Alsuoklio šlangelis

Pradėjo black avensis, Birželis 03, 2012, 21:00:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

black avensis

Gal kas žinote kur galėčiau gauti alsuoklio šlangelę;gal žinote kas apskritai tokias dalis parduoda t.yra visokias šlangas?originalas kainuoja 75 lt, kažkaip nesinori už 10cm vamzdelio tiek mokėti, o dėvėta manau neka geresnė bus.

JM

O ten kažkokia spec. šlanga turi būti? kažkaip nesitiki.. manau, kad bet kokia tiktų...

NNZ

ACURA šiaurės miestelį, pagal pvz parinka šlangeles, jie turi ten variantų, plius habsaflex daro,.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

egariukas1

Man atrodo,kad jos abu galai vienodo storio,jei taip,tai nera problemu,daliu parduotuvej parinks pagal skersmeni,tik su islenktumu neaisku kaip bus

black avensis

Na abu galai liktais vienodo skersmens,na tai reikės tada iki acuros palėkti, o hansaflekse manau daugiau užsiima aukšto slėgio šlangom.

Renis

Pastebejau kad per slangeles (alsuoklio) sujungima prie variklio galvos atsiranda vis tepalo dregnai taip, panasu, kad prapucia kazkiek. Galvoju ar cia uzspaudejas (chamutas) nebesuspaudzia normaliai ar cia slangele pasidevejus kokia, o gal pasikimses jis? Ar pasitaiko taip? Niekas nesusiduret?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Artūras Alytus

CitataRenis parašė:
Pastebejau kad per slangeles (alsuoklio) sujungima prie variklio galvos atsiranda vis tepalo dregnai taip, panasu, kad prapucia kazkiek. Galvoju ar cia uzspaudejas (chamutas) nebesuspaudzia normaliai ar cia slangele pasidevejus kokia, o gal pasikimses jis? Ar pasitaiko taip? Niekas nesusiduret?
Pas mane irgi taip buvo. Pakeičiau hamutiką, nes senas silpnas buvo . Šlangutė judėjo. dabar užspausta stipriai , tikiuosi nebus drėgna.

egariukas1

Ten nuo variklio karscio sukieteja ta zarna ir originalus chamutelis,toks is drato,neprispaudzia slangeles ir atsiranga tepaliuko:|Uzdejus normalu chamuta turetu nevarvet.Nepakenks nuemus paziuret,ar neuzkista slangele,nors uzkisa daugiausiai ziema,vazinejant trumpais atstumais.Praeita ziema bendradarbio Ford Windstar uzkale varikli del usikimsusio alsuoklio:o

black avensis

Aš keičiau šitą šlangelį. Paėmiau dėvėtą, svarbiausia kad būtų galai nesukietėję. Taip pat senukuose nusipirkau dvi apkabas už 2lt. Dažniausiai kiek pastebėjau sukietėja pats galas, kuris maunasi į variklio pusę,jis pasidaro ne guminis, o plasmasinis,ko pasekoje tas vielinis spaustukas atsilaisvina ir per ten pradedada varyti tepalus.

guminis

vargstat jūs, kai man sukietėjo/prarado sandarumą, nuvažiavau į AB Lytagra, atmieravo man 30cm guminės žarnos, atsparios naftai ir slėgiui, už ~4Lt pasikeičiau ir liuks, senas sąvaržas palikau, neįtarsi kad neoriginali ir nebeleidžia :), jei netiktų matmenys, būtų gudrūs išraitymai, tada verta terliotis su dėvėtom.
p.s. reik žinot vidinį žarnos diametrą arba seną nusivežt ;)

black avensis

Na aš irgi norėjau taip padaryti, bet reikėjo imti mažiausiai 1m, kurio kaina buvo virš 30lt o ir terliotis matuot ir pjaustyti tą šlangą paprasčiausiai tingėjau, geriau jau už tą kainą dvi dėvėtas pasikeisiu. Buvo ir pigesnių žarnų, bet čia manau reikia,kad atlaikytų netoli 100 laipsnių temperatūrą,o tokių jau ir kaina didoka.

Renis

Nusipirksiu normalius uzspaudejus metalinius su varztu i man rodos nereikes nieko keist :D
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

AvensisGK

Citataguminis parašė:
vargstat jūs, kai man sukietėjo/prarado sandarumą, nuvažiavau į AB Lytagra, atmieravo man 30cm guminės žarnos, atsparios naftai ir slėgiui, už ~4Lt pasikeičiau ir liuks, senas sąvaržas palikau, neįtarsi kad neoriginali ir nebeleidžia :), jei netiktų matmenys, būtų gudrūs išraitymai, tada verta terliotis su dėvėtom.
p.s. reik žinot vidinį žarnos diametrą arba seną nusivežt ;)
Zarnos diametras abiejuose galuose yra skirtingas. Vienam gale 20 mm kitam 18 mm. Skirtumas nera didelis, bet yra.