Vaikiska kedute - trumpi dirzai?

Pradėjo shkafas, Birželis 28, 2012, 11:56:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

shkafas

Turiu vaikiska (0-13kg) kedute Chicco. Niekaip nepavyksta sumontuoti pagal instrukcija...
Ar gali buti, kad galiniai dirzai (universalas) per trumpi? Ar tiesiog yra kazkoks triukas kaip juos pailginti?

arytis

Čia kašikas vadinamas vaikui. Pas mane buvo Emmaljunga 0+, tai irgi pirmus kartus problemų kilo, bet paskui atkaliau kaip kas yra ir užteko diržų ilgio.

evaldunia

uztenka ten tu dirzu, gal uzstringa pas tave ir visikai neislenda
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

shkafas

jo, kasikas...
Bandziau daug kartu, tiek ant soniniu, tiek ant vidurines sedynes, niekaip nepavyksta.
Bande ir zmogus, kuris pats ja naudojo ir man atidave - irgi nepavyko...

evaldunia

su kasiku irgi kazkas pas mane buvo, uzlek jei laiko turi, gal prisiminsiu kas ir kaip;)

Artūras Alytus

Kašikas turite omenyje liaudiškai ,,pašikniukas'' ?  :)  Nes ten tik kėdutės diržas prisiega prie auto diržo , ir tada auto diržu apjuosi vaika ir prisegi.

shkafas

Citataarturas1980 parašė:
Kašikas turite omenyje liaudiškai ,,pašikniukas'' ?  :)  Nes ten tik kėdutės diržas prisiega prie auto diržo , ir tada auto diržu apjuosi vaika ir prisegi.

Cia tas, kur tinka naujagimiui, toks pusiau gulom, galima nesioti rankomis, uzdeti ant vezimelio... dedamas priesingai vaziavimo pusei...

tipo toks tvirtinimas -
http://babycarsafety.chicco.com/template.aspx?idpagina=28

evaldunia

na man tokiam kazkaip uzteko, bet irgi kankinausi

shkafas

Pagooglinau angliskuose formuose, ten irgi turi tokiu bedu...
Panasu, kad nevisos kedutes tinkamos. Nes buna, kad netinka arba dirzai vos vos..

Gausiu pirkti nauja ir perkant matuot. Arba Isofix, bet jos brangios...

dapsys

Citatashkafas parašė:
Ar gali buti, kad galiniai dirzai (universalas) per trumpi? Ar tiesiog yra kazkoks triukas kaip juos pailginti?

Diržai ne per trumpi, tiesiog perkant kėdutę visada reiktų patikrinti ar ji tiks į TAVO auto ;) (yra ne vienas atvejis, kai vienos kėdutės neina prisegti, o kitai dar ir lieka diržo;))
O triukas paprastas - http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=seat+belt+extender&_sacat=0

p.s. kažkodėl neina įdėt nuorodos į ebay:o Nukopijuok ir pa'paste'ink į adresų juostą ;)

sauliniz

pas mane irgi tas pats, per trumpas dirzas :) idomu lietuvoj ar yra kur pirkti tu prailginimu?