Tokvilos servisas

Pradėjo Bemsas, Birželis 30, 2012, 20:55:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Sia savaite apturejau nedideli ivyki, kai stovejimo aiksteleje Range Roveris offroudinis su sveleriais vietoj bamperiu nepastebejo mano masinos ir ja uzkabino. Kadangi Toyotos skardos labai plonos, tai visas priekis ir isiziojo :( . Mastau varyri tvarkyti i Tokvilos servisa, kaip ten su kebulistu kokybe? Ar gerai padaro? Ar i koki servisa varyti, pagal Gjensidige draudima?

Seip realiai uzkabino tik bamperi ir zibinta, bet automatiskai nuejo ir , sparnas, televizorius, gal net ir kapotas pasidave.

gisas

bent jau Šiaulių atstovybės(sovli) darbą, tai daug kas giria.
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Andriusa321

varyk daug negalvodamas, normaliai jie ten daro dar ir naujom dalim viska ;)

Kestutis777

Oooo :) Darbu bus :) Atgausi automobili su isvalytu salonu :) O darbuojas jie labai kokybiskai ;)

kalava

Citatabemsas parašė:
Sia savaite apturejau nedideli ivyki, kai stovejimo aiksteleje Range Roveris offroudinis su sveleriais vietoj bamperiu nepastebejo mano masinos ir ja uzkabino. Kadangi Toyotos skardos labai plonos, tai visas priekis ir isiziojo :( . Mastau varyri tvarkyti i Tokvilos servisa, kaip ten su kebulistu kokybe? Ar gerai padaro? Ar i koki servisa varyti, pagal Gjensidige draudima?

Seip realiai uzkabino tik bamperi ir zibinta, bet automatiskai nuejo ir , sparnas, televizorius, gal net ir kapotas pasidave.

pagal toyotos dilerio principa, dileriai bet koki remonta turi atlikti pagal gamintojo grieztas instrukcijas, t.y. tik kokybiskai.
kaip yra is tikruju - sunku pasakyti, bet bent autotoja padaro tikrai gerai. kebulo darbus. bent mano tokia patirtis.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

spyglys

Na as kai turejau dar sena savo verso, buvo bruksteleje sona nestipriai. Variau su draudimu i mototoja. Siaip padare nepriekaistingai, tikrai negaliu skustis.

AVENSIS D4D CHIP

Po Tokvilos dazymo kitu servisu dazytojai net nemato(neatskiria) net kur dazyta buvo na nebent taip ant mano auto:)bet nelabai draudimas gal leis ten tvarkytis arba paskaiciuos nusidevejima afigena;)

Bemsas

Buvau nuvares pas juos, apziurejo, uszake detales ir liepe pirmadieni atvaryti darymui. Sake per 4 dienas padarys.

Man draudimas net nesiule pinigu, o iskart ten varyti ir daryti.

MantasT

Tvarkiausi (kėbulo dažymo darbai) Mototojoje ir likau labai patenkintas. Buvo jiems paskui problemų su draudimo įmonę, bet jie tai išsisprendė be manęs.

AVENSIS D4D CHIP

Citatabemsas parašė:
Buvau nuvares pas juos, apziurejo, uszake detales ir liepe pirmadieni atvaryti darymui. Sake per 4 dienas padarys.

Man draudimas net nesiule pinigu, o iskart ten varyti ir daryti.
tai kaip sutvarke?:)