Kur atlikt dyzeliui diagnostika/remonta

Pradėjo FUX, Vasaris 12, 2009, 10:43:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

FUX

Valgo tepala, netraukia, didesnes kuro sanaudos. Nebenoriu laukt ilgiau, noriu kad kas paziuretu tiesiom rankom. Ka rekomenduotumete?
Vilnius
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

buvau autotojos servise, tai nieko jie konkreciai nepasake. Prie kompo pajunge nelabai ka pasakytu del ko tepala valgo. Arba ten vadybininkas ne nuotaikoj buvo.
O kaip sitas servisas, esi lankesis? kaip kainos?
Dar yra dyzelservisas, bet ten sako kaineles aukstos..
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Edvatronas

Tai tepalo valgymo priezasti sunku nustatyt, yra buve, kad net nuo tepalo markes skirtingai tepala ryja...
tik dazniausiai jei ryja tepala bus pasidevejes pats variklis priezastys dazniausiai 2 arba ziedai arba voztuvu rieboksliai arba both.

FUX

ryja tepala -> kemsasi katalizotorius -> dideja kuro sanaudos.
Manau viso to priezastis sutvarkyt tepalo suvartojima... tada valyt,keist,pjaut lauk katalizatoriu
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

mind

CitataEdvatronas parašė:
 tepalo markes skirtingai tepala ryja...
riezastys dazniausiai 2 arba ziedai arba voztuvu rieboksliai arba both.

Tikra teisybė- TOTAL 5W30 - 5L kaip tik užteko.
Castrol magnatex 5W40- 4L per akis
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

FUX

pas mane 5W40 ELF, per 4000 km suryja iki lemputes uzsidegimo :(
Pagal kilometraza masina nuriedejusi 130 kkm. Isoriskai neatrodo kad butu daug nubegus, bet gal atsuktas skaitliukas...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

laizekas

Man kazkada kai ryjo tepala, buvo kalti rieboksliai, bet cia kalba ejo apie golfi III benzina
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

Edvatronas

CitataFUX parašė:
pas mane 5W40 ELF, per 4000 km suryja iki lemputes uzsidegimo :(
Pagal kilometraza masina nuriedejusi 130 kkm. Isoriskai neatrodo kad butu daug nubegus, bet gal atsuktas skaitliukas...
O kiek tas yra iki lemputes? Jei teisingai pamenu tai lempute uzsidega kai buna puse normos... tai cia iseitu, kad per 4KKm suryja koki puslitri... ne taip ir daug...

NNZ

klausyk dėl to groundzero jie vistiek patikrinimą daro tai geriau pasiklausk jei nenori važinėt ar yra galimybė nustatyt dėlko ryja tepalus.

kubilas

Papasakok apie ismetama duma.ar lab melynas ir lab smirda(ta prasme deginamu tepalu)nes mano surydavo 0,5litro iki pakeitimo,bet nesimate melyno dumo.pakeiciau tepalo marke ,dabar 0w30 elf.nereik ne dapilt.norma nuo keitimo iki keitimo.jei melynas ir smirdi-keisim ziedus.gali buti ir gumytes.lab sunku pasakyt nemacius,gali buti ir turbo ziedukai isnesioti.

FUX

kad kaip tik dumas grazus, na uzvedimo metu nestoviu prie duslintuvo, bet man sake kad visa bruda katalizatorius sulaiko..
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

dabar dar durnesnis klausimas, bet cia is patirties. Nevarei kartais po pirkimo masinos i servisa?

Edvatronas

CitataNNZ parašė:
dabar dar durnesnis klausimas, bet cia is patirties. Nevarei kartais po pirkimo masinos i servisa?
Kokia cia gili mintis uzslepta?