Juodi dūmai

Pradėjo plintas, Birželis 15, 2012, 21:58:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

plintas

Turiu Toyota Avensis ji pas mane padūmija juodais dūmais. Kokios galimos priežastys. Oro filtras keistas. Traukimas kaip ir normalus. Tiek šilta tiek šalta gerai kuriasi.  Tik kada šaltas variklis išvažiuojant paspaudus greičiau momentu pridusta ir po to momento viskas gerai važiuok kaip nori, bet dūmelis pirma, antra pavara išmetamas juodas. Davus gerai anglių padarau dūminę uždanga kur tankų batalionas pasislėptu paskui atrodo kaip ir mažiau dūmina. Važiuojant tolygiai jokio dūmo nesimato.   Dėl padūmijimo buvo rašyta panašaus pobūdžio, bet taip iki galo atsakymo ir neradau.

ketvirtasis

plintas

tikrai nekurčiau jei būtu atsakyta į klausimus:) bet jei pats paskaitysi tenai nieko konkretaus nėra. Þadėto EGR parodyti nėra. Kaip visiem baigėsi su Dūmijimu neaišku. Tai kur tie normalus patarimai ar vėl iš kavos tirščių reiks burti?

ketvirtasis

Citataplintas parašė:
tikrai nekurčiau jei būtu atsakyta į klausimus:) bet jei pats paskaitysi tenai nieko konkretaus nėra. Þadėto EGR parodyti nėra. Kaip visiem baigėsi su Dūmijimu neaišku. Tai kur tie normalus patarimai ar vėl iš kavos tirščių reiks burti?
Pasiskaityk tik paskutinį postą toje temoje, gal padės ir tau

Ralfas

pas mane lygiai ta pati situacija kaip ir pas tave ir pridusta kai salta momentui ir meta juoda duma, gale menesio varysiu mesinet masina ir ieskot snargliu :)

plintas

ketvirtasis mačiau, kad buvai sudėjęs foto bet jų man nepadidina kažkodėl gal gali man jas atsiusti paštu kad rasčiau aš tą egr ir pravalyti pabandyčiau.

plintas

nplintauskas@gmail.com anksčiau turėjau corola teko keisti purkštukus bet simptomai buvo visiškai kitokie. Dūmijo nedaug, bet kai šiltas variklis buvo užsidegdavo variklio elektronikos lemputė ir variklis įsijungdavo į avarinį režimą. Purkštukų kainos tai geros. Bet jei pas mane purkštukai tai nieko nesuprantu kurą pilu tik iš statoil ar nestes ir darosi tokios nesąmonės, bet tikiuosi, kad ne ta priežastis. O jei taip tai į turgų ir kuo toliau nuo toyotų.

plintas

Man dar vienas klausimėlis iš kilo. O kaip pas tave dūmindavo visa  laiką? Ir laikant tolygiai gazą?

Ralfas

plintas nepades EGR as valiau nieko jis nedave, cia greiciausiai gali ruostis tikrint purkstukus kas ir man gresia...

plintas

Dar sakė, kad gali būti, kad per interkulerio žarną orą gaudo aš vis dar tikiuosi, kad ne purkštukai. Nes jų kaina tikrai gera

Ralfas

gali deti naudotus tik aisku pries perkant reikia juos patikrinti ant stendo ir nereikia visu keisti, keiti tik blogus, nes visi blogi tikrai nebus kitaip kuro tau imtu kibirais :) Na as irgi dar bandysiu ziuret kitus imanomus variantus, o tik po to jau lupsiu purkstukus.

ketvirtasis

Citataplintas parašė:
Dar sakė, kad gali būti, kad per interkulerio žarną orą gaudo aš vis dar tikiuosi, kad ne purkštukai. Nes jų kaina tikrai gera
Jei būtų žarnokas, tuomet kiti simptomai tokie kaip trauka ir pan.