kad sudas.Kokio atsakymo noretum? ;)
 Pavaziuok pats ir pajausi ar tau tinka,patinka,traukia ar ne.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kaktusas

Þmogus pažymėjo kad turi Verso, bet klausia kaip ji važiuoja :D
Ir dar durniais iškart išvadino...

Tiesą sakant kai važiavau neatrodė kad labai traukia, bet man tai dėl to bėdos nebūtų, nes prie savo pripratęs, o išsamiau klausimo logiką teisingai Venza pakomentavo

zilwuxxx

as vazineju su avensis verso. kaip dizeliui trauka nesiskundziu, na pirkau pries metus, pagal mane kaip minivenas, tai stabiliai ant kelio stovi, neplaukioja. siaip galiu pasakyt, kad gera masina, tik garso izoliacija silpnoka, ir pas mane kazkodel duris neuzsifiksuoja, kai atidarai iki galo, pacios vel uzsidaro.

DSD

Aš jau beveik metus Avensis Verso naudoju.. Palygint su prieš tai turėtu Subaru forester s-turbo 125 kw, traukos trūkumas aišku pasijuto, bet prie to greitai pripratau. Pasakysiu kaip ir zilvuxxx, kelyje stabilus automobilis, garso izoliacija galėtų būti geresnė(bet prie to irgi pripratau), durys ir pas mane nesifiksuoja-matyt tokia konstrukcija, bet dėl to didelio diskomforto nejaučiau. Važiuoja pakankamai minkštai, plačios durys-labai patogu, geras daiktas ta papildoma ertmė bagažinėje, todėl net ir su 7 sėdynėm bagažo įsidėt galima. Daug įvairių dėtuvių salone. Patiko, kad pakankamai ekonomiškas automobilis, galvojau, kad man daugiau važinėjant mieste bus šiek tiek gremėzdas, bet pasirodo klydau. Lengvai transformuojamos, išimamos galinės sėdynės irgi pliusas. Variklio papildomas šildymas-žiemai pliusas, šildomi veidrodėliai, pakankamai gerai šviečia lempos. Apie patikimumą nešnekėsiu, nes turiu pakankamai neseniai ir manau, kad man pasisekė įsigijus nedidelės ridos ir techniškai tvarkingą automobilį, bet per tuos nepilnus metus, tik nupirkęs pasikeičiau 2 pakaitinimo žvakes ir iki šio laiko jokių gedimų nebuvo(tfu, tfu, tfu). Tikrai pirkiniu nenusivyliau.:)

horn

CitataJegeris parašė:
Sveiki, ką galėtumėt pakomentuot papasakot apie Toyota Avensis Verso kaip trauka ar gerai važiuoja? Ir ar nemaža jėgos jai?
Domiesi mašina iš aprašymų, ar ruošiesi pirkti? Klausimas apie trauką-ar daug ar mažai, man primena žydo klausimą apie saulę-ar aukštai? Jei domiesi-sėdi pravažiuoji ir turi aiškų atsakymą. Dabar panašu, kad nesiruoši pirkti.

ViliusJ

Nuo balandžio jau turime vvti su dujomis 2005 metų verso.
Seniau nuo 2007 vairavo tėtis, o dabar aš 98 metų mazda 626. Verso buvo pasirinktas,nes norėjosi didesnio automobilio ir, svarbiausia, sėdėjimo aukščiau ir gal kiek patogiau. Tai mintys ir pastebėjimai papunkčiui.

Kol dažė bamperius, jis buvo persėdęs į mazdą ir stebėjosi kaip joje ankšta ir sėdi labai žemai.Pripratimas

Antroje eilėje vietos labai daug, labai plačios durys ir dideli langai, pakankamai vietos galvai.  Trečioje eilėje sėdėjo broliukas 170 tai sakė galva lietė stogą, bet iš bėdos galima sėdėti.

Automobilis nedaug ilgesnis už mazdą, bet vietos daug daugiau viduje. Su visom trim sėdynių eilėmis bagažinėje telpa 3-4 mažesni šaltkrepšiai ir dar trys buteliai vandens.Su vairuotojo, keleivio ir antros eilės sėdyne už keleivio lengvai įtalpinom 1.8m šaldytuvą Ertmė po bagažine labai naudinga, bet joje jau yra įdėtas dujų balionas. Priekyje yra 4 labai patogios dėtuvės. Kairėje, prie vairuotojo, telpa pirštinės ir dar primečiau tilptų 2-3 cigarečių pakeliai, per vidurį viršuje labai patogu draudimui, kompaktams, akiniams. Apačioje taip pat visai patogi dėtuvė prie pavarų svirties. Na ir žinoma talpus bardačiokas. Labai nustebino didelės nišos durelėse, jos per visą durų ilgi ir yra apvali "skylė" buteliui ir, manau, ten laisvai tilptų litras vytauto.

Kadangi esu klevo lapas, per 50 metrų sugebu nesunkiai įmesti 4 bėgi ir pasiekti 70-80 kilometrų per valandą greitį. Reikėjo lenkti, tai man galios pakako. Þinoma, tai mano subjektyvūs pastebėjimai.
Vairas labai lengvai sukasi, šviesos ryškios, į priekį gerai matosi. Kas man labai patiko Verso ir ko trūksta mazdoje tai yra dideli veidrodėliai. Su toyotos veidrodėliais matau viską kas yra už manęs ir dar matosi kelkraščio ir kelio ašinė linijos, o tai visai patogu.

Su čekiais skaičiuojant gaunasi 12 litrų dujų šimtui mieste.

Atrodo tiek pastebėjimų šiam kartui. Jeigu rimtai įdomu - klausk.