Vairo stiprintuvo skriemulys*

Pradėjo Tadonis, Birželis 17, 2012, 14:17:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Artūras Alytus

CitataTadonis parašė:
Ačiū Artūrai, reiškia ten nesisuka joks varžtas, nes pas mane irgi skylė su sriegiu :) Tai brūkštelk jei ką ras pas tave iš šitos srities ;)

Ačiū
Nieko blogo nerado. Dėl laisvumo skriemulio sakė nekreipti dėmesio. O dėl cypimo atsirandančio retkarčiais, taip ir liko neaišku kodėl jis atsiranda. Gal dirželis. Ir važiavome, bet neišprovokavome to cypimo, todėl neaišku kas ji skleidžia. Tik supratau kad sankabėlė truputi buksuoja :) Bet čia jau kita tema.

vincass

Tik supratau kad sankabėlė truputi buksuoja :) Bet čia jau kita tema.[/quote]

O kaip pasireiškia tas sankabėlės buksavimas? Kokie simptomai?

Tadonis

Citataarturas1980 parašė:
CitataTadonis parašė:
Ačiū Artūrai, reiškia ten nesisuka joks varžtas, nes pas mane irgi skylė su sriegiu :) Tai brūkštelk jei ką ras pas tave iš šitos srities ;)

Ačiū
Nieko blogo nerado. Dėl laisvumo skriemulio sakė nekreipti dėmesio. O dėl cypimo atsirandančio retkarčiais, taip ir liko neaišku kodėl jis atsiranda. Gal dirželis. Ir važiavome, bet neišprovokavome to cypimo, todėl neaišku kas ji skleidžia. Tik supratau kad sankabėlė truputi buksuoja :) Bet čia jau kita tema.

Þodžiu, aišku, kad neaišku :d Bet vistiek ačiū už info ;)
Tadonis

Silkinas

Cypauja ir pas mane. Išsiaiškinau, kad diržas cypia. Užlašinu vandens ir nutyla. Nekreipiu jau ir dėmesio.

Artūras Alytus

Citatavincass parašė:
Tik supratau kad sankabėlė truputi buksuoja :) Bet čia jau kita tema.
Turbūt tinkamas žodis buksuoja, nes pvz. duodant gazo daugiau variklis kaukia labiau o greitis didėja nežymiai.

Artūras Alytus

CitataSilkinas parašė:
Cypauja ir pas mane. Išsiaiškinau, kad diržas cypia. Užlašinu vandens ir nutyla. Nekreipiu jau ir dėmesio.
O kuris diržas cypia ?

Vakar truputi paveržė generatoriaus dirželį. Cypimas dingo. Pažiūrėsiu kaip bus vėliau. Norėtūsi paveržti ir vairo stiprintuvo dirželį , bet nežinau ar nebus blogiau , nes skriemulys turi laisvumo.
Esu girdėjas kad galima patepti žemės riešutų sviestu arba žvake ( vašku) tik nežinau ar ilgam galios  :) Pabandysiu , manau nekenks.

Gal žinote kaip paveržti dirželį kuris eina ant vairo stiprintuvo skriemulio ? Nes dirželis pasiverčia daugiau negu pusė apsisukimo.

Artūras Alytus

CitataTadonis parašė:
To: egariukas 1

Taip, tempiasi 14 raktu, bet kaip tu tempsi, jei guolis tempimo užveržtas varžtu, kad laikytūsi įtempimas ???  Ten 16 kilpinio rakto reikia atleisti, tada tempti su 14 raktu, su galva neprieisi ! Paprastu raktu irgi, veržlę "nužįsi" ir viskas.
Man atrodo galima padaryti mažesnį laisvumą skriemulio. http://public.fotki.com/arturas1980/vairo-stiprintuvo-s/vairo-stiprintuvo.html

egariukas1

Sitoj tavo nuotraukoj parodytas nuemejas,taip vadinamas sjomnikas,su juo nutraukiamas skyvas nuo veleno.Mano masinoj turbut kiek kitoks stiprintuvo siurbliukas,is galo uzsiverzia verzle,nera ckyles su sriegiu.Jei velenas kliba,paverzt jo neiseis,nes laisvumas buna guolyje.Pakeitus guoli neklibes