obd2 kabelis

Pradėjo Kabutto, Kovas 24, 2011, 17:40:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kabutto

Sveiki,

Nesusilaikiau ir uzsisakiau is ebay elm327 usb kabeli obd2 , bet problema tokia, kad niekaip neiseina pasijungti pre masinos:| lievas laidas?

Tad klausimas toks, ar kas nors yra zaides su tokiais kabeliais? Isvis kokiu protokolu naudojasi avensis?

Bandziau ne viena softa, bet rezultatas tas pats

GALLANT

Na man jungiasi be problemu, su PCMSCAN, ScanXLelm, OBDwiz prie antro avensio, aisq nieko gero nerodo, bet variklio klaidas nuskaito. Prie toyotos reikalingas techstreem laidas.

Kabutto

antro avensio tai nuo 2003 metu ?

Aivis

CitataKabutto parašė:
antro avensio tai nuo 2003 metu ?
Taip
Gazas dugnas .......

Kabutto

Na siuo atveju man aktualiau 97-2002 modeliu pajungimas :)

zally

Pirmo Avensio elm neima.Su siuo devaisu nuskaitau visas klaidas, jas istrinu ir matau daug variklio parametru pradedant RPM ir baigiant kuro sanaudomis.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Arturo

o kiek tas OBDII kainuoja? plius minus? Ir ar eitu pajungti yarika nuo 2001 metu>?

zally

Mokejau 60 Lt pirkdamas ebay+reikalinga programine iranga.Nezinau ar Yariui tinka- turi OBD protokolai atitikt.Is Toyota bandziau tik savo Corolla(2007) ,RAV4(2007) ir Avensis 2000 ir jam nepraejo.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

GALLANT

Yaris 2008, Corola 2003, Honda civic hybrid 2006 visos amerika, visos jungiasi, tiesa dar mazda 3 2003 europa buvau pajunges.

Kabutto

Vadinasi, jeigu kas nori, galiu parduoti ana elm327 kabeli uz kokius 40litu.. :)

UfO

Mane domina. Parašiau į AÞ.